מה??? אין שידור חוזר של ג'ונגל!!! ולא הצלחתי להקליט!!!
מ מתוקה כמו סוכרייה New member 28/8/04 #3 נצל"ש-כל מי שקיבל ממני מסר../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif שלחתם אליי מסר חזרה ואני לא מצליחה לפתוח ת'הודעה אז בבקשה תשלחו לי לאיימיל [email protected] שוב את מה שרציתם להגיב לי וזהו בה בייייי
נצל"ש-כל מי שקיבל ממני מסר../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif שלחתם אליי מסר חזרה ואני לא מצליחה לפתוח ת'הודעה אז בבקשה תשלחו לי לאיימיל [email protected] שוב את מה שרציתם להגיב לי וזהו בה בייייי
P perrinat New member 28/8/04 #4 לא שידרו את המסיבה שידרו תוכנית מט"ו באב, אולי ביום שלישי ב-15:00 ישדרו את המסיבה.
א אין כמו לולי New member 28/8/04 #6 יום שלישי יש את הגמר ואם לא אני הורגת אותם! כי זה מה שהמפיקה אמרה לנו
מ מתוקה כמו סוכרייה New member 29/8/04 #13 היה היום שידור חוזר../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif האמת שראיתי את חגי [שעמד לידי] משו כמו 5-6 פעמים אותי...ראיתי רק את הקוקיה שלי מאחורה
היה היום שידור חוזר../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif האמת שראיתי את חגי [שעמד לידי] משו כמו 5-6 פעמים אותי...ראיתי רק את הקוקיה שלי מאחורה
Y yardenos3 New member 29/8/04 #16 נ"ש..... רוני הייתה היום בקניון הזהב בראשון וחברה שלי הייתה שם והיא חילקה גלויות וילדים הצטלמו איתה!!! איזה כיף לה!
נ"ש..... רוני הייתה היום בקניון הזהב בראשון וחברה שלי הייתה שם והיא חילקה גלויות וילדים הצטלמו איתה!!! איזה כיף לה!