מה ?

mister13intch

New member
הבחילה היא התחושה שכולנו קיבלנו

זה באמת מגעיל ולדעתי דמיוני. ועדיין לא חשוב. זה מראה על דמיון חולני ולכן בכל מקרה, יש לפנינו מקרה מובהק של נוירוזה חולנית

הזוייה

New member
תסלח לי בבקשה

אבל מאד עצוב לקרוא שבגיל 40 טיל החץ שלך עומד בזמן הלא נכון ובמקום הלא נכון .(בעצם בגיל 40 צריך לומר שאתה לא חרמן קטן, חולני כאם סתם סוטה שתקוע ב-קיבעון אנאלי). אני מנסה לחשוב איזו טראומה עברת בילדות שלך? האם כשהיית קטן ראית את הורייך מזדווגים בסלון בדוגי סטייל או גרוע מזה, ראית את סבך וסבתך המדולדלים מנסים אנאלי, או שמא גדלת בבורדל צרפתי ומבושם ומאז מין גורם לך לעוויתות. יש כאלו שנהנים מלוויות ולקנח אפים ויש כאלו שמושכים את מפת השולחן במקום להוריד את הכלים ויש כאלו שרק מחפשים חור לתקוע את צינור ההשקיה שלהם כאילו אין מחר!! לכולם יש יצרים ודחפים אבל לא מנפנפים בהם כאילו היו הממחטה הצהובה של האלמנה. העניין שלך האובססיבי בדגדגן ובואגינה של הבת של אשתך שתחייה יכול להכיל פלוגה שלמה של לוחמים עם מפה ונקודות ציון רק כדי להגיע לשם מהר ובקלות וכל הקודם זוכה. ההומור שלך אכן שחור (לבשתי תחרה שחורה לאות הזדהות) ולגבי השכל- תשאל את וקסלר- בטח מתחת ל 100. (מביאה שקית הקאה)

offנועה

New member
קוראים לה דולורס, במקרה?../images/Emo68.gif

לנבוקוב יש כמה רעיונות בשבילך, על איך להשיג את הבת...

תודה על התגובות

זה היה לפני מס' חודשים. עכשו אני גרוש. כמובן שלא עשיתי כלום . זו הייתה מקסימום מחשבה , אפילו לא פנטזיה. לכל יפה הנפש שנגעלו , אם אתם גברים , אל תספרו לי שאף פעם לא הסתכלתם על בחורה בת 17 שנראת כמו בת 22 , ורציתם לעשות איתה ספורט? אם אתן נשים ונגעלתם יותר מידי , לכו לתשובה של הגברים. אם בגיל 38 , יצאתי עם צעירות ממני בחצי , אז אני לא בסדר??? תגובות של בני ברק קיבלתי פה. אם הן מוכנות לצאת עם משהו שגילו כפול משלהן , כנראה שיש משהו ולא כולם טפשות. ואם היום בגיל 40 נכנסתי למיטה עם בת 20 , זה גם לא נראה לכן? למרות שיש לה בחירה חופשית לחלוטין, לפחות בתור קצינה בצהל , אם לא כאישה אמיתית , מאוד.... צבועים.

november76

New member
הכל טוב ויפה, אבל!!!

זה חולני לפנטז על הילדה בזמן שאתה מזיין את האמא!! מבין?!

כהוא מזיין את האמא זה באמת חולני...

אבל במקרה הזה לא ממש נראה לי שהוא מזיין אותה...

בכלל לא נראה לי חולני...

זה נראה לי די בריא וטיבעי, העיקר שהוא לא עושה עם זה כלום וזה לא הופך לפנטזיה או אובססיה (ע"ע נבוקוב). לא הבנתי איך קושם הוא היה נשוי מיובש וכעת הוא גרוש?

ohadz

New member
התחתנת לפני כמה חודשים

ועכשיו אתה גרוש... מעניין שאת כל הפוסט הקודם שכתבת לפני יומיים כתבת בזמן הווה.

הוא חיי בזמן אחר מסתבר ../images/Emo13.gif

לא כמו שאר "יפי הנפש"

offנועה

New member
דווקא לא אכפת לי להיות יפת נפש

זה רק מעמיק ומדגיש
את שאר סוגי היופי שלי

למעלה