מה?!?!?!?

Fleddermaus

New member
מה?!?!?!?

אני לא חושב שאפשר לתאר במילים עד כמה זה מכעיס. מאסר על תנאי? על עבירות תנועה מקבלים מאסר על תנאי! פשוט לא ייאמן!

revengen

New member
לכולם מותר לאנוס, לרצוח , לגזול...

ככה מדינתו היפה בנויה, מדינה חופשית ודמוקרטית בה לכולם מותר לעשות ככל העולה על רוחם. כן כן אפילו נשיא מדינת ישראל שאמור להיות אזרח מס' 1 והאזרח הכי אציל בה, גם הוא אונס כמו כולם.. אולי זה פשוט סימבולי שגם האזרח שמייצג את ישראל, מייצג את תרבות האונס הרצח הגניבה והגזילה... ישראל אם יורשה לי, ואני מצטער שאני משמש בתפקיד נביא הזעם פה.. איבדה את כל מה שהיה לה (גם אם זה מעט מאוד) היא איבדה את הדמוקרטיה, את חופש הביטוי ... יתר על כך, היא אף עוזרת לאנסים לרוצחים ולגנבים במקום לאסור אותם ולהשליכם לכלא.. ישראל הפכה לקן צרעות, ישראל היא לא יותר מאיראן שנייה שמתיימרת כמובן להיות נאורה דמוקרטית בזמן שהיא לא.. רק מדינה כמו ישראל יכולה לאשר הצעות חוק שמופנים ישירות כנגד הומואים, רק ישראל יכולה לאשר הצעות חוק של צנזור האינטרנט , רק ישראל יכולה לכבוש עם שלם במשך 40 שנה, להרוג לגזול לגנוב לנשל להשפיל ולהתעלל בו... רק אזרחי מדינת ישראל יכולים בתגובה לכתבה "ילדים פלסטינים נהרגו מאש צה"ל " להגיב : "בעיה שלהם" , " הם היו שם" , "הילדים גם ככה יגדלו להיות מחבלים " , "זה בטח החמאס הרג אותם, צה"ל לא פגע בהם". וכן, לצערי ולצער כולנו, רק ישראל יכולה לזכות את הנשיא שלה, נשיא פושע , נשיא עבריין, שאנס נשים למחייתו , לזכות אותו מאשמת האונס ולהשאיר רק את אשמת ה"חיבוק והנשיקה" .. ישראל בקצב הזה, תסכימו איתי או לא, הולכת בכיוון של הסוף... מדינת ישראל כמו שהיא היום לא יכולה להתקיים יותר... לא אני לא נשיא איראן, אני אומר את האמת... או שנהפוך למדינה פונדמנטליסטית קיצונית מה שיסביר את התנהגותינו או שנכבה את האורות ונסגור מאחורינו את הדלת..

meetAmeet

New member
די כבר עם הדרמטיזציה...

לצנזר את האינטנרנט? בסך הכול מוצעת דרך להורים לחסום מילדיהם אתרי פורנו ואלימות עד גיל 18. מה כל-כך נורא בזה?

meetAmeet

New member
זה ממש לא הרבה יותר מזה...

אמנם יש דרך גם היום לחסום מפני ילדים את האינטרנט אך היא רחוקה מלהיות מקובלת והרבה הורים לא נוקטים בשיטה זאת משום שהם פוחדים להצטייר כפראנואידים או ככאלה שלא סומכים על בניהם... עם זאת גם ההורים האלה מפעם לפעם יגידו לילד לא לצפות באיזה סרט בטלוויזיה משום שהוא אלים מידי או בוטה מידי, באינטרנט אפשר למצוא תכנים קשים בעשרות מונים מאשר התוכנית הכי איומה בלוח המשדרים. אפשר לקרוא להצעה הזאת שמרנית משהו, אבל בהחלט לא בלתי-דמוקרטית (אני לא יודע אם התכוונת לכך, אך הרבה עשו זאת בפורומים שונים)... אני בתור ילד שהרשו לו להחשף לכמעט כל דבר (בטח באינטרנט) לא חושב שצריך לאפשר לילדים לראות כל דבר.

revengen

New member
זה עניין של דעה..

ככלל אני מתנגד רבות לחוקים שמרניים, ואני רואה חוק זה כחוק שמרני המשוייך בד"כ לזרם היותר ימני מאשר לזרם השמאלי. אבל זה אכן עניין של דעה ..ואין הרבה מה להתווכח בנושא. לעומת זאת, אתה (את או אתה?) צודק בכך שההצעה היא לא אנטי דמוקרטית, היא פשוט שמרנית מאוד לטעמי...

זה כבר לא משנה,

אפילו יצונזרו אתרי פורנו למניהם עד גיל 18, ילדים מודעים לדברים שקורים. מגיל 0 ילדים כבר יודעים דברים לא מאוד חינוכיים, אין המון מה לעשות עם זה. אני גם חושבת שעכשיו אפילו למחנכים יש בעיה מסוימת בחינוך, כי איך תוכל להגיד לילד להתנהג בכבוד לילד אחר, לדבר יפה, לעזור וכו' כשהוא נחשף לפרשיות כמו פרשת קצב- ורואה שגם מזה ניתן להתחמק בלי עונש רציני?

