מה תשלום הגלישה עבור tethering?

רענן 25

New member
מה תשלום הגלישה עבור tethering?

אם אשתמש בגלקסי שלי כנקודת WIFI, מה קורה מבחינת התשלום לחברת הסלולר? האם מדובר בשימוש מסויים בגלישה סלולרית? כיצד נקבע הנפח? האם לפי נפח הגלישה במכשיר האחר בוויפי המחובר כרגע לגלקסי? האם יש דרך אחרת לחישוב ההוצאה? האם זה בכלל נחשב כחלק מחבילת הגלישה שלי, או שיש כאן חיוב אחר? מקווה שמישהו כאן יודע, לפני שאכנס להוצאות חמורות בלי להתכוון. תודה

צהריים טובים

האמת ? למעט שאלה אחת , אין לי שום מושג.. אבל יש כיוון כעיקרון ברגע שהפעלת tethering בגלקסי , זה חלק מחבילת הגלישה שלך , את זה בדקתי בעבר ולא היתה לי בעית חיובים . לגבי הנפח - לדעתי זה לפי הנפח שהגלקסי מעביר . לגבי מעקב - מתקינים 3G WATCHDOG ויש מעקב בזמן אמת על הנפח

k-don

Well-known member
תשלום נוסף על עצם השרות

או גם על נפח הגלישה עצמו?

billc

New member
לא בטוח, כעקרון לדעתי

רוב האנשים לא משלמים, אבל השמועה אומרת שחברות הסלולר התחילו לשלוח אימלים ללקוחות הם ביקשו מגוגל גם להסיר את האפליקציה מהמרקט ולטלפונים החדשים האפלקיצה עובדת בתאום עם חברות הסללור לי יש נקסוס 1 כרגע, אז אני יכול להשתמש כי זה מובנה אבל המהירויות איטיות בATT אז לא ממש משתלם

billc

New member
רק בגלל זה אני שוקל לעבור לספרינט

אמנם הWIMAX לא משהו אבל אולי זה עדיף

BravoMan

Active member
מבחינה טכנית, אין הבדל בין גלישה מהמכשיר עצמו

לגלישה ב-teathering. לפי כך, לא אמור להיות הבדל בחיוב או בצריכת נתונים. למיטב ידיעתי, כפי שכתב "המאזין הדומם" בישראל נכון לעכשיו זה המצב. בארה"ב, חברות דורשות ממי שרוצה לבצע teathering להירשם לתכנית נפרדת, אם זאת, היות וב-Android ניתן להתקין אפליקציות teathering גם בלי אישור של הספקיות (על מכשירים בהם חסמו את האפשרות), לא מעט אנשים מנצלים הזדמנות זו כדי לא לשלם יותר. לא מזמן היית כתבה, ש-AT&T, מצאה שיטה (לא ברור מה היא, ואם בכלל חוקית) לזהות משתמשים כאלה והחלה במשלוח מכתבי אזהרה.

למעלה