מה?!?!?!?

meetAmeet

New member
אל תוציאי מקונטקסט...

כולם פה קפצו על זה שהוא לא נכנס על כלא על אונס, ולא האם הוא צריך להכנס או להכנס על העבירות הקטנות שהוא הודה בהם.

Fleddermaus

New member
עבירות קטנות?

מעשה מגונה שלא בהסכמה זו "עבירה קטנה"? אנא ברר מהו "מעשה מגונה שלא בסכמה" ואז תגיד לי אם מדובר בעבירה "קטנה".

meetAmeet

New member
עוד פעם אותו דבר.

לא עבירות קטנות. עבירות חמורות מאוד. אבל יחסית קטנות לעומת אונס. לא חייבים להטפל סתם ואפשר לענות עניינית.

meetAmeet

New member
ממש. סתם התפלק לי. מי שמכיר אותי יודע שאני

לא מזלזל בעבירות שכאלה.

doresh shalom

New member
זאת שחיתות, לא פחות ולא יותר ../images/Emo41.gif

שחיתות אינה רק מתן שוחד, היא גם מתן דין שונה לבעל שררה, וזה בדיוק המקרה שאנו רואים לפנינו. פשוט ביזיון.

סתם מור

New member
מודה, קצת מעצבן אותי כל הכעס סביב זה.

לעברייני מין כמעט תמיד יש עסקאות טיעון, למה יש כזה בלגן סביב זה דווקא כאן? דווקא הפעם? דיי לרייטינג, תשאפו לצדק. (וכן הוא דמות ציבורית לכן ממצבו ילמדו כל שאר עברייני המין הפוטינצאלים.. אני מבינה, אבל זה עדיין דיי מרגיז) ושלא תבינו לא נכון, אני כועסת על זה, ומאוכזבת ממזוז שעד עכשיו הערכתי מאוד. אבל רק רציתי להעלות נקודה שעברה במוחי. סה"כ אני מבינה.

אמנוס

New member
אני יודעת שאני קצת לא אובייקטיבית

ושאני לא כותבת בפורום אף פעם ושגם שאין לי יותר מדי מידע אבל- כן,קצב הוא פושע,הפרקליטות ומשרד המשפטים לא. צר לי לאכזב פה דעות של רבים אבל עיסקת הטיעון,עם כל האכזבה שיכולה להיות בה היא בחירה די הגיונית. ברמה הכי פשוטה תפקיד בית המשפט הוא להאשים או לזכות ,בעוד שתפקיד הפרקליטות הוא לבחון אם ראוי להעמיד לדין,זה מה שהפרקליטות עשתה,והיא עשתה את זה באופן ענייני ביותר וממש ממש לא פופוליסטי. הציבור רוצה משפט,הציבור אוהב משפטים ציבוריים(זה באמת ראוי שכל המדינה שומעת בחדשות על איבר מינו של הנשיא) אבל הפרקליטות לא נכנעה ובהתאם לראיות שהיו לה(ואסור לשכוח שלא היו לה יותר מדי,האונס,למשל,התרחש לפני 9 שנים
) היא קבעה את עיסקת הטיעון. אני הייתי רוצה לראות את קצב בכלא,באמת,ואני גם מסכימה שהעונש צריך והיה יכול להיות חמור יותר,אבל יש כאן גם צד שני,שגם אם הוא לא משנה לגמרי את התמונה הוא כן מאזן אותה-הנשיא יתפטר,הוא יודה במעשים מסויימים,הוא מאבד את כל הכבוד הציבורי שלו והולכת לו הקדנציה.זה למשל,גם משהו שלוקחים בחשבון במסגרת עיסקת טיעון,בייחוד בכזו שהראיות המרכזיות בה לא מוכיחות יותר מדי,לא מתקדמות לשום מקום,ולצערי גם לא מאמתות את טענותיה של א'.

revengen

New member
מה עם הדוגמא הבאה:

אדם כל שהוא רצח אדם אחר, ובגלל "חוסר ראיות" הוא יודה בכך שרק נתן לו כאפה.. האם זה הוגן?