I Me Mine

New member
מה, לכל השדים והרוחות,

הבעיה של מני מזוז? יום חג לעברייני המין.

meetAmeet

New member
לכל המוכיחים בשער כאן.

מה אתם יודעים על התיק? מה אתם יודעים על הראיות? מה אתם יודעים על אמינות העדות? כלום. אתם רק יודעים שקצב אשם, וגם זה בלי שום ביסוס שיש פה משהו! עסקאות שכאלה הם לא דבר חדש, העסקה הזאת אומרת שאם היו הולכים אם התיק הזה לבית המשפט רוב הסיכויים שהיה יוצא חף מפשע בכל הסעיפים מחמת הספק. תתעוררו.

revengen

New member
אני שופט על פי ההיסטוריה ,

להזכירך קצב הואשם חוץ מהאשות האונס והטרדה המינית גם בהטרדת עד, קצב בעזרת החבורה האלימה וברוטלית שלו ניסה לסחוט עדים להשפיע עליהם , להטריד אותם , לנסות ולהשפיל אותם ע"י סיפורים שקריים ומזעזעים.. זה טבעו של אדון קצב, סלח לי אם אני אאמין להגיון שאומר כי לא הגיוני שבוקר אחד מזוז אומר ש"שיש ראיות מספיקות כדי להרשיע את קצב באונס" ובוקר לאחר מכן אומר "אין מספיק ראיות". ובאותו הזמן להאמין שקצב ישב בביתו שיחק דמקה וחשב על המשפט ולא יותר מזה...

meetAmeet

New member
"נשיא המדינה" כולה...

למה נראה לך בכלל יש שליועץ המשפטי לממשלה פחות כוח מנשיא המדינה? איך בכלל הוא יכול לאיים עליו? קצב בטח לא ישב ושיחק דמקה, הוא שלח את עורכי הדין שלו לעשות עבורו עבודה אינטנסיבית (וחלקה בלתי חוקית כמו הטרדת עדים)... אבל במשפטים כאלה הכוללים עדויות בנות 9 שנים תמיד יש בעיות שלא צצות על פני השטח... לאחרונה התגלתה בעיה משמעותית בחלק מהעדויות ומשום מה אתה ממשיך להתעלם מזה... על פניו נראה שהוא אכן היה חתיכת חלאה וכנראה גם אנס, אבל אני לא רוצה לחיות במדינה ש"על פניו" זו עילה למאסר.

revengen

New member
הודעתך תהיה נכונה ורלוונטית במדינה מתוקנת

בה פושעים ואנשי ציבור מושחתים הם פחות כוחניים, ואנשי הצדק הם הכוחניים. אבל זה כמובן יתרחש במדינה מתוקנת, במדינה כמו ישראל אנשים כמו הנשיא, שהם כוחניים, ומושחתים מן היסוד , להם יש את הכוח להשפיע על כל מהלכי המדינה . הוא יכול לאיים עליו בקלות רבה, אם זה בעזרת הכסף שיש לו או בעזרת הקשרים האין סופיים שלו לגורמים מושחתים אחרים. "על פניו" זו אכן לא עילה למאסר אבל אי אפשר להתעלם מהעובדות, כן זה קרה לפני 9 שנים. אז מה? האם זה לא מובן שקשה מאוד לנשים שנאנסו ובמיוחד כאלה שנאנסו ע"י נשיא המדינה, לספר את זה ישר? הנה שים לב, רק אחרי שביטלו לקצב את אשמת האונס הגיעו 2 נשים שלא התלוננו במשטרה וסיפרו את סיפורם . לא הגיוני שעשרות נשים מספרות אותו סיפור ובסופו של דבר הנשיא האנס יוצא זכאי. האם זו קונספירציה של עשרות נשים שלא אוהבות את קצב? בחייך...קצת הגיון לא יזיק.. עיסקת הטיעון הזה היא עסקה המביישת את המדינה. ולא רק זה, אומנם העיסקה הזאת היא עיסקה מגוחכת מאין כמוה שמוציאה אנסים זכאים אבל יתר על כך ההשלכות של העסקה הזו הם עצומות , כפי שאמרה א' שנאנסה אונס ברוטלי ע"י הנשיא "אל תלכו להתלונן, אל תלכו לרשויות" זה המסק שהעסקה הזאת מוציאה, שללא ניתן להתלונן , שלא ניתן להתלונן על אנשי ציבור מושחתים ואנסים... כי הם ישר יביאו את סוללת עורכי הדין שלהם, את הכסף ואת הכוחניות שלהם ויעיפו לאלף עזאזעל כל אישה שתעז להתלונן על כ"ך שאנסו אותה אונס אלים ונוראי. אני חושב שצריך לחשוב פעמיים ואפילו עשרים פעם לפני שמגיעים לכזאת עסקה רק בגלל "חוסר ראיות".. אם ובכלל יש חוסר ראיות..

meetAmeet

New member
אבל טענות כאלה לא מתקבלות בבית המשפט...

