../images/Emo45.gif תודה עופר
הילדותיות הזאת (מתנצל, אין לי דרך אחרת לקרוא לזה) שצועקת חמס כל פעם ששומעים את המילה "הפרטה" יכולה לחרפן פילים. הפרטה היא לא מקור כל הרוע בעולם, וגם היא לא השאיפה האולטמטיבית לכל דבר. הפרטה היא אמצעי, בתחומים מסוימים אמצעי מעוד יעיל לשיפור איכות החיים של הרבים ביותר, ובתחומים מסוימים אמצעי שיכול לפגוע מאוד. חיים רמון הוא אחד האנשים הרציניים, החכמים והמוכשרים ביותר בפוליטיקה הישראלית. אדם שהוביל מהלכים חשובים מאין כמוהם, גם כשהיו לא פופלריים בעליל ובעיקרם - חקיקת חוק ביטוח בריאות ממלכתי והוצאת קופות החולים מידי ההסתדרות. אחרי שהתבזבז במשך שנים כשר ללא תיק קיבל עתה מינוי ראוי מאוד. עמרי, האם אתה בקיא בתפקידיה של הפרקליטות? האם אתה מכיר נתונים לגבי יעילות התפקוד של הפרקליטות? האם אתה מכיר את פרטי התוכנית שרמון מתכוון לבצע ומוכן להסביר לי, פרטנית, מה פסול בהם? אגב - האם שמת לב שהפרקליטות תומכת בתוכנית הזאת? אני חייב להודות שאינני מכיר את פרטי התוכנית, אבל יש לי קצת יותר יושרה על-מנת לא לחשוב שהיא רעה. למען האמת - מתוך היכרותי והערכתי לרמון אני מעריך (ואולי אטעה) כי מדובר בתוכנית טובה וראויה. אל תתנהגו כקיצוניים אטומים, זה נורא.