אמנוס

New member
אמממ

סליחה,אני לא ממש מבינה,לטענתך יש כאן קונספירציה מסויימת וחוסר הראיות הוא לא אמיתי ולכן קצב לא מודה באשמה המלאה למרות שאפשר להוכיח אותה. אם זה היה המקרה,אז כן,זה לא הוגן,אבל אני לא חושבת שאני נמצאת במקום,ולדעתי גם אתה לא,שאנו יכולים לבוא ולהכריז על תאוריות קונספירציה מטורפות הקשורות לפרקליטות ומאשימות אותה בשיבוש תהליכי משפט..צר לי,אבל אני לא רואה את תיק קצב כמקביל למקרה שהצגת,אלא אם כן אתה יודע שדברים שאף אחד אחר לא יודע..

revengen

New member
האם יש לך בכלל ספק

שאדון קצב לא לא הפעיל מחבש לחצים אין סופי על היועץ המשפטי? , האם הוא לא השתמש בכוח הכסף והשחיתות כדי שמר מזוז יחליט להוציא את סעיף האונס? הרי מר מזוז הודיע כי יש מספיק ראיות כדי להפליל את הנשיא ופתאום ביום בהיר אחד אין מספיק ראיות, נעלמו הראיות.. משהו פה מסריח ולא צריך להיות גאון כדי להבין שמדובר פה בשחיתות מהדרגה הראשונה.

doresh shalom

New member
אני לא חושב שמדובר בשוחד

אלא שמזוז מלהעמידו לדין באשמת אונס. מה גם שהוא אמר ששחלק מהשיקולים שלו היו שמירת כבודו של מוסד הנשיאות וכו'. כמובן שהטיעונים האלה אינם מקובלים עלי, אך אני מאמין לו שאלו היו השיקולים שהנחו אותו.

revengen

New member
מפחד ממה?

שהאיומים שהוא קיבל ממשה קצב? האם היית חושב שמזוז יבוא ויאמר בפרהסיה כי נתנו לו שוחד?

meetAmeet

New member
אם לא שמעת הייתה התפתחות לאחרונה בתיק

ואמרו שעורכי הדין של קצת הצליחו לפגוע בצורה קשה באמינות של אחת או יותר מהעדות.

meetAmeet

New member
זה לא הוגן אבל זה הכרחי!

נראה לך הגיוני להכניס אנשים לכלא בלי ראיות? כמובן שהיינו שמחים להכניס כל רוצח/אנס לכלא אבל אם זה אומר שנצטרך גם בדרך להכניס עוד כמות לא מבוטלת של חפים מפשע זה מחיר שאני אישית לא מוכן לסבול. ע"פ החוק כדי להאשים אדם במשהו צריך להוכיח מעבר לכל ספק סביר שהוא אשם באותו מעשה, כנראה שבמקרה הזה זה היה בלתי אפשרי, זה העולם שבו אנחנו חיים ואני שמח על כך... וחוץ מזה, אף אחד ממכם לא יודע שקצב אנס...

Fleddermaus

New member
על סמך מה אתה קובע שהוא חף מפשע?

ואולי זו גם רדיפה פוליטית? עדתית?

Fleddermaus

New member
אבל איך קורה...

שעל עבירות של מעשה מגונה שלא בהסכמה לא יושבים בכלא? טוב, נניח שאין מספיק ראיות בכדי להוכיח את האונס, אבל בהתחשב בעובדה שקצב הודה בעבירות מין חמורות אחרות, לא הגיוני שלא ייענש עליהן. המסר פה מאוד בעייתי. כנראה שבתביעה אזרחית ייאלץ האיש לשלם מיליוני שקלים, אבל כסף הוא לא העניין.

למעלה