מה

תםטםOHIO

New member
מה

הייתם עושים אם היו לכם 500 ש"ח מיותרים לחלוטין שאתם לא יכולים להשתמש בהם עבור הדברים הרגילים (תיקון/שיפוץ/קניות/סידורים) ובקיצור יכולים לבזבז אותם בלי שום מחשבה בכלל.? (וזה כי רציתי לכתוב הודעה על נושא אחר ובסוף החלטתי לדחות אותה לאחרי אתנחתא קלה)

fliperit

New member
בלי קניות בכלל?

גם לא ציוד רכיבה? אני הייתי הולכת לעשות איסוף בקר בצפון ושיעור קפיצות (למרות שזה דורש גם זמן עודף..ואין לי!)..ואת השאר הייתי חוסכת.

תםטםOHIO

New member
טוב, עם קניות... אבל

בלי חסכונות! = לא צריך לבזבז פשוט לקנות מחושב...
איסוף בקר נשמע מגניב. שיעור קפיצות אחד לא מספיק אבל אם תרצי אז הראשון עליי בתמורה לשיעור בספין. :) מה את אומרת? ויהיה לך יותר לחסוך... :)

fliperit

New member
חחחח

לא מספיק בשביל מה? בשביל הכיף זה מספיק...מהקפיצה היחדיה שעשיתי בחיים נהניתי מאוד, אז אני בטוחה ששיעור שלם יספק אותי...אבל מי יודע? אולי זה ישכנע אותי להמשיך. ההצעה שלך מאוד מפתה...אולי אם ידחו לי את הגיוס יהיה לי זמן לממש אותה
נכון להיום יש לי 1- ימים בין הבית ספר לגיוס...

תםטםOHIO

New member
אה...

אז במקרה הזה אני מקבלת שיעור ראשונה! חח סתם, גם בצבא יהיה לך זמן מתישהו, לא ברור כמה או מתי, אבל יהיה... :p בקיצור - בכיף :)

fliperit

New member
אז על בסיס המידע החדש...

הייתי או- הולכת לאיסוף בקר ושיעורי קפיצות (תםטם שימי לב- שיעורים ברבים
עד שיגמר הכסף..) או- מצרפת לכסף שיש לי וקונה אוכף...כי אני מתה לאוכף משלי..

תםטםOHIO

New member
סחה ../images/Emo13.gif

ואיזה אוכף זה יהיה? (כאילו ריינינג ברור, אבל מה מי מו?)

fliperit

New member
משהו משומש זול...

כי 500 שקל+ מה שיש, לי זה לא הרבה. אני אוהבת בילי קוק פרו ריינינר...והאמת שאני מכירה מישהו (הבעלים של פלי לשעבר..)שמוכר, אבל בהרבה כסף. חבל, אני מתה על האוכף שלו (אולי בגלל שאני רגילה..אבל בכל זאת)

fliperit

New member
יקר לי...

והאמת שנראה לי שאני אחכה עד אחרי הצבא...תודה בכל מקרה.

MC sApiR

New member
אוו

זה בדיוק מה שקיבלתי היום
אמ,בגלל שעוד מעט יהיה סוס אז תלוי עם איזה ציוד הוא יגיע,אבל אני בטח יקנה שמיכה,מגנים..מכנסיים בטח חצי מהחנות של חנה

MC sApiR

New member
חח תודה = ]

ועדיין לא סגור איזה סוס...שיהיה סגור אני יעדכן

dixie chick

New member
ב500 אי אפשר לקנות שומדבר גדול באמת

אבל הייתי באמת רוצה לקחת כמה שיעורים, הרעיון הכי מקורי שלי היה שיעורי דרסאג' או שיעורי קאטינג (אם כבר ללכת על השונה אז ללכת על השונה)

מה? בלי לחסוך?

חח אוקיי
אני הייתי לוקחת שיעורי קפיצות. דווקא באלי לעשות קפיצות (אבל לא קבוע, רק להתנסות בזה כמובן).

lions queen

New member
../images/Emo118.gif500 ש"ח?

מכנס וחולצה.. למה להתעלל בעצמי ולעשות שיעור או שניים?

jgut

New member
הייתי שולחת את רו לפסיכולוג

או את נפגעי רו לפסיכולוגים (אבל לא בטוחה ש-500 ש"ח יספיקו)

למעלה