מה?

גם אני המומה

זוהי פשוט בושה לציין משפט שכזה. פניתי אל המערכת באי מייל מאוד חריף על בחירתם להתבטא בצורה שכזו. ואני ממליצה לכל מי שקרא, ונעלב, לשלוח להם גם מכתב. האם עיתונות אמורה להיות אובייקטיבית, או שאני טועה?? כנראה שכן....וחבל!

oferhen

New member
מה קרה לכן ?

הם רוצים לכתוב שטויות - שייכתבו. בסה"כ אנשים שאני מכיר - יודעים מהי מודיעין ומה היא שווה. ומי שלא רוצה . . . שלא ירוץ לדירה. אגב יש כמה חברים שלי - ש"מתים" לעבור למודיעין - אבל לא יכולים להרשות לעצמם, וזה אומר הכל.

pokpok

New member
שמישהו יספר לי מה מודיעין שווה ?

הבנייה שם צפופה בטירוף ,נוף כמו שצריך אפשר לראות רק מהמגדלים ,חם שם בקיץ ,הערייה נראית כמו איזה מתנס ,גדר ההפרדה תהייה ממש צמודה לעיר וכל הזמן יש אבק מהבנייה הבלתי נגמרת שם.

oferhen

New member
שווה גם שווה.

מי שלא רוצה - שלא יבוא למודיעין. לדעתי - רמת האוכלוסיה במודיעין גבוהה בהרבה מהממוצע בארץ. עיר היא לא רק בתים. היא בעיקר אנשים.

משפחתבא

New member
לא רק לדעתך

זו כבר עובדה בדוקה. בשבוע שעבר היתה כתבה במדור ממון של ידיעות אחרונות שמודיעין תפסה זו השנה הראשונה את מקומן של שתי הערים ששמרו שנים על המקום הראשון ברמה הסוציו אקונומית - רמת השרון ורעננה. השנה הן במקום השני לאחר מודיעין. הסקר מדד את הרמה בערים ולא בישובים קהילתיים ולכן לא נכללו מקומות כמו סביון, עומר וכו'.

יקירותי, אני רוצה ברשותכן לספר ש..

אני ובן זוגי היקר עברנו למודיעין (מתל אביב) באוקטובר האחרון בעקבות העבודה שלו שנדדה לירושלים. במקור אני מושבניקית, אבל גרתי 10 שנים בתל אביב והתקופה הראשונה במודיעין היתה לי די קשה. נורא התגעגעתי לדינמיות של תל אביב, לסופרמרקטים שפתוחים כל הלילה, לקולנוע מתחת לבית, לזה שהכל ברגל או במוניות שירות.. עשיתי לבן זוגי את המוות לחזור לתל אביב. אני לומדת שם, והנסיעות פעמיים בשבוע בפקקים ללימודים גמרו אותי... ועברה כמעט שנה. עברנו דירה השבוע ממגדל הלבנון לאיזור מליבו, וכרגע אנחנו נשארים פה. נכון, יש המון המון דברים שחסרים לי כאן. קולנוע, תאטרון, מעדניות, מרכז קניות גדול, בנק קרוב, אבל... יש לנו פארק מקסים מתחת לבית. שקט. דירה מתוקה ב-450$ לחודש (מחיר דירת חדר בקושי, בתל אביב), אין זבל ברחובות, אין חתולים עזובים, ויש מן שלווה כזו, סטואית, פסטורלית של יישוב רגוע. ולמדתי לאהוב את זה. אני לא יודעת איפה נהיה בעוד שנה, אבל לתל אביב לא נחזור. מודיעין היא אחת הערים היפות בארץ, וכשהעצים יגדלו קצת, והרכבת ועזריאלי יפתחו, אני בטוחה שהיא תהיה מרכז ראשי שרבים ירצו לגור בו. שבת שלום.

אבן החן

New member
נכון אבל מערכת החינוך כאן דפוקה!!!!

יותר גרוע מבעיירות פיתוח ואין כאן תיאטרון, קולנוע, קניון ועוד כמה והעיריה כאן דואגת אולי לעצמה אבל לא לתושבים אבל חוצמזה הכל כאן נפלא נהדר וטובל בירוק

טוב, בזה אני לא בקיאה..

אין לי ילדים, ואני לומדת בתל אביב. נכון, חסר נורא קולנוע, קניון גדול, תאטרון או בית עם, ואולי יותר בתי קפה טובלים בירוק הזה, ולא בתוך מרכזים מסחריים משעממים.

סבלנות...

העיר לא מזמן רק הוקמה. קצת לא מציאותי לבקש כל כך הרבה דברים מיד ועכשיו. ואי אפשר להשוות את העיר לעיר אחרת שקיימת כמה עשרות שנים. אוטוטו יהיה עזריאלי ואיתו גם הקולנוע, בתי הקפה והמסעדות. צריך רק סבלנות

למעלה