מה תעשו בחגים?

odedee

New member
מה תעשו בחגים?

כלומר, בהנחה שאתם בארץ שחוגגת בעוד שבוע: - כריסמס בבית עם בן/בת זוג? - משהו יותר נרחב עם בני משפחה נוספים? - סיבובי פאבים למטרת חיפוש בני זוג? - נוסעים לטייל במקום לחגוג חג של עכו"ם? - או שמא כלום? אנחנו כנראה ניסע לטייל, אבל רק אם העומס בעבודה יאפשר.

ciccio

New member
work

put it on the seker anyway the gentile is with his parents, and i am working 24 25 26 and 31 would love to travel but oops low cash season

ro99

New member
כריסמס עם משפחה וחברים

Christmas Day עם משפחה. Boxing Day (ה-26 שנקרא בשם אחר בכל ארץ, נראה לי...) עם חברים (אז אתם כבר יודעים מה תומר עושה ב-26
) בבית.

ciccio

New member
26th

santo stefano and tommer will probably unrap his box on that day, again and again

ronnl

New member
אוףףף כבר התחלת?

אני בעצבים על זה הבן זוג שלי עובד בשנים מימי החג וביום אחד לא ברור עדיין מה יקרה אז יומיים כנראה אהייה לבד בבית אוףףףף

eig

New member
מחפשים מקום חם

אנחנו מחפשים לנסוע למקום חם לחופשה של שבוע, אתמול הורגש פה 35- מעלות.... לא יזיק לי מקום שאפשר ללכת בקצר :)

ronnl

New member
אלוהים עוד לא חוויתי 35 -

הכי קר שחוויתי עד כה זה היה 12-13 מינוס כאן לפני 3 שנים בערך זו הייתה הטמפרטורה הקיצונית ביותר שהולנד ידעה זה עשרות שנים

ro99

New member
לא נכון רון!../images/Emo186.gif

כשגרתי בהולנד לראשונה לפני 20 שנה בערך, הטמפרטורות בחורף היו הרבה יותר נמוכות ממה שיש כיום. מינוס 20 לא היה יוצא דופן. הים קפא למרחק די רציני לכוון האופק, התעלות היו קפואות קשה למשך כל החורף. ולפני 5 שנים או קצת יותר הים קפא שוב, אבל פחות.

ronnl

New member
מינוס 20?כאן????

את זה לא שמעתי ראיתי או הרגשתי אבל אם את אומרת אולי זה נכון לא יודע

אבא גאה

New member
גם אצלנו....

ואמרו שלא לחשוף את העור ליותר מ10 שניות בחוץ....... אז מיד נשארנו בבית כל היום....

odedee

New member
איזה זוועה!

תגיד, בשיא הרצינות, מה עושה מי שצריך להוציא כלב בטמפרטורה כזו? כשביקרתי במונטריאול מישהי הוציאה את הכלבים שלה לטיול במינוס עשרים מעלות. שאלתי אותה כמה היא מטיילת עם הכלבים, והיא אמרה שטיול של שעה, פעם ביום, מספיק להם. אני אישית לא הייתי מסוגל להיות שעה בחוץ במינוס עשרים, אבל אני מניח שהגוף שלהם יותר מורגל משלי לקור. אבל במינוס שלושים וחמש? מי בכלל יוצא מהבית לאיזה מטרה שלא תהיה? ואני רק חושב על הכלבים ונהיה לי רע, שלא לדבר על האנשים.

ro99

New member
כשיש כלב מתרגלים להכל ../images/Emo6.gif

אני טיילתי עם שלי על שפת ים כשהים (מי מלח!) קפא. אני אוהבת את זה כי רואים דברים שאחרת לא רואים - כי בפנים אין כזה נוף. לבעלי כלבים רציניים יש ביגוד מתאים לכל עונה - מכנסי סקי, מעילים כפפות, מכנסי גשם - you name it, I've got it. אתה יודע כמה מי מלח קפואים יפים? זה נראה כמו בדולח. זה כמו להיות בעולם קסום. וכעת לא עד כדי כך קר (התמונה משנה שעברה), אבל לפני שעה-שעתיים טיילתי עם הכלב בדיונות והכל נראה כאילו שזרו עליו אבקת סוכר. והאוויר כל כך צלול. והולכים בקצב, וזורקים כדור לכלב, ונהנים. באמת.

אבא גאה

New member
אכן זוועה, אבל היום כבר יותר חם

22-
והאמת, למי שיש כלבים במזג אוויר כזה אז מגיע לו

White Dragon

New member
האמיתיים או המזוייפים?../images/Emo6.gif

באוסטרליה הדברים עובדים קצת אחרת, ומשום שכריסמס ובוקסינג דיי יצאו על שבת וראשון, הממשלה החליטה לעשות PUBLIC HOLIDAY משני ושלישי - זה מה שתמיד קורה כשיש חגים על סופי השבוע - כדי שלא נפסיד ימי חופש בהם לא הולכים לעבודה, אם חגים יוצאים על הסופ"ש נותנים PUBLIC HOLIDAY במהלך השבוע
זאת אוסטרליה
אז באמיתי יש לנו ארוחת כריסמס אצל זוג חברות ומסיבת כריסמס אצל חברה אחרת, ובבוקסינג דיי יש לנו CHILL OUT DAY אצל חברה עם בריכה (זאת אוסטרליה... בכריסמס חם...), ובמזויפים (שני שלישי) אני עובדת ומרוויחה פי שתיים וחצי (PUBLIC HOLIDAY!) - ומשישי שעבר אני מסתובבת במוזיאון בו אני עובדת עם SANTA HAT.

למעלה