אין ספק, שכשמתלוננת אחת באה לאחר 9 שנים ואחריה באות עוד עשרות ואפילו מאות נשים זה מעורר חשש כבד, אבל זה בהחלט לא מחזיק שום מים בבית המשפט ואבוי למדינה שלנו אם כן. אם זה באמת היה הוכחה כלשהי, אז קונספירציות כאלו היה עניין של יום יום... אנשים יעשו את זה אפילו לשכן שעצבן אותם... אבל בגלל שבמדינה שלנו דבר כזה אינו בשום פנים ואופן ראיה מכל סוג שהיא, אז כשמתפרסם דבר כזה זה באמת נראה חשוד. מבין את הפרדוקס ולמה אי אפשר לקבל את הטענה הזאת בבית המשפט? ושוב, אתה לא יודע שא' נאנסה, אתה בוודאי לא יודע אם נאנסה בברוטליות או לא. יש סבירות גבוהה שקצב הוא כן האנס שכולם מדמיינים אבל החוק לא עובד ככה. יכול להיות שעסקת הטיעון אכן מביישת את המדינה, אבל הפאשלה היא מקצועית ונובעת גם אולי משיקול דעת מוטעה, בשום פנים ואופן לא משחיתות.

revengen

New member
השתכנעתי.

כן, אני לא יודע מה קרה . כן אני לא יודע בפירוש שמשה קצב שיחד\איים כדי להשיג את מבוקשו. הדבר היחידי שאני כן יודע ומאמין בו, הוא שמזוז גרם נזק עצום לציבור הנאנסות בארץ. הוא גרם נזק מסיבי ביותר, הוא גרם לכך שמתלוננות לא יכלו להתלונן, שמתלוננות בכל לא יאמינו כי יש להם טעם להתלונן ובמיוחד כנגד אנשי ציבור כוחניים. מזוז במסיבת העיתונים שלו לא נימק מדוע בחר לעשות את אשר בחר. הוא אמר בתמציתיות מלאה בסגנון שהיו בעיות בעדויות... אבל גבירותיי ורבותיי תנו לי להגיד לכם שאין פעם אחת שאין בעיות בראיות , כמעט תמיד יש. יתר על כך במסיבת העיתונים שלו נימק מזוז שבחר לעשות את אשר בחר כדי להציל את מוסד הנשיאות, אז כדי להבהיר אתה העניינים פה מזוז החליט שבן אדם שאנס אנשים למחייתו (בזה אני מאמין ואמשיך להאמין בזה) מתכוון להשתחרר על עסקת טיעון כדי להציל את כבודו של איזה ממסד ?! האם זה הגיוני? האם זה נשמע הגיוני? האם הנזק העצום שמזוז גרם לנשים בארץ שמוטרדות ונאנסות כל יום שווה את "הצלת כבוד מוסד הנשיאות"?! מזוז טעה, מזוז גרם נזק לא רק בגלל שחתם עסקת טיעון עם אנס, מה שלא מוסרי ולא צודק אלא תגובות והשפעות הסכם זה, הם הבעיה..

meetAmeet

New member
אני לא שמעתי את עניין כבוד מוסד הנשיאות

מוזכר אפילו פעם אחת בראיון של שעה בפגוש את העיתונות... אולי פספסתי משהו אבל הוא חזר ואמר שהנשיא לא קיבל שום יחס שונה מכל נאשם אחר. לי אישית בכלל הטיעון הזה נשמע מגוחך, מוסד הנשיאות לא בוזה יותר אם קצב יוכנס לכלא, הוא הגיע לתחתית כבר מזמן, להפך זה יהיה לקח דמוקרטי מעולה לכל הפוליטקאים למיניהם... הטיעון הזה לא נראה לי רציני... איזה כבוד בדיוק זה יחזיר למוסד הנשיאות? של הציבור? עכשיו לגבי הפגיעה בציבור הנשים, אתה רואה את המצב רק מצד אחד, תאר לך מה היה קורה אם הוא היה ממשיך בתביעה ובית המשפט היה או מזכה את קצב או בוחר שלא להעניש אותו בדומה לאיציק מרדכי... תאר לך מה היה קורה אז לציבור הנאנסות בארץ, ומה היה קורה למעמד בית המשפט.... מה אכפת לו? הוא יעביר את ההחלטה לבית המשפט ויגיד אחריי המבול... מזוז לקח החלטה לא פופולרית לטובת הציבור ואם הייתה לו טעות, היא הייתה להסכים להאשים את קצב באונס מלכתחילה.

Fleddermaus

New member
הוא הודה בעבירות שלפי החוק העונש עליהן הוא

שבע שנים. הוא לא יכנס לכלא. אנחנו לא ממציאים כלום. תתעורר אתה, עיוור.

למעלה