מה???

• פותח הנושא V.W
  • פורסם בתאריך

V.W

New member
מה???

ישבתי לי ושמעתי MP3 ולפתע קלטתי שאין לי את WISH U WERE HERE!!! וזה ללא ספק הדיסק הבא שאני אקנה אז מהר מה הדיסק הבא שאתם פשוט חייבים לקנות ****************************** זה היה סקר 143569450 למי שלא סופר... ******************************

למה מזלזל?

עצם זה שאתה לא מכיר אותם לא אומר שהם רעים. אין דה וודס...(ז"ל) הם להקה נורווגית המנגנת שילוב מלנכולי של בלאק מטאל ופרוגרסיב רוק, וזה נחשב לאלבום המופת שלהם. תארו אותם פעם כ"פינק פלויד מנגנים בלאק מטאל", לא אוהב את התיאור הזה אבל לא נורא...

V.W

New member
אני מתכוון

שאני לא שואל את זה כאילו שאני מתייחס אליהם ישר כלהקה מפגרת כי אני לא מכיר אותם, פשוט לא רציתי שתבינו אותי לא נכון... יש שירים מומלצים?

לצערי

לא רק שאין ברשותי את האלבום ההוא, אין לי אף לא שיר אחד מלא ממנו (אני קונה על פי מוניטין וקטעי שירים בלבד), לעומת זאת יש לי מספר שירים מאלבום הבכורה של הלהקה, HEart Of The Ages, והמומלצים ביניהם הוא Yearning the seeds of a new dimension ושיר הנושא של האלבום.

חולוני

New member
יעקוב, בשבילך..

ניתן להוריד את כל השירים שלהם מאודיוגאלאקסי, אני מצרף קישור לדף שלהם באתר, ממנו תוכל להוריד חופשי.. הנה הדף

anathema

New member
אחחח....

אני ממש ממש ממש שמחה שמישהו מכיר את הלהקה המדהימה הזאת ועוד את הדיסק הזה! בהחלט שווה לקנות רק הבעיה היא שאי אפשר להשיג את האלבום הזה מכיוון שהחברה שהוציאה אותו פשטה את הרגל אולי ביום מן הימים הוא יצא שנית על ידי חברה אחרת. יעקוב אם אתה רוצה יש לי האלבום אני יכולה לשלוח לך.

Metal_F

New member
אני רוצה! אני רוצה!

צרי איתי קשר באיי סי בבקשה, 82745851.

תודה לך

לכל המתעניינים, קיבלתי מאנת´ימה את השיר הראשון באלבום, העונה לשם 297,796km-s ואחרי שמיעתו אני עוד יותר מעוניין לרכוש את האלבום. ודרך אגב, פרופסי פרודקשונס, החברה של אין דה וודס (שלא הוציאה את האלבום הזה במקור, אבל הוציאה אותו מחדש כנראה) עדיין חיה ובועטת, ואפשר לבקר באתרם בקישור המצורף.

Something Wild

אחרי שקניתי(ואהבתי!) את HATEBREEDER וFollow the Reaper של C.O.B זה כמעט בטוח הדיסק הבא שאני הולך לקנות...

Bodom-child

New member
האמת שאין לך עוד הרבה ברירות...

חוץ מהדיסק שלהם מיפן בהופעה אבל לא נתקלתי בו בארץ

Alexi Laiho

New member
מממ

לי יש גם סינגל של HATE ME הגירסה של הסינגל הרבה יותר טובה .. (יותר מלודית) עם ים סוויפים ויותר ביצועים .. הקיצר , גירסה יותר משובחת של HATE ME ובכלל לבודום יש ים שירים שלא נמצאים בשלושת הדיסקים שלהם חלקם גם קאברים כמו dont stop at the top ביצוע כלי במיוחד לשיר של הסקורפיונס , תורידו shot in the dark wizzard possesd שיר מדמו של בודום ... זוועתי במויחד .. ואין לי כח להמשיך , יש להם מלא שירים הקיצר ..

Bodom-child

New member
הוא דיבר על דיסקים

לא על סינגלים... ויש לי את הגרסא של הייט מי במחשב שהיא באמת יותר טובה

למעלה