מה ?

מה ?

התחתנתי לפני כמה חודשים, אבל פתאום נגמר לנו הסקס אני מרגיש מיובש חבל הזמן. מסתובב בבית עם טונות של מטען לפרוק הבעיה מתחילה בזה שמסתובבת לי בבית (ז"א לה,מנישואים קודמים) ילדה בת 17, שרלילה, לא מיס עולם, אבל נראת טוב יחסית , מיילא כשאני רואה את החוטיני שלה והחזיות הפרובוקטיביות או שיוצאת חצי ערומה מהמקלחת, זה קטן עלינו גם אם יבש. אבל שאני שומע אותה מוצצת בחדר למשהו, או מזדיינת , נטרף לי המוח. בגלל היובש. בלי היובש לא הייתי רואה אותה ממטר. אבל היום ? לא מגיע גם לי מציצה קטנה? למה כל הח'ברה כן ואני לא? לפני שנתיים עוד הייתי עם בנות בגיל שלה. מה עושים? . מה לעשות?

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif מה אמא שלה אומרת על

הרעשים של הקטינה והיובש שלך? אגב,חמודי..לפני שהתחתנת היית צריך להפנים שגם זה יכול לקרות. כל הזין.

אני לא מבינה משהו...

מה היה לפני שהתחתנת עם אמא שלה? פתאום הכל קורה "אחרי" החתונה? כולי רחמים עליך!

vegetable

New member
בד"כ מציצה זה פעולה די שקטה...

גם אם הבחור נהנה, קשה לי להאמין שהוא מוציא איזשהו קול מעבר לגניחה... מה אתה בדיוק שומע?

היא כנראה עושה שמה עבודות שפכטל עם טונה של רוק וליקוקים ואת זה הוא שומע .. חחחחחחח לך תבין אנשים ..

daniella1980

New member
אתה יצור דוחה שמרוכז בעצמו.

אם באמת עלה על דעתך ללכת לכיוון כזה, עזוב אותך, ולך לרבנות ותתגרש. אם לא היית מדבר בצורה כזו נמוכה, הייתי מציעה לך ללכת לטיפול זוגי\מיני עם אשתך. אבל אין טעם שתישאר בבית בו אתה מדבר ככה על הילדה שלה!!!! עשית לי בחילה.

למעלה