מה???

karepi

New member
מה???

לא ידעתי שיש פורום לדבר כל כך קטן ומינורי.. זה דבר ממש טיבעי מה איתכם אנשים מה אתם עושים מזה עניין גדול!! זה כזה סתם... אני לא מבין ת´כיף הגדול של זה ! כן, זה מגניב לאללה אבל אז מה? מישהו פה מוכן להסביר לי קצת יותר לעומק!

t@li

New member
...

טוב, אני מתה לישון, אז אני רק אגיד שיש מספיק אנשים בעולם שמתעניינים בזה ומתים על זה, ולדעתי האישית זה משהו מדהים ומסקרן ומופלא, ואם אתה לא מתעניין בזה אתה מוזמן לא לחזור לפה אף פעם. עכשיו, השאלה שלי היא, האם אתה באמת מבין בזה? כי אם היית מבין בזה ויודע איך להשתמש בזה, אין סיבה שתגיד שזה סתם. לך לקישור בטאג ליין, קרא ותחכים.

EshedI

New member
חחח

חלומות צלולים זה רק צעד ראשון במסע שממשיך בחוויות חוץ גופיות והקרנות אסטרליות, ועד אפילו מישורים הרבה יותר גבוהים (או נמוכים אבל אני לא חושב שמומלץ להגיע לשם) ובכלל דרך להכיר את עצמנו הרבה יותר טוב זה לא סתם "יש אני חולם בוא נעוף!"

karepi

New member
הינה זה קרה לי היום בבוקר שוב...

אבל הפעם זה היה חלום די מביך אבל עדיין אני ניהלתי אותו.. זו לא איזו חוויה "חוץ גופנית" או משהו בסגנון זה נראה לי די טבעי. לא...

t@li

New member
חח... הצחקת אותי :)

המשפט הולך לחתימה שלי.. אם זה בסדר מצדך, כמובן

EshedI

New member
אין בעיה ../images/Emo13.gif

ולקרפי, אתה יכול להמשיך לחשוב שאין פוטנציאל בחלומות צלולים, אבל לדעתי זה פשוט להיות סתום no offence

למעלה