מה תעדך?על הילה ערן?

מה תעדך?על הילה ערן?

מה אתה חושב עלייה? מ1 עד 10 איך רמת המישחק שלה? אתה חושב שהיא תצליח בתחום המישחק? מי ידעות בעיתון ומי כתבות עלייה נראה לך שהיא בחורה טובה? היא דומה למישהי מפורסמת? הדמות ליאה בסידרה מאתימה לה? אתה נהנה לראות אותה מישחקת?

Yarinv

New member
עונה

מה אתה חושב עלייה? נחמדה.
מ1 עד 10 איך רמת המישחק שלה? באמצע
אתה חושב שהיא תצליח בתחום המשחק? אולי
מידיעות בעיתון ומכתבות עליה נראה לך שהיא בחורה טובה? כן
היא דומה למישהי מפורסמת? אה... לא יודע
הדמות ליאה בסידרה מתאימה לה? כן
אתה נהנה לראות אותה משחקת? היא בסדר, אני לא כל-כך מתלהב ממנה
את לא צריכה למהר כל כך כשאת כותבת הודעה, יוצאות לך שגיאות שקשה לקרוא איתן את השאלות ולהבין.

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifעונה../images/Emo13.gif

מה אתה חושב עלייה? בחורה יפה ושחקנית בינונית
מ1 עד 10 איך רמת המשחק שלה? 6
אתה חושב שהיא תצליח בתחום המשחק?אני מאמין שאם היא תשתפר היא תצליח בתחום המשחק
מידיעות בעיתון ומכתבות עלייה נראה לך שהיא בחורה טובה?כן אבל אי אפשר לדעת...
היא דומה למישהי מפורסמת?לא
הדמות ליאה בסדרה מתאימה לה?אני לא מכיר אותה אז אני לא יודע
אתה נהנה לראות אותה משחקת?ברוב הפעמים לא כל כך....

ילד רע 16

New member
../images/Emo215.gif עונה:

מה אתה חושב עלייה? שחקנית טובה, יפה, חמודה, מרגשת, אינטליגנטית. מ1 עד 10 איך רמת המישחק שלה? 8. אתה חושב שהיא תצליח בתחום המישחק? תלוי מה היא תרצה ואיך היא תעשה את זה, בגדול כן. מי ידעות בעיתון ומי כתבות עלייה נראה לך שהיא בחורה טובה? כן. היא דומה למישהי מפורסמת? לא. הדמות ליאה בסידרה מאתימה לה? כן, מאוד. אתה נהנה לראות אותה מישחקת? כן.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifעונה../images/Emo9.gif

מה אתה חושב עלייה? נחמדה
. מ1 עד 10 איך רמת המישחק שלה? 5.5 אתה חושב שהיא תצליח בתחום המשחק? לא יודע. מידיעות בעיתון ומכתבות עליה נראה לך שהיא בחורה טובה? כן. היא דומה למישהי מפורסמת? חסרות בלונדיניות מתולתלות? XD הדמות ליאה בסידרה מתאימה לה? כן. אתה נהנה לראות אותה מישחקת? ככה ככה.

s t a v o s 2 2

New member
../images/Emo113.gifעונה.

מה אתה חושב עלייה?נחממדה+
מ1 עד 10 איך רמת המישחק שלה?8.5 אתה חושב שהיא תצליח בתחום המשחק?אממ. אם היא תתאמץ עוד קצת. מידעות בעיתון ומכתבות עלייה נראה לך שהיא בחורה טובה?כן. היא דומה למישהי מפורסמת?אמממ. שירי מימון בתקופת פסטיגל 2005 .:| חחחח הדמות ליאה בסידרה מתאימה לה?אני לא מכירה אותה אז.. אתה נהנה לראות אותה משחקת?כן

SUPER ORI 1z1

New member
../images/Emo66.gif עונה

מה אתה חושב עלייה? שהיא כוסית.. מ1 עד 10 איך רמת המישחק שלה?3 אתה חושב שהיא תצליח בתחום המישחק? נראה לי קצת מי ידעות בעיתון ומי כתבות עלייה נראה לך שהיא בחורה טובה? אממ.... כן בערך... היא דומה למישהי מפורסמת? מתאים לה להיות מפורסמת! הדמות ליאה בסידרה מאתימה לה? כן אתה נהנה לראות אותה מישחקת? כן אבל היא משחקת גרוע..

digikids

New member
../images/Emo203.gifאוף, מדגישומטיק לא פועל../images/Emo7.gif

מה אתה חושב עלייה? לא משו מיוחד.. מ1 עד 10 איך רמת המישחק שלה? 7 אתה חושב שהיא תצליח בתחום המשחק? דווקא המשחק לא, אבל הנחיה, דוגמנות
מידיעות בעיתון ומכתבות עליה נראה לך שהיא בחורה טובה? בסדר.. היא דומה למישהי מפורסמת? כן! ל..זאתי מהנפילים נו
הדמות ליאה בסידרה מתאימה לה? לא. ליאה חכמה כזזאת והילה רק בלונדינית! אתה נהנה לראות אותה משחקת? לא מאד. בקיצור, ליטל רוזנצוויג

ילד רע 16

New member
../images/Emo215.gif לא בדקתי, לקחתי מגוגל D:

נראה שהוא באמת קצת צולע (לי?) הוא לא פועל לי

למעלה