מובארק הפליץ איום ומיד חבורת

שרוף

New member
מובארק הפליץ איום ומיד חבורת

הממסד העלובה הנרפית שולחת את פרס בזחילה על ארבע לפגישת ליקוק למנהיג המלוכלך השקרן והאוייב הגדול ביותר של ישראל הוא מנהיג מצרים מובארק. על הדרך הוא פרס נפגש עם עראפת שרק לפני מספר ימים הודיע לאירגוני הטירור שלו כל יום מתנחל הרוג ומתחנן לראיס תן לנו חמש דקות של שקט אנחנו רוצים קצת לישון,אני מוכן למכור את האמא שלי תמורת קצת שקט. ועראפת מגחך לו בשקט ואומר למובארק אחרי שפרס עוזב בזחילה על ארבע תראה את היאהוד האלה כמה עלובים הם ,מה שאתם לא הצלחתם לעשות להם במשך שלושים וחמש שנים של מלחמות אני עשיתי להם בעשר שנים.

אור ירח

New member
מובארק הוא למעשה גלגל ההצלה שלנו

מובארק הינו אחד המנהיגים האחראיים ביותר במזה``ת הכל כך סוער שלנו. המצב המדיני שלנו הוא די מחורבן הודות לממשלות הכושלות שלנו שנכנעו לסחטנותם של המתנחבלים (כן כן המתנחלים הם בשבילי מחבלים לכל דבר). מובארק הוא למעשה גלגל ההצלה האחרון שלנו לפני שכולנו פה נלך לאבדון. אני אסיר תודה למובארק על כך שהיה מוכן לעשות מאמצים כבירים לסייע לנו במו``מ הקשה שלנו עם הפלשתינאים. אני מקווה מאוד שבזכות הפעילות המבורכת של הדיפלומטיה המצרית נוכל להגיע לשלום כולל וצודק עם שכנינו הערבים ועם כל מדינות המזה``ת. כן יהי רצון.

hreuven2

New member
גלגל הצלה עם פנצאר

דבוק בגלגל הצלה זה ואולי תטבע. קח איתך ממיטב השמאל תהיו עמוד האש הטובע במים שהולך לפני המחנה כן יהי רצון.

שרוף

New member
גלגל הצלה מוכה ירח

אנחנו נגיע לשלום צודק עם שכנינו. אל תדאג ישראל תעלם מן המפה המזרח תיכונית ואנחנו נתפזר בתפוצות. זה מגיע לנו כשיש אנשים קטנים כמוך. אני לא אדם דתי אבל אני מציע לך לפתוח את ספר הספרים הדן ביציאת מצרים ולקרוא על דתן ואבירם.

למעלה