מה תגידו

גאולה1

New member
מה תגידו

אתמול בעלי סיפר לאמא שלו שאנחנו חושבים על עוד ילד. מה הגיברת אומרת? לכו לטיפול שלא תהיה בת. היא מסבירה שיש מעבדות שיודעים איזה זירעונים זכרים. מה תגידו?

geni1

New member
מזכיר לי ...../images/Emo3.gif

במשפחה של בעלי נולדו רק בנות בצד של אחת הדודות. אז בבריתה של האחיינית לפני כמה חודשים באו אל הדודה ואמרו לה מזל טוב אז היא רוטנת אל תוך הצלחת: "עוד בת...". שיהיה במזל טוב ולא משנה מה שיצא - העיקר שיהיה (או תהיה ) בריא.

גאולה1

New member
אמרתי לחמתי

הלוואי ויהיו לי עוד כמה בנות. הגיברת אומרת חס וחלילה.

שש שבע

New member
מילא אמרה עוד בת

במשפחה של בעלי מישבו אמר "עוד חור" טפו, אנשים יודעים להיות מגעילים לפעמים. כאילו זה שהביאו בן מראה על אינטליגנציה גבוהה במיוחד.

גאולה1

New member
ממש לא יפה.

תאמיני לי יש לי בנות ברמה מאוד גבוה. שהמורים שלהם אומרים שאני צריכה להיתגאות. אז מה ביגלל שזה בת זה לא טוב? הלוואי ויהיה להם מזל ובריאות לדעתי זה מה שחשוב.

mariana

New member
גאולה

כנראה היא רוצה בן שימשיך את השושלת שלה. איזה מין דבר מגעיל למה מה ההבדל בין בת לבן? תאמיני לי אומרים במשפחה כשיש יותר בנות ככה הברכה של הבית יותר גדולה.

geni1

New member
במסיבת האירוסין שלי...

חמי אמר לנו : אני רוצה עוד שנה ברית . לא הגבנו . אז מה אם הוא רוצה . הוא לא מנהל לנו את החיים . גם חמותך לא ניחנה בכוחות על , נכון ? אז היא רוצה בן , אז מה?

שש שבע

New member
תלוי

א. זה נכון , אפשר לדעת ב. לא יתנון לכם טיפול כזה אלא אם יש לכם לפחות 3 ילדים מאותו המין. אז אם היא רוצה בן, שתשלם, ג.או שתגידו לה שאנחנו חיים בישראל 2003 ולא בימי הביניים ד. ואני הייתי אומרת "למה? אני מתה על בנות,הלואי ויהיו לי רק בנות... ורק בסוף בן" נראה מה היא תגיד.

smagi

New member
איזה אנשים דפוקים!!!

האמת היא שאין כמו בנות ואת זה רואים כשהבנות גדלות. למה לאמא שיש לה 4 בנים לא אומרים מה עוד בן???? ונכנסים לדיכאון? מה בנות פחות טובות? הרי הבנות הן נסיכות קטנות? וגם אני כמו שש שבע הייתי אומרת הלוואי ויהיו לי רק בנות -(והייתי משמיטה את סוף המשפט) - שיאכלו את הלב. בקיצור תתעלמי מהפסיכית.

ה' ../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif מאיפה האטימות הזו לעזעזל?

תגידי לחמותך ותרגיזי אותה יותר שאת מייחלת לעוד 10 בנות כמו שיש לך. שתתפוצץ ותחנק הבהמה הזו. וואווו...................... זה מזכיר לי את גיסתי המלעונית שמתה לדעת את מין העובר שלי בכדי לראות אם מעמדה בסכנה. האמת? אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מ ר ח מ ת על אנשים כאלה. החמות שלך לבטח נולדה בצמוד לימי הבניים ולא מבינה את משמעות הבריאה והיצירה. רוצה להרגיז אותה יותר ועל הדרך להטיל את האשמה עליה? תגידי לה בצער ובכאב מהול בבכי (כך אולי תרגיש אשמה יותר) שמחקרים הוכיחו מעל לכל ספק (וגם ההלכה) ש.. הגבר הוא הקובע את מין הילוד ועכשיו שתבלע את הכובע הבהמה

גאולה1

New member
האמת שזה נכון

לא חשבתי על זה. אני בטוחה שזה ירתיח אותה. אבל בכל זאת אני יגיד.

מנורה

New member
כנראה אין לה בנות

ואולי מקנאה כי האבא והסבא מטורפים אחרי בנות למרות שכל גבר מעדיף איזה בן בשביל האגו

לי יש שני בנים ובת

בבכור רציתי רק בנים, אצל התאומים אציתי גם רק בנים, סתם מחשבה מטופשת שזה יותר קל לגילו, לא צריך קוקו, שיער קצר, אין ויכוח על לבוש וכו', אז ככה לא רק שזה לא נכון כי גם עם בנים יש בעיות של לבוש ועוד הרבה מאוד בעיות (כמו כל ילד), אלה שאחרי הבת הייתי רוצה רק בנות, יש לי תאומים בן ובת ואני רוצה להגיד לכם שזה שמים וארץ איזה הבדל. ומה שהכי חשוב שניהם (בן-בת) כייפים והם הילדים שלנו.

למעלה