מה תעשו בחגים?

TrigATUSA

New member
../images/Emo9.gif תודה

על הצעת העזרה אני אתייעץ מחר עם המארח ואבדוק מה הם צריכים

odedee

New member
רק תעשה את זה זריז...

כי אנחנו באמת נוסעים לטייל ביום שישי בבוקר.

ro99

New member
ואם לא תספיק...

אני גם פנוייה ליעוץ בישולי: מומחיות בארוחות קריסמס מסורתיות מובטחת!
(זה הכי קרוב לתרנגול הודו שיכלתי למצוא...)

ro99

New member
אני מכירה פה מעדנייה מצויינת

בכפר שאני גרה בו בהולנד. יש שם ארוחות נהדרות לקריסמס. אבל אולי הוא מעדיף משהו יותר קרוב?
שמת לב איך התחלנו לדבר עליו כאילו שהוא לא פה? זה כמו שעושים לנכים (Does he take sugar? זה שם של מגזין טלוויזיה אנגלי לנכים על שם השאלה שהם שומעים לעיתים קרובות). אולי חוסר יכולת לבשל נתפסת בעינינו כמעין נכות?

een ogenblik

New member
וכמו כל נכות, יש אמצעי עזר

אני, למשל, מצאתי לי איש יודע בישול מהו, ומאז גם המעט שידעתי (חביתה) אבד לי.

TrigATUSA

New member
הצלחה! - דיווח משדה הקרב הקולינרי

לאחר שכמעט התייאשתי וקיטרתי לכלם הציע חברי הבשלן ג' להכין סלט! כמה פשוט גאוני! ביום שישי השכם בבוקר (טוב, בערך 11) העמסתי אותו על ההונדה המקרטעת והפלגנו למרחבי העיר כשאנחנו נאבקים בנחילי המכוניות הממהרות כמונו לקניות של הרגע האחרון. לאחר שהתגברנו על האמנזיה הזמנית הצלחנו להיזכר איפה טריידר ג'ו ובהדרכתו הצמודה של ג' העמסתי מצרכים. אז פשוט מאוד - שלושה סוגים של ירוקים (עלי תרד, Mixed Green וחסה), אגוזי קשיו, אגסים ומנגו (עוד הברקה של ג') כל זה בצירוף בקבוק רוטב בלסמי-אגסים (אוי, הטריידר יקירי מתמחה ברטבים מגניבים). שעה לפני הארוחה עמדתי במטבח בפניקה, קצצתי ותלשתי, אבל היה שווה! הייתה הצלחה אדירה - לא נותר אפילו עלה לרפואה חן חן על ה Moral Support

rupio007

New member
ארוחת ערב......

יש לי ארוחת ערב ענקית עם כל המשפחה של בן זוגי למה אני חייב להיות שם אני לא יודע הונגרית ואף אחד שם לא ידבר אנגלית.... איזה כיף

Joni M

New member
Friends and a dog ../images/Emo15.gif

We are having dinner with a couple of friends, and babysitting my ex's dog.

oyepapi

New member
גוי של כריסמס

גם אני עובד, ובשמחה, כי משלמים 50% יותר!! לי יש זמן לחפש חתן...

למעלה