מה??? הגיים בויז התפרקו??????
א אדרררר New member 12/1/06 #2 לאאאא חס וחלילההההה זאת סתם שמועהההה של כמה חסרות חייםםם [= לא להתיחססס
א אדם יוסף החיים שלי New member 13/1/06 #5 לא לפתוח פה לשטן! חס וחלילההה... אם הם יתפרקו אני אתפרק!! אה ותעזרו לי למצוא שם לחיית המחמד שלי -->
ש שיראלוש הבובה New member 13/1/06 #6 לאא זה סתם שמועותתת... ואמרו ש"כפרה" ו"מאמי" {רן ונינה} לא נפרדו גם...קראו בוואלה.. וברורר אבל ברורר שהגיים לא יתפרקווו...חס וחלילההה...
לאא זה סתם שמועותתת... ואמרו ש"כפרה" ו"מאמי" {רן ונינה} לא נפרדו גם...קראו בוואלה.. וברורר אבל ברורר שהגיים לא יתפרקווו...חס וחלילההה...
כ כוסית על הגג New member 13/1/06 #7 חס וחסההההההההההה../images/Emo70.gif כפרעליייייייייייהם שלא ייתפרקו בחיים
ע עדנוש המאמי New member 13/1/06 #10 תקשיבו זה ממש מטורף עכל השמועות האל ה אל תאמינוו לזה בעיקרון הם רק התחילו את הדרך שלהם ביחד כבר הם יתפרקו(חס וחסה..) טוב בקיצור תהנו מהם ומהשירים שלהם כל עוד אפשר
תקשיבו זה ממש מטורף עכל השמועות האל ה אל תאמינוו לזה בעיקרון הם רק התחילו את הדרך שלהם ביחד כבר הם יתפרקו(חס וחסה..) טוב בקיצור תהנו מהם ומהשירים שלהם כל עוד אפשר