מוּבֶנֶת

טאKילה

New member
מוּבֶנֶת

דִּבַּרְתִּי מָעוֹף כְּלוּלוֹת עָנִיתָ דִּיוִידֶנְדִים אָרַזְנוּ עוֹד יוֹם מֵאֹבֶךְ לְתוֹךְ מִזְוֶדֶת לַיְלָה. מִמִּלָּה לְמִלָּה נָפְלוּ בַּדִּים אַתָּה מְדַקְדֵּק בִּי לָשׁוֹן לְשִׁעוּרִין עוֹמֵד עַל שֶׁלְּךָ אֲנִי מוּבֶנֶת מֵעָלָיו. מְפֻסֶּקֶת הֵנָּה וְהֵנָּה כּוֹרַעַת מֵעַל אוֹת שֶׁגֹּרָה סְבִיב מֹתְנַי זְרוֹעוֹת חוֹגְרוֹת עוֹר לְאַחֵד וְקוֹלְךָ לָאַט תְּהַדְּקִי בַּהַמְרָאָה רַחֲפִי בָּעֲדָנִים טָבוּעַ בָּךְ חוֹתָם הוֹנִי וְאוֹנִי זוֹנַת צַמֶּרֶת שֶׁלִּי.

שמים1

New member
טאקי איזה שיר מקסים ../images/Emo23.gif

אירוטיקה במיטבה . וקבלי ממני מחווה לשירך .

טאKילה

New member
שמים בוביע../images/Emo24.gif

תודה על המצגות אחלה יפות.

טאKילה

New member
חחחחחח אחתוש חרגתותי מצחוק.........

לא תאמיני רבתי כמעט מכות בגלל השיר הזה. נתתי לילד ת'מחשב, ופתום עלה לי הרעיון לראש, אני בעייתית על דף ניר אני לא מצליחה לרוקן שורה או מילה. התחננתי לילד שיתן את המחשב רק 10 דקות ווקשה מתחנחנת ומבטיחה לו ארמונות מחול וחול וקרמבואים. המניוק לא רוצה לתת, חזרתי למיטה, והמילים נשפכות לי כמעט נפלו לריצפה, שוב התחננתי ליאור פליז 10 דקות ווקשה, נאדה לא רוצה לתת, ואז התחלתי להפגין כוח היידה דחיפות מהכיסא רק אז הוא נתן לי בתנאי שזה יהיה 10 דקות כפי שהבטחתי. אז רוקנתי מהר מילים לדלי, והבוקר ליטשתי והוספתי כמובן. אז רק שתדעי הרבה אלימות היתה בטרם נכתבה הארוטיקה הזו.
וזה לך מותק

למעלה