מה???

• פותח הנושא V.W
  • פורסם בתאריך

V.W

New member
ואגב אני מנסה לחנך עכשיו מישהו ...

במירק.. וזה עבודה קשה הוא בן אדם ששומע אלקטרוני ואמ טי ויי וכל מיני חרא כזה אמרתי לו להוריד את WISH U WERE HERE ואת TEARS IN HEAVEN הייתם צריכים לראות את התגובה שלו... בעצם סתכלו: <N-i-t-z-a-N_15_m[TV> את זה סימתי להוריד ולא אהבתי בכלל איכס <N-i-t-z-a-N_15_m[TV> Eric Clapton - Tears In Heaven.mp3 <Theatre_of_tragedy> זה נחשב לאחד השירים הכי מרגשים שיש... הוא כתב את זה על בן שלו שמת, טוב לא חשוב <N-i-t-z-a-N_15_m[TV> שניהם פשוט מגעילים <Theatre_of_tragedy> אני מקווה שתתבגר מבחינה מוזיקלית ותוכל לשמוע כאלה דברים <N-i-t-z-a-N_15_m[TV> מממממממממש לא בחיים זה גועל נפש ואגב ראיתם את הניק המאגניב שלי?? אני שומע את הלהקה האדירה הזאת בזכות המנהל היקר שלנו לירן המלך

"זה שיר עם קול מכוער של גבר".

ציטוט מדויק מפי מישהי שגם התבקשה להוריד את וויש יו וור היר. טוב, מתבגרים מתישהו.

Steel-Dude

New member
אמ...

ואתם עוד אומרים שאנ חושב שמה שאני שומע זה הכי טוב...אז מה שהיא לא אהבה את השיר? זה אומר שהיא לא מבינה במוזיקה? אני שומע להקות לא פחות איכותיות ומתוחכמות מפינק פלויד ואם לא אהבתי אותם אז אני ילד קטן לא מפותח מוזיקלית?

Nomaed Dominus

New member
../images/Emo4.gif לא מבין למה צריך את זה

למה אתה בכלל מדבר עם ילדים בני 15 שאין להם מושג בכלום... לא צריך לחנך כאלו אנשים ל-METAL... אם אין להם את השכל להבין לבד מה טוב, אז למה לטרוח!?

Metal_F

New member
מה זה "להבין מה טוב"?!?

זה עניין של טעם. אין טוב או רע. ובכלל, אני לא רוצה להישמע כמו טרו מטאל וררייאר קשוחה, אבל מה הטעם ב"לחנך" אנשים ולשכנע אותם להוריד שירים שנראים לך כטובים יותר ממה שאתם שומעים? ממתי זה מתפקידכם "להציל את העולם"? לא צריך שיגררו ככה אנשים להיכנס למטאל, כי זה יהפוך לטרנד ויגרום נזק בלתי הפיך. אני מסכימה שצריכה להיות יותר מודעות, אולי מצד התקשורת והתעשייה, כדי שלאנשים תהייה אופציה לבחור, אבל אתם לא צריכים לחנך אפחד.

Nomaed Dominus

New member
הממ

התכוונתי שב-METAL מבחינה מוזיקאית, זה יותר טוב מפופ או משהו כזה, כי סה"כ, אי אפשר לנגן מטאל ברמה בלי לדעת לנגן טוב, וכו´... אבל לדעתי, לא צריך להכריח אף אחד לשמוע שום דבר... לא צריך עוד "פוזרים" עז כמה שזה נשמע נדוש... (VampiriA)
Nomaed.

BlackShadow

New member
אתה באמת רוצה

שמישהו כמוהו ישמע פינק פלויד? הוא רק יעשה שם רע לכל המעריצים...הוא לא מבין את זה...הוא הולך לפי טרנדים ופינק פלויד כבר מזמן מזמן לא באופנה.

epitaph

New member
yes - fragile

למעשה יש לי רשימה ארוכה,אבל אני מקווה שזה יהיה הראשון שאני אקנה מתוך הרשימה הזו.

MuffinMan

New member
רציתי לקנות דיסק של יס

והבנתי שיש להם הרבה חרא... אז אתה אומר שהדיסק הזה כדאי?

epitaph

New member
יש להם הרבה חרא?

הם להקת הפרוגרסיב הכי מפורסמת,שמעתי רק שירים בדיסק הזה אבל איך שהבנתי יש להם עוד דיסקים טובים (אני מתכוון לאלה עד סוף שנות ה70).

MuffinMan

New member
אתה השני שאומר לי את זה

אז אני יודע! לא לקנות דיסקים שלהם - שאחרי סוף שנות ה70

Sigur Ros -

אני לא אמורה לזכור את השם, נכון? אבל אני יודעת מה יש על העטיפה... עובר-חייזר כזה. ואם למישהו יש הצעה לדיסק יותר טוב שלהם שיגיד לי.

למעלה