מה....

אני?

מה מפתיע אתכם? אסמס ממנו (בלי פרטים.....) עושה תחושה נעימה- כשאני מגיעה לעבודה והילדים בגן רואים אותי וקוראים בהתלהבות את שמי! מה מכעיס? אי צדק, צביעות. מה גורם להתגעגע? הריח , הקול. מה גורם להחסיר נשימה?חוב לביטוח לאומי מה גורם להיפרוונטילציה? כשהאוטו (חמסה) עושה רעשים מה גורם להחסיר פעימה? כשמשהו שאני אוהבת אומר לי שהוא אוהב אותי . מה עושה את היום שלי טוב?כשהכל זורם לי חלק כמו שתכננתי. מה הופך את היום שלי לזוועתי? שהכל לא זורם לי חלק כמו שתכננתי. מה עושה לי את זה? כשהבת שלי רצה אלי בשמחה ונותנת לי חיבוק עם כל הגוף.

רחלי228

New member
ואני

מה מפתיע אתכם? המון דברים, מילה טובה, התנהגות, שקורה משהו שלא ציפיתי לו. מה עושה לכם תחושה נעימה? בשורות טובות, הילדים שלי, האיש שלי, המשפחה שלנו, יום שזורם חלק. מה מכעיס אתכם? העבודה שלי, הכלכלה היומיומית, פיספוסים במהלך היום, שינויים לא צפויים בתוכניות. מה גורם לכם להתגעגע? אותם דברים שעושים לי תחושה נעימה. מה גורם לכם להחסיר נשימה? מצב בטחוני רעוע, תקלות במהלך היום. מה גורם לכם להיפרוונטילציה? סקס. מה גורם לכם להחסיר פעימה? פחד. מה עושה את היום שלכם טוב? מילה טובה, חיבוק קרוב וטוב, לסיים את היום איתו במיטה. מה הופך את היום שלכם לזוועתי? קצרים בתקשורת. מה עושה לכם "את זה"? האיש שלי, הילדים שלי, חויות עם טעם טוב.

עכשיו אני פנויה לענות

מה מפתייע אותי - הפתעות. מה עושה לי תחושה נעימה - סדר וניקיון. אני הרבה יותר רגועה במקום נקי ומסודר. מה מכעיס אותי - כמעט כלום. לא עצבנית במיוחד. קשה לעצבן אותי, אבל אם הצלחת - תפוס מרחק. מה גורם לי להתגעגע - מילים רכות. מה גורם לי להחסיר נשימה - ג'וק. מה גורם להיפרוונטילציה - מה זה? מה גורם להחסיר פעימה - שיחת טלפון עם אהובי. רגעים בהם הפעימות בלבי והפעימות באורנג' עובדות בתיאום מלא. מה עושה את היום שלי טוב - מקלחת על הבוקר ואם יש בן זוג, אז יש עוד כמה דברים שאוהבת בבוקר. מה הופך את היום שלי לזוועתי - לחץ. ילד חולה. טלפון מהבנק. בוס עצבני. מה עושה לי את זה - בחורה פשוטה ללא דרישות מיוחדות. הכל בפשוט וקטן, העיקר שיגיע מכל הלב. זהו. עשיתי את זה.

למעלה