מובארכ - לפניך!
קבלו את מילותיו של השיר "אל-עאלם אללה" הכל כך קצבי ושמח ששר עמר דיאב. זה שיר שאני אוהב מאוד באופן מיוחד. יש בו שמחה אמיתית. הוא אוהב אותה כל כך, ולא יודע בדיוק למה, ומכאן כל מלות השאלה וההשערות של למה בדיוק הוא אוהב אותה. (אכן תמונות קשות...
العالم الله [רק] אלוהים יודע العالم الله قد ايه قلبي وروحي دابوا فيك אֶלְ-עַאלֶם אַלְלַّה אַד אֵיה אַלְבִּי וַרוּחִי דַאבּוּ פֵיכּ [רק] אלוהים יודע כמה לבי ונשמתי נמסים בך دا اللي عيونه دوبوني ولله اللي في يعلم الله דַאלִי עֻיוּנוּ דַוַّבּוּנִי וַלַّה אִלְלִי פִיַّ יַעְלַם אַלְלַّה [את] זו שעיניה המיסוני, אני נשבע! את מה ש[אני חש] בתוכי - רק האל יודע. والله دبت فيك وخديتني بحور عينيك וַאלְלַّה דֻבְּתִ פִיכּ וַחְ'דֶיתְנִי בְּחוּר עֵינִיכּ אני נשבע, נמסתי בך ולקחוני אוקיינוסי עינייך سلمت القلب ليك من غير ازاي وليه סַלַّמְתִ אַלְבִּי לִיכּ מִן רֵ'יר אֶזַאי וַלֶיה מסרתי את לבי לך מבלי [שאדע] איך ולמה دا اللي عيونه دوبوني ولله اللي في يعلم الله דַאלִי עֻיוּנוּ דַוַّבּוּנִי וַלַّה אִלְלִי פִיַّ יַעְלַם אַלְלַّה [את] זו שעיניה המיסוני, אני נשבע! את מה ש[אני חש] בתוכי - רק האל יודע. هو الحب ايه؟ غير نظرة من عينيك הֻוַ אַלְ-חֻבּّ אֶיה? רֶ'יר נַזְרַה מִן עֶינֶיכּ אהבה זו, מהי? אולי נצנוץ מעינייך? اللمسة من ايديك غير قلب تخاف عليه אֶ(ל)-לַّמְסַה מִן אֶידֶיכּ רֶ'יר אַלְבּ תַחַ'אפ עַלֶיה או אולי ליטוף ידייך? או לא אחרת מאשר לב שאוכל לטפל בו? دا اللي عيونه دوبوني ولله اللي في يعلم الله דַאלִי עֻיוּנוּ דַוַّבּוּנִי וַלַّה אִלְלִי פִיַّ יַעְלַם אַלְלַّה [את] זו שעיניה המיסוני, אני נשבע! את מה ש[אני חש] בתוכי - רק האל יודע. العالم الله قد ايه قلبي وروحي دابوا فيك אֶלְ-עַאלֶם אַלְלַّה אַד אֵיה אַלְבִּי וַרוּחִי דַאבּוּ פֵיכּ רק אלוהים יודע כמה לבי ונשמתי נמסים בך العالم الله قد ايه قلبي وروحي دابوا فيك אֶלְ-עַאלֶם אַלְלַّה אַד אֵיה אַלְבִּי וַרוּחִי דַאבּוּ פֵיכּ רק אלוהים יודע כמה לבי ונשמתי נמסים בך دا اللي عيونه دوبوني ولله اللي في يعلم الله דַאלִי עֻיוּנוּ דַוַّבּוּנִי וַלַّה אִלְלִי פִיַّ יַעְלַם אַלְלַّה [את] זו שעיניה המיסוני, אני נשבע! את מה ש[אני חש] בתוכי - רק האל יודע.
קבלו את מילותיו של השיר "אל-עאלם אללה" הכל כך קצבי ושמח ששר עמר דיאב. זה שיר שאני אוהב מאוד באופן מיוחד. יש בו שמחה אמיתית. הוא אוהב אותה כל כך, ולא יודע בדיוק למה, ומכאן כל מלות השאלה וההשערות של למה בדיוק הוא אוהב אותה. (אכן תמונות קשות...