מה תציעו?

• פותח הנושא Rinor
  • פורסם בתאריך

Rinor

New member
מה תציעו?

עכשיו בימים אלו זה נהיה ממש מטריד יום אחד אני כולי רגוע ומתוכנן, יום למחרת אני עצבני ומוטרד, מחכה לסוף אני מדבר על תקופת המבחנים אשר נוחתת עלי עתה בסיום השנה הראשונה שלי במכללת אשקלון, 12 מבחנים מתוכם 4 בשבוע הראשון ו-2 מהם הם המרכזיים והגדולים (קרימינולוגיה, פסיכולוגיה) אני ממש לא יודע מה לעשות, נכון שישנה המדיטציה שאני צריך לחזור אליה (זזן), אך אני פונה אליכם, ושואל, מה תציעו? אני פשוט מחכה לסוף של הצבחנים בתקווה לסיים אותם עם ציונים טובים (מינימום 85), סמסטר א' 83 היה הציון הנמוך ביותר שלי, אך גם היו לי רק מחצית מכמות המבחנים...מחכה לסוף שרק אהיה "זרוק" בים או בדיונה שלי באשדוד...פשוט לא אהיה מוטרד...אבל עד אז...כל יום שונה מהאחר, ואני שואל אתכם חברים, מה תציעו? אהבה ואור זילברמן ניר...

להיות מודע

בכל רגע ורגע לכל מה שקורה... בתוכך ומחוצה לך. בהצלחה

אינקה

New member
מאמץ מנטלי

אתה נמצא במאמץ מנטלי רציני, והתוצאה היא חוסר איזון. לצד מדיטציה (אם יש לך אנרגיה לזה) עשה הפסקות לפעילות פיסית והזרם את המודעות חזרה כלפי הבטן. הפעילות הפיסית המומלצת בזן היא כריעות, וזה יסדר את המרכז שלך חזרה. אבל גם פעילות פיסית אחרת תעזור: ריצה, שחייה, ריקוד ואפילו מדיטציות דינמיות. כמו כן אל תזניח את התזונה והשינה בתקופה הזאת. למרות הלחץ הקפד לאכול מאוזן ולא מאוחר ולישון בשעות קבועות. כדי לעשות זאת תצטרך לתכנן במדוייק סדר יום קפדני שתצטרך לעמוד בו - אבל התוצאה תהיה שווה את זה. אינקה

Rinor

New member
תודה לכם

תודה רבה לכם חברים על כל עזרתכם! אני מעקיך זאת עד מאוד, אשמח לעוד הצעות...
אהבה ואור זילברמן ניר...

למעלה