מה תגידו על זה?

מה תגידו על זה?

אתמול אני שומע תכנית רדיו של ענבר דותן ברדיו חיפה. עולה לשידור איש בן 70 ומספר שגירשו אותו מהמקלט של בנק הפועלים בתחלה כולם התקשרו לרדיו חיפה כולל פקידי בנק של פועלים מנהריה והתחילו לדרוש את הפיטורים של מנהלת הבנק! היום אני רואה שיש כבר כתבה על זה בYNET האם אלה ההוראות שקיבלו פקידי הבנק? לזרוק אזרחים לרחוב בזמן אזעקה? ודרך אגב אותו רחוב קיבל באותו יום טיל סמוך לצומת הצריף ברחוב אח"י אילת! שיהיה לכולם יום שקט ללא טילים וללא מזלט"ים!

זה ממכר

New member
זה התחיל בתפוז

אותו אדם דיבר עם מישהי שהוא הכיר והיא באה לפורום למען ועם הצפון בתפוז זה הופיע בדף הראשון והחליטו לשלוח מייל אדום לYNET

אתה בטוח שזה התחיל בתפוז?

הכתבה פורסמה בשעה 15:55 בYNET ואני שמעתי את התכנית רדיו בשעה 11:00 בבוקר או שזה היה בשעה 12:00 כבר לא זוכר כל כך מה שבטוח זה קודם הושמע ברדיו חיפה ורק אחרי זה באו אלפי פניות כולל פקידים של בנק הפועלים בנהריה ומשם זה התפשט כולל מה שהיה רשום בפורום "למען הצפון "ואחרי זה היה בדף ראשי של תפוז וגם בפורום "הורים" לא זוכר בדיוק איזה פורום זה "הורים" זה היה התפרספ אתמול בדף הראשי של תפוז. תביא הוכחה שזה התפרסם לפני רדיו חיפה...

../images/Emo6.gifטים עזוב אותך מצבע אדום

הנהלת הבלוגים צריכים למנות אותך לדובר ראשי בשכר מלא! אכן זה פורסם לפני הידיעה ברדיו חיפה.

../images/Emo6.gifאיזה פה יש לילד שלי../images/Emo6.gif

בוםעל הפרצוף העקום שלו

זה ממכר

New member
נו מה זה נקרא חסר חיים אמיתי

גם אנחנו חסרי חיים וכל היום במחשב אבל אנחנו לפחות עושים פה משהו חוץ מלחכות להודעות ולכתוב בום

במקרה שלנו אנחנו מחכים "לבום"

בדרך כלל בשעות 15:00 עד 18:00 רואים שנסראללה לא אשכנזי אחרת היה שומר על שקט בשעות האלה ממש חוצפן אותו לוועד הבית על "בומים" בשעות המנוחה

בווווום בום בום הרבה בום בומים ../images/Emo6.gif

לווינית חסרת אנטנה
קחי עוד בום בווום
בווום כמה שזה כואב
המשך יבוא...

למעלה