מה?

Ofer Tal

New member
מה?

20? מה? 20? לא יכול להיות , פשוט לא יכול להיות שיוצאים לאריאל ועופר 20 חניכים לטיול פסח! אבל , כן! 20!מה!? 20!

t o k e r R

New member
עופר טל שקרן רמאי ובוזז...

הגיע הזמן שתפסיק להונות את כל הפורום, ולשקר על מנת להרגיש "גב גבר" (אולי זה הוא שביטל)... כולם יודעים שיצאו לך רק 19 כן רק 19 חניכים לטיול, זה לא רע, זה נכון אבל זה לא 20. ובברכת עלה נעלה (מ-19 ל-20) יום טוב...

כל הכבוד עופר, ולכל שאר המד"צים...

לידיעתכם, נרשמו לטיול צעירה 80 חניכים בדיוק. זה מספר מאוד גבוהה גם יחסית לשנים קודמות. תמשיכו ככה.

לבקשתכם מספרי חניכים לפי כיתות:

מספר חניכים רשומים לטיול צעירה הינו 80 : כיתות ד' 20 כיתות ה' 19 כיתה ו' 15 כיתה ז' 20 כיתה ח' 6 טוקר בכל זאת נרשמו לכיתה ז 20 אז........

Ofer Tal

New member
אז אתה יכול ללכת להחליף קידומת!

יא רכמ"צ בשקל , לך תגנוב פלקטים באיזור התעשייה בגבעת שאול!

t o k e r R

New member
יש רק בעיה אחת...

עופר טל כשמוציאים 20 חניכים (שלא כמו טושים מהרכמצי"ה) חייבים לחזור 20 חניכים, אתה יודע לא 19 לא 2 20 20 חניכים שלמים על כל רמ"ח אבריהם אי לכך ובהתאם לזאץ אני ממליץ לפרק את הצוות שלך ושל אריאל לאלטר ולהכניס בן אדם אחראי (לפחות אחד) לחלל הסבוך והמסוכן הזה... נ"ב בזאת אני מסיר כל אחריות משכבה ז' במחנה הר אדר, וממליץ לכל ההורים שם : א. לבטל ב. אם אי אפשר לעשות ביטוח חיים טוב לילדיהם. ג. ואחרי הטיול למצוא עורך דין טוב.

Ofer Tal

New member
רונן ,

אם החניכים שלי יתקלו בך אחרי ההסתה המסודרת שאני מתכנן להם , כדי שאתה תשיג לך איזה עורך דין טוב , או פיטבול , או כמה סנטימטרים.....

t o k e r R

New member
עופר טל !!! אין לך גב

את מי תביא אלי את הבלונדיני הקטן , את גב גבר או אולי בכלל את טל ליבנה... (שיט טל ליבנה היא בטח תחבור עם שמואל שחרור ושניהם ישרפו לי תבית או משהו) טוב במחשבה שניה אני מתנצל בפניך בפני אריאל בכלל בפני כל שכבה ז' צאו לטיול תלכו לאיבוד ובתקווה גדולה אולי גם לא תחזרו. שיהיה בכייף רונן טוקר יו"ר ועדת טיולים רכמ"צ וגבר גבר בכלליות יום טוב

kingshmuel

New member
עד אלי!!

טוקר זה כבר אישי... כדאי לך להזהר כי משאלותיך יתגשמו

שששששש....|בזזז|

אל תשביץ זה לא מכובד..... חוצמזה אתה תצתרכ להכין כל כך הרבה צ'ופרים עד שתצא נשמתך!...

ronikalush

New member
עופר אתה פשוט לא משו

אני כל כך מחכה כבר לטיול... כשאני אשב עם החניכים שלי ליד איזה עץ (וכל כל כולנו נוכל להיכנס תחת הצל- שלא כמוך תישרף בשמש).. אני אראה אותך רץ לכל הכיוונים ורודף אחרי החניכים שלך... ואז תשב ותתחיל לצרוח!!הא הא הא.. פתאום מולי יגיח משום מגום ויביא לך איזה סטירה חמודה כזאת.. הו זה יהיה מבדר ביותר.. אני כבר סופרת את הימים!!עוד 6 ימים!!!!! וואו נכנסה בי המוטיבציה.. עופר אתה תצטער כל כך על היום שבו נולדת.!!

למעלה