מה???

Foxy Ferrari

New member
מה???

חשבתי שהפורום של רחובות הוא של זקנים, בגלל מה שרום בהתחלה... טוב לדעת שלא!....

Foxy Ferrari

New member
לפני שנכנסים לפורום...

משהו עם גוגואים והסמל של רחובות... בקיצור ממש לא משהו! זה נראה כאילו יש פה רק זקנים... ודוגרי, רחובות זו עיר של זקנים: אין אפילו שכונה אחת צעירה...

F a i r y Girl

New member
חחחחחח דווקא לא..

אני לא יכולה להצביע על שכונה שלמה חוץ מרחובות החדשה, שגם זה לא משו.. אבל אפשר לראות איזורים כמו האיזור של העיר שמן הסתם יש שם צעירים...

Foxy Ferrari

New member
נו ברור...

כל האיזורי בילויים שם והחנויות והקניון וזה... אבל גרים ברחובות מלא זקנים!!! זה לא אומר אבל שאין צעירים! פשוט הזקנים "עולים על גדותיהם"...

iknow

New member
אני אישית

מוקף כל הזמן רק בצעירים כך שמבחינתי הצעירים האלו עולים על גדותיהם... אני לא רואה זקן בכל מקום שאליו אני פונה... רחובות זאת עיר כמו כל הערים של אנשים נורמלים מכל הגילאים(אולי במקרה יש ריכוז קצת(וזה באמת קצת) יותר גבוהה של זקנים וזאת סתם סיגמה שיש לעיר)

F a i r y Girl

New member
שמע........

אני חייבת להסכים איתך... זו אחת הסיבות שאני פחות מעדיפה את רחובות ממקומות אחרים אבל אםהייתי גרה במקום אחר אני מאמינה שהייתי אומרת אותו דבר

F a i r y Girl

New member
שניה.. אני חושבת שאני מתבלבלת..

יש לנו עוד חולת מכוניות כאן, אני לא הבחורה היחידה!!!

Foxy Ferrari

New member
את לא מתבלבלת

כן מכוניות זו החולשה שלי........ ובחיים עוד לא פגשתי בחורה שאוהבת ומבינה כמוני בנושא...

F a i r y Girl

New member
חחח תראי..

אני לא יודעת עד כמה אני מבינה כי תמיד ידיד שלי צוחק עליי שאני אוהבת מכוניות מגעילות.. אבל בטוח שמכוניות יכולות לסובב לי את הראש ל180 מעלות...

PePener

New member
מה אני רואה כאן?

החלפת אי סי קיו לאוהבי מכוניות ולא מערבים אותי ולא את אלי? נו נו נו

PePener

New member
האם אני רואה כאן איזה אפשרות

לשרשור מכוניות בגלל אוהבי המכוניות? יש כאן די אנשים שאוהבים, אז יכול להיות נחמד

למעלה