מה?

כרמלה

New member
מממהההההה זזזההה? מאומן

אני! כרמלה שרצתה להיות כרמן! רואה ת`כינוי (המכוער) שלי פה למטה? 157 הודעות? אני? שיווו...אז בטח ממש השתוללתי..חחחחחחחחההה אז יעני מה? קיבלתי ``כרטיס מועדון`` ככה? חברה יעני? עם מה זה בא? יש הנחות למועדונים? משהו? ועד שבכיינתי והלכתי? זאת אומרת שעברתי את ``הטבילת-אש``? את ה``זובור``?? חחחחההההה היי חמודיםםםםםםם מה שלומכם?

שרית.

New member
כרמלה חזרת ? B-)

היי לך מקווה מאד שחזרת יש לנו הרבה מה לדבר... שרית ...

כרמלה

New member
שריתיייייייייי הייייייי

עברתי בדרך ..... הייתי בסביבה מה שלומך מתוקה? מה נהייה בנתיים? כמה זרמו מיים? חחחחהההההה אני רק מורידה פרופיל (יש לי 97). אז תשמעי יש לי רעיון!! כל הודעה נוספת אני שולחת לך ספרה אחת של הפלאפון שלי תרשמי: 0 ובשביל הג`סטה- 5 חחחחחההההה סתאם סתאם, האימייל שלך פעיל?

שרית.

New member
היי כרמלה !

כרמלה רעיון נהדר שלחי לי e mail ונתקשקש יש המון על מה.......... שרית ....

כרמלה

New member
שריתי..המייל בדרך

יו......את מתחילה להדאיג אותי...מה עשיתי ואני לא יודעת שוב? :cool: כבר כבר

מרי-לו

New member
כרמליתההההה

מזל טוב מתוקה!!!! מרי-לולולולולולולולולו (קריאה מרוקאית במיוחד בשבילך)

כרמלה

New member
לולולולולולולולו עיניים

בגלל זה לא אמרתם לי ביי הא? ואני סיננתי SSSSSSSSSSS SSSSSSSS SSSSSS (זו רק התחלה של ס`אוחתוש) :cool: תודה ותמסרי ד``ש חם חם חםםםםםם ונשיקה לTAL לולולולולולללולוווווווו לולולולולווווו לולולולולוו יאלל`ה באקלאוות, מטבוחה, חריימה, פרנה, חגיגה. יאלל`ה ביי :)

מרי-לו

New member
חחחחחחחחח כרמליתה

את בטוח לא תאמיני אבלללללללללללללל ברגעים אלו ממש TAL איתי בטלפון ומוסרת לך ד``ש חםםםםםםםם. מרי-לולולולולולולולולו (מ`כפת לי עולה לי כסף הקריאות???) יאללה מאמי נשיקות

aharon_g

New member
הצילו

שלום רב הצילו ! אני מנסה לפתוח חלון צ``אט ץ לא ניפת. עיזרו בבקשה.

כרמלה

New member
אז תשאר כאן מה רע?

יש גלגלי הצלה בעמוד הבית של תפוז :cool: לא להתייאש

למעלה