J JamicaniT New member 6/7/07 #21 גם הראשון .. ראיתי אותו פעם ראשונה בבסיס. בהתחלה נראה סבבה. אלכוהול, זיונים וזה .. אבל מה זה החרא הזה D:
גם הראשון .. ראיתי אותו פעם ראשונה בבסיס. בהתחלה נראה סבבה. אלכוהול, זיונים וזה .. אבל מה זה החרא הזה D:
R ReiKo New member 6/7/07 #23 חצי ראשון - סרט פורנו חצי שני - זוועות עולם יש לי את הגירסה הלא מצונזרת... סדיסטים
ה הטRולית New member 6/7/07 #26 נראה לי שראיתי את המצונזרת, ובכל זאת - סרט מזוויע.. עם העיניים היוצאות והכל..
G Goddess New member 8/7/07 #40 גם את זה לא אמרתי... לא אמרתי שהשתחררתי עכשיו... ואני לא יודעת למה אנשים פשוט מתעקשים להכניס מילים לפי... (וכדי למנוע תגובות "יצירתיות" (שוב) על המשפט הזה... פשוט צריך ללכת קצת אחורה לתגובה שלי באותו השרשור)
גם את זה לא אמרתי... לא אמרתי שהשתחררתי עכשיו... ואני לא יודעת למה אנשים פשוט מתעקשים להכניס מילים לפי... (וכדי למנוע תגובות "יצירתיות" (שוב) על המשפט הזה... פשוט צריך ללכת קצת אחורה לתגובה שלי באותו השרשור)
א אזרח111 New member 8/7/07 #42 דרך מעולה לשמור על מסתוריות ../images/Emo8.gif לא אומרים מה נכון. מסכימים להגיד רק מה לא נכון! אחחח, למדת
דרך מעולה לשמור על מסתוריות ../images/Emo8.gif לא אומרים מה נכון. מסכימים להגיד רק מה לא נכון! אחחח, למדת
B BenisaaC New member 6/7/07 #11 אהה כן אני יוצא עם מישהי לא באמת ציפית שאני אחכה כל החיים לדמות וירטואלית נכון? ?