מה תגידו על זה?

מה תגידו על זה?

נשארתי סופ"ש בדירה, בין כל הסידורים והחרישות מצאתי זמן לנקות את הדירה באופן יסודי - לא רק את החדר שלי אלא גם את המטבח - כולל להזיז את המקרר ולסדר את הפריזר ואת הארונות מחדש, וגם את המזווה והשירותים והמקלחת והכל. עכשיו מגיעה השותפה שלי, אני מיידעת אותה בזה שהיא לא צריכה לנקות אפילו שזה התור שלה ושתנקה במקומי שבוע הבא ומה התגובה שלה: "ועדיין יש כלים בכיור" - ראבק! גם היא לא שוטפת את הכלים שניה אחרי שמסיימת לאכול, מה כואב לה? ומעניין איזה תירוץ יהיה לה לאוכל המוזר שפג תוקפו לפני חודשיים בערך שנמצא בפריזר (הכנתי רשימה עם כל המצאים שלי). לא זרקתי כלום כמובן כדי שלא תגיד "למה את זורקת לפני שקונה חדש", כי כמו שהיא טענה שזה לא בסדר שזרקתי מטליות מג'וייפות אני מאמינה שתגיד את אותו הדבר על אוכל מקולקל. אסטון, אתה מתבקש לא להגיב אם אין לך משהו לא ציני לומר.

מותר לי

New member
בובה...

יש לידי שתי דירות ריקות (אחת מימין אחת משמאל...) לא הגיע הזמן לעשות עם זה משהו?
מה נסגר עם השותפה המוזרה הזאת? תתחילי לפתוח עליה את הפה! מה זה השטויות האלו!

מותרת...

א. אין שום מצב שבעולם שאני עוברת לגור בחור כמו שאת גרה בו. ב. בינתיים נראה שאנחנו נשארות ביחד עוד שנה, היא לא כזאת נוראית כמו שאני עושה ממנה זה סתם הקטעים הקטנים המעצבנים. ג. אם אני אפתח עליה את הפה היא תפתח בחזרה, ובתור מרוקאית (חצי אבל עדיין) ידה (ופיה) על העליונה, למרות שהצלחתי להשתיק אותה כמה פעמים.

טוב אחרי שמסתבר...

שאני עלול להחנק בזמן שינה, אני הולך לחפש לי דירה חדשה... נתראה בקרוב

תוספת טריה מהיום

בגלל שנדפק לי התריס הוניציאני, הזמנתי את הכלבונייק מטעם בעל הבית שתמיד מתקן לנו הכל (נדרש אישור של המזכירה קודם אבל חפיף). שותפה שלי שיגעה אותי אתמול מתי הוא בא ושהיא גם צריכה שיסדר לה משהו בחדר וצריך להגיד לו שיש לנו בעיה בברז במטבח. עד כאן - סביר. 8:30 בבוקר השותפה נכנסת לחדר שלי ומעירה אותי בשאלה חשובה: מתי הכלבונייק אמור להגיע? הזכרתי לה שאמרתי לה אתמול שהוא הודיע שיבוא בבוקר בלי שעה מוגדרת, וחזרתי לישון. רק היא יצאה מהחדר, נשמעה דפיקה בדלת. היא שאלה מי זה, וחזרה אלי לחדר להגיד לי "הוא הגיע, תפתחי לו את הדלת". מה מוזר לי בסיטואציה? חוץ מזה שאני לא מבינה למה היה כל כך דחוף לה להעיר אותי עם השאלה הזאת, היא הייתה במסדרון על הרגליים, אני הייתי במיטה, למה היא לא פתחה לו את הדלת? והיא כן הייתה לבושה למי שתוהה. אחרי שהוא תיקן את הבעיה אצלי היא אמרה שהיא כבר לא צריכה אותו אבל "תגידי לו על הכיור". אמרתי לו והוא אמר שצריך להחליף את הברז, ביקש שאני אדבר עם בעל הבית ושהוא יאשר לו לעשות את זה והם יסכמו על עלות, ונפרדנו לשלום. השותפה שלי אמרה אחר כך ש"ידעתי שהוא לא יתקן, הוא כזה מניאק" - לא נראה לה הגיוני שהוא צריך קודם כל לקבל אישור מבעל הבית על ביצוע הליך כזה מה גם שסביר להניח שהוא לא מסתובב עם ברזים להחלפה בארגז הכלים שלו. היא לא רעה, סתם ההגיון שלה הורס אותי לפעמים.

Laybe

New member
בלי להתערב..

אבל נשמעת לי קצת נצלנית הבחורה.

נצלנית?

לא חושבת שזה הקטע, פשוט ההגיון שלה עובד אחרת. אני לא רואה קטע של ניצול בזה שהיא ציפתה שהבחור יתקן את הברז, סך הכל הוא עובד בשביל בעל הבית שלנו בדיוק בשביל דברים כאלו.

Laybe

New member
אסביר

לא ניצול של הבחור אלא שלך. כאילו, היא כבר על הרגליים ומשוטטת בחוסר מעש אז שתפתח את הדלת ותסביר לו מה צריך לעשות ברור שהבחור צריך לתקן את הברז, בשביל זה הוא מקבל כסף..

מזה כבר התייאשתי

קורה גם שהיא רואה טלויזיה בסלון ואני סגורה בחדר, אבל היא תצעק לי או לשותפה השניה שיפתחו את הדלת כי "אין לה כח לקום". גם יש לה לפעמים קטעים שמזכירים לי ילדים קטנים: היא קוראת לי בהיסטריה ואני עוזבת הכל ורצה אליה כי לפי איך שהיא קראה לי אני מניחה שמינימום היא בסכנה לשבור משהו, ומגלה שהיא רק רצתה לשאול מה דעתי על החולצה החדשה שלה או משהו כזה. אולי היא פשוט צריכה להתבגר...

למעלה