לכולם מותר לאנוס, לרצוח , לגזול...
ככה מדינתו היפה בנויה, מדינה חופשית ודמוקרטית בה לכולם מותר לעשות ככל העולה על רוחם. כן כן אפילו נשיא מדינת ישראל שאמור להיות אזרח מס' 1 והאזרח הכי אציל בה, גם הוא אונס כמו כולם.. אולי זה פשוט סימבולי שגם האזרח שמייצג את ישראל, מייצג את תרבות האונס הרצח הגניבה והגזילה... ישראל אם יורשה לי, ואני מצטער שאני משמש בתפקיד נביא הזעם פה.. איבדה את כל מה שהיה לה (גם אם זה מעט מאוד) היא איבדה את הדמוקרטיה, את חופש הביטוי ... יתר על כך, היא אף עוזרת לאנסים לרוצחים ולגנבים במקום לאסור אותם ולהשליכם לכלא.. ישראל הפכה לקן צרעות, ישראל היא לא יותר מאיראן שנייה שמתיימרת כמובן להיות נאורה דמוקרטית בזמן שהיא לא.. רק מדינה כמו ישראל יכולה לאשר הצעות חוק שמופנים ישירות כנגד הומואים, רק ישראל יכולה לאשר הצעות חוק של צנזור האינטרנט , רק ישראל יכולה לכבוש עם שלם במשך 40 שנה, להרוג לגזול לגנוב לנשל להשפיל ולהתעלל בו... רק אזרחי מדינת ישראל יכולים בתגובה לכתבה "ילדים פלסטינים נהרגו מאש צה"ל " להגיב : "בעיה שלהם" , " הם היו שם" , "הילדים גם ככה יגדלו להיות מחבלים " , "זה בטח החמאס הרג אותם, צה"ל לא פגע בהם". וכן, לצערי ולצער כולנו, רק ישראל יכולה לזכות את הנשיא שלה, נשיא פושע , נשיא עבריין, שאנס נשים למחייתו , לזכות אותו מאשמת האונס ולהשאיר רק את אשמת ה"חיבוק והנשיקה" .. ישראל בקצב הזה, תסכימו איתי או לא, הולכת בכיוון של הסוף... מדינת ישראל כמו שהיא היום לא יכולה להתקיים יותר... לא אני לא נשיא איראן, אני אומר את האמת... או שנהפוך למדינה פונדמנטליסטית קיצונית מה שיסביר את התנהגותינו או שנכבה את האורות ונסגור מאחורינו את הדלת..