אני יודעת שאני קצת לא אובייקטיבית
ושאני לא כותבת בפורום אף פעם ושגם שאין לי יותר מדי מידע אבל- כן,קצב הוא פושע,הפרקליטות ומשרד המשפטים לא. צר לי לאכזב פה דעות של רבים אבל עיסקת הטיעון,עם כל האכזבה שיכולה להיות בה היא בחירה די הגיונית. ברמה הכי פשוטה תפקיד בית המשפט הוא להאשים או לזכות ,בעוד שתפקיד הפרקליטות הוא לבחון אם ראוי להעמיד לדין,זה מה שהפרקליטות עשתה,והיא עשתה את זה באופן ענייני ביותר וממש ממש לא פופוליסטי. הציבור רוצה משפט,הציבור אוהב משפטים ציבוריים(זה באמת ראוי שכל המדינה שומעת בחדשות על איבר מינו של הנשיא) אבל הפרקליטות לא נכנעה ובהתאם לראיות שהיו לה(ואסור לשכוח שלא היו לה יותר מדי,האונס,למשל,התרחש לפני 9 שנים
) היא קבעה את עיסקת הטיעון. אני הייתי רוצה לראות את קצב בכלא,באמת,ואני גם מסכימה שהעונש צריך והיה יכול להיות חמור יותר,אבל יש כאן גם צד שני,שגם אם הוא לא משנה לגמרי את התמונה הוא כן מאזן אותה-הנשיא יתפטר,הוא יודה במעשים מסויימים,הוא מאבד את כל הכבוד הציבורי שלו והולכת לו הקדנציה.זה למשל,גם משהו שלוקחים בחשבון במסגרת עיסקת טיעון,בייחוד בכזו שהראיות המרכזיות בה לא מוכיחות יותר מדי,לא מתקדמות לשום מקום,ולצערי גם לא מאמתות את טענותיה של א'.