מואמהואאהאאהאהאא!!!!!!

Guybrush Marley

New member
מואמהואאהאאהאהאא!!!!!!

אין לי יותר מתימטיקה!!! זהו!!!! אתמול סיימתי את הבגרות!! ובהנחה שאני לא צריך מועד ב', אני לא צריך לראות את המקצוע המושתן הזה לפחות עוד 5 שנים!!! אה, בשביל שלא תגידו שההודעה הזאת ספאם ולא קשורה לפורום כמה אתם חושבים שכל אחת מהדמויות תקבל בבגרות במתימטיקה? אוקיי, אני אתחיל אז כמובן שרייסטלין יקבל 96. הוא לא יקבל 100 כי הוא לא יבין את פשר המושג "לימותות" בשאלון 05. טוב רייסטלין הספיק לי.. יאללה קדימה

Wing Chan

New member
*מנופף בפטור כבר מכיתה ט'*

אה כן קרמון - ינופף בפטור דומה, היה למישהו ספק?
תניס: "אהה אז זה פה זה 7..." "רגע לא, מה אני כותב פה? למה זה ריק? למה זה יוצא לי מינוס?!?" *מחשב משהו במחשבון* "למה זה יוצא לי משהו אחר? אולי זה משפיע עליי לרעה?! מה אני עושה? אין לי מה להחליט!" "רייסטליייייייייין!" סהר פז: מי נהר יעשה בשבילה. אתם יודעים, הוא יהיה מהטיפוסים השקטים-החכמים האלה שבמבחנים לא נותנים לאף אחד להעתיק וגם לא מדברים בכלל. כי נו, זה מי נהר. וגדיל סתם יבריז מהבגרויות כדי להסתובב בחוץ ולאסוף דברים.

Knotted String

New member
סיימתי כבר שנה שעברה.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

בופו: "אחד ועוד אחד ועוד אחח. חמש. לחלק לשתיים. אחד ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד. סך הכל שתיים." *מחזיקה שתי אצבעות* [מה ציפיתם?
] קרמון: "אה.... אחד ועוד שתיים... אהההההה." *סופר אצבעות* *מתבלבל* "אהההההההה..... ארבע?"

יוסהההף

New member
אוי גדול ../images/Emo45.gif אני רוצה שוב את הספר

הראשון לציטוט המדויק חחח הא ולשאלה- לאורנה- לדעתי 100, היא נראית חרשנית... רייסטלין - בטח יכשף את הבוחן כמו שהוא עשה לגמדה ויעתיק מהספרים של בן גורן או משו כזה
וזהו אני אמשיך אולי אחר כך בגרות בערבית מחר
אני הולך לחרוש קצת... שיהיה יום נהדר לכולם..

Lion_Heart

Well-known member
קרמון

טיקה נו.....תני להעתיק! טיקה: נראה לך? קרמון pleaaaaase
טיקה. . . נו טוב

someboddy

New member
קיטיארה

תפתה את הבוחן ותקבל 100. גדיל... כלומר TAS: יגנוב את המבחנים של כולם ויגיש אותם, אבל לא יהיה לו זמן לעשות את המבחן של עצמו והוא יקבל 0. סאטורם: השריון טיגן לו את המוח. הוא יציח לעבור רק עם הוא יעתיק - וסאטורם לא מעתיק!

flint15

New member
אולי למי...

שהמורה שלו לימד אותו את כל החומר במשך השנה ולא אמר על שני חומרים שלא יהיו אז הוא לא לימד אותם במשך השנה, ובסוף הם מופיעים בבגרות

Guybrush Marley

New member
לא יודע,

אני למדתי את כל החומר של 06 ו07 בפחות משנה וחצי, ועדיין 06 היה קל

נמנמ.../images/Emo54.gif

אני סיימתי רק את 001. |טיפשה בשלוש יחידות| תניס: מה עושים עכשיו? סינוס או קוסינוס? רייסטלין, מה דעתך? לא, אסור לי להקשיב לך, אתה מרושע. טוב, עבר הזמן, ונאלצתי לבחור בטנגנס, אבל אם זה לא יצליח אני פשוט אאשים את קיטיארה. דאלאמר: ~קורע את גלימותיו וחושף את הפצעים המדממים. הבוחן בורח בצרחות~ גדיל: אה, זה דף התשובות? אופס, בטח השתחל לו בטעות לתוך דף הנוסחאות. איך זה נפל לכיס שלי? זה שלך? פשוט לקחתי את זה כי השארת את זה בתוך התיק וחששתי שזה ילך לאיבוד שם. רייסטלין: ~בורח בצרחות~ (יש לו טראומה ממבחנים, אתם יודעים)

crysania

New member
לאורנה תעשה תתריק המגניב של להתעלף

ואז הבוחן יתפל בה ויתן לה 100 רק בגלל שהיא יפה. או שהוא יקח אותה לחדר ליד ויאנוס אותה. בינתיים פאלין לא יצליח להחזיק את העפרון. וטאקיזיס תגלה למינה את כל התשובות^^

את מודעת לעובדה שהרגע../images/Emo205.gif

הרסת לחלוטין לכל מי שעוד לא קרא את מלחמת הנשמות או באמצע? בכולופן, נעבור לשלי: סות': ישב בפינה ויעשה קולות של עציץ
[אני יודע שיצא גרוע, אבל הייתי חייב]

crysania

New member
../images/Emo58.gif אתם יודעים שבהתחלה חשבתי

שהאל האחד הוא לורד סות' ? ונורא התאכזבתי לגלות שזה לא הוא... טאקיזיס היה צפוי וגם לא צפוי. בגלל שזה היה צפוי כל כך, אף אחד לא חשב שזאת תהיה היא...

למעלה