מה

gauuli

New member
;-אח שלי, אולי תגוון את השאלות שלך?

אותה שאלה בפעם הרביעית?? אגב ,טיפ קטן: אין מכשיר "יותר טוב", יש מכשיר יותר מתאים לצרכים שלך ולתקציב.

תשובה???

תוכל בבקשה להגיד לי מה היתרונות והחסרונות של כל מכשיר? תודה (מקווה שפעם אחרונה)

AYELET1

New member
גם אנחנו מקווים ../images/Emo3.gif

הצץ במערכת השוואת מחשבי הכף יד!!!!! ו-5550 מכשיר מיושן יחסית ואנא!!! אל תחזור שוב על השאלה\ קיבלת את כל-כל-ככככככככככללל התשובות מכוווווולם עכשיו אתה צריך להחליט. אי אפשר להתחמק מלקיחת אחריות

עדיין

עדיין לא הצלחתי להבין מה יותר טוב hp 4700 dell 50x פעם אחת בבקשה תשובה ברורה וסופית מה הההדל בין הדגמים ככה אני לא ישאל עוד שאלות

עדיין

עדיין לא הצלחתי להבין מה יותר טוב hp 4700 dell 50x פעם אחת בבקשה תשובה ברורה וסופית מה הההדל בין הדגמים פלוסים ומינוסים ככה אני לא ישאל עוד שאלות

gauuli

New member
אני במקומך הייתי מתחיל עם FX82

ומתקדם משם...בזהירות

Blueye1

New member
שלום לך.... כנס....

ראשית יש להבדיל בין ה 50X ל 50V. ל 50X אין מסך VGA. לכן, במידה והתכוונת אכן למכשיר זה אז ה 4700 הוא עם מסך VGA והדל לא. במידה ואתה מתכוון לדל עם המסך VGA אז ראשית מסך ה 4700 טוב יותר. מנגד טוענים שהמשטח מגע של ה 4700 רע בכלל ולמשחקים בפרט ושהמעבד הגרפי של הדל חדיש מזה של ה 4700 (אף שראיתי ביקורות שגם הוא אכזבה). כפי שהחברה אומרים עניין של עדיפויות. ה4700 יקר יותר ואם חשוב לך שיהיו למכשיר לחצנים אז אין מה לדבר עליו. אם איכות מסך חשובה לך ומהירות מעבד (לא שהדל לא עומד בקצב) אז 4700. זכור גם שאין עברית מלאה עדיין ל 4700 למרות שטוענים שניתן לעשות איתו הכל חוץ מדסטיניטור ובמסך ה TODAY העברית הפוכה... מקווה שעזרתי

gauuli

New member
איילת אולי תעזרי לבחור?

הפנייה לפורום "קשיי קליטה"? "הכיתה הטיפולית"?

יש

אנשים שעדיין לא מבינים במחשבי כף יד ושואלים שאלות בשביל זה כולם כאן לא!!!!!!! אתם לא רוצים פשוט אל תתנו תשובות אולי תתנו תשובות במקום לשלוח לקישורים ומאמרים זה הכי קל גם אני זה אני יודע לעשות (אפילו אני) אני רוצה לדעת ממה שאתם יודעים מאנשים שיש להם את הדגמים אז תודה רבה על התשובות לא תשובות, ו...לgauuli שישרף לך המעבד

gauuli

New member
עד שיישרף לי המעבד..

אתה שורף לאנשים כאן את המוח והמסך עם אותה שאלה 10 פעמים. זה מציק ומעצבן. חברי הפורום באמת מנסים לעזור. כדאי שתתחיל להתייחס לתשובות, לקרוא, ללמוד ולהבין - אם הפעולות האלו מעל ליכולות שלך, כדאי שתשקול שנית אם לקנות PPC המצריך יכולות חשיבה והבנה כגון אלו (אני מקווה שהצלחת להבין את המשפט המורכב הזה). בהצלחה

CONNER MACLEOD

New member
שמע,אני לא חושב שתקבל כאן תשובה

חד משמעית לשאלה עכמו "מה טוב יותר", זה באמת מושפע ממה אתה צריך במחשב כף-יד. אני יכול לספר לך שגם אני מאוד התלבטתי באיזה דגם לבחור , ועד שלא החלטתי מה הכי חשוב לי במכשיר ( ראם גדול ומעבד מהיר , אם מעניין אותך ) לא הצלחתי לבחור בין המכשירים . לא נראה לי שאפשר אחרת פשוט. הדל X50V שהזכרת באמת נראה מכשיר מצוין , אין לי ספק שתהיה לו עברית בארץ תוך זמן קצר , הוא היה הבחירה שלי אם היה לו ראם קצת יותר גדול . חוץ מיזה -הוא מושלם . יכול להיות שיש כאן אחרים שחושבים אחרת בעניין המחשב של דל אבל זוב -זה מה שחשוב לי ולכן בחרתי לקנות דגם אחר ( HX2750). מציע לך לחשוב מה חשוב לך במכשיר ולבחור את המכשיר "שמתרכז" בתכונות הללו.

אמנון כ

New member
גם אני התלבטתי

ובסוף קניתי את ה- X50V כי הוא היה זול ב- 100$ וההבדל לדעתי לא הצדיק את ההפרש במחיר, ובנוסף התרשמתי מה-DELL לטובה בכל מיני סקירות שקראתי עליו באינטרנט (נסה לכתוב בגוגל Dell X50V Review). קשה לי להשוות אותו למכשירים אחרים, פשוט כי זה המכשיר הראשון שאני מתעסק איתו. בשבוע האחרון כתבתי כבר סיקרה ארוכה אודות ההתרשמות שלי ממנו, בעקבות בקשתך, ואולי זה גם יעזור. עכשיו ההחלטה בידיים שלך... בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

למעלה