מה?????????

ilovem

New member
סליחה באמת,

אבל כזכור לי- את היית הראשונה פה שגילינו שיש לה בעיות נפשיות, כאילו- hell, את אשכרה לומדת גאוגרפיה.....חשבתי שאין אפ´חד בעולם הזה שלומד גאוגרפיה, but you proved me wrong... ואני לא צריכה לכתוב מכתבים למייק, כי כמו שאמרתי- הוא מתגעגע אלי ועל כן בזמן שאנו מדברות הוא כבר על המטוס בדרך ליזראל

pulpula

New member
את מפקפקת ברמת האינטיליגנציה

שלי להבין מה כתבת גם בלי שתתקני את עצמך?? נו באמת!!! מה????? מייקי עושה עלייה? HEE HEE איזה יופי.. רק תדאגי יהיה לו איפה לישון ... את יודעת הוא לא יכול להרשות לעצמו חדר במלון הוא מרושש.. ואת צודקת... אולי יש לי בעיות נפשיות.. אבל לאיזה גאונים אין!??! יום טוב;~!!!

ilovem

New member
לא פיקפקתי בה

ואכן...מייק עושה עלייה ויש לו מקום חם לישון בו- המיטה שלי. ואז מה אם הוא מרושש? רק תאוות בצע שכמותך יזכירו דברים כאלה. רגע- לפי מה שאמרת אמורות להיות לי בעיות נפשיות...

ilovem

New member
זה גם לא תקף לגבי לא-קיפודים

אבל לא רציתי לומר כלום מקודם בכדי לא לעורר את המחלה הנפשית שלך אבל בגגל שאת התחלת עם ההשמצות אז.....

pulpula

New member
אויש חבל מאוד לכל הקיפודים שביננו!

אנילא קיפוד!!! אז אני כן [ גאון ] חחח

rinatgor

New member
יפה מאוד,אהבתי מה שעשית!../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

קודם כל אני רוצה לאחל לך שתהני בטיול. את מאוד מוכשרת,אני מסכימה איתך יעל,גם אני אם יכולתי להיכנס לתמונה לאנוס את מייקל הייתי עושה את זה,הוא כל כך סקסי. אתר ההורדות שהבאת ,אני מכירה אותו הורדתי משם מלא דברים. מה מייקל יעשה ב-1.1.2003:אני חושבת שהוא יהיה עם הילדים שלו,שהם הדבר שחשוב לו יותר מכל.אולי הוא יקח אותם לטייל או משהו.הייתי מעדיפה שהוא יבלה אותו איתי אבל זה לא אפשרי,נכון? יפה מאוד תמשיכי ככה.תיהיה חסרה לנו כשתיהי בטיול.

למעלה