מה תגידו על זה ------->

Lanni

New member
רגע, למה את חושבת ככה?

ראית את הפנים שלה? אולי יש לה רק עין אחת, באמצע המצח? מאחורה היא סבבה אבל לכי תדעי מה מסתתר מקדימה

HyPeR SoNiC

New member
אויש נו באמת!

מה זה אמור להביע השטחיות הזאת?!?!? ואם הוא לא טחון, והוא היה ידיד שלה ולאט לאט הם התקרבו ונהיו זוג? בעיקרון כשכתבתי את התגובה ההיא, אני יצאתי מנקודת הנחה שהעולם לא לגמרי רדוד ויש עוד מעט אנשים נורמליים..... אולי טעיתי?? אבל תעזבי את זה..... אני רק מנסה להגיד שאי אפשר לדעת... ואני גם אמרתי שאין פה על מה לצחוק בתמונה..... לצחוק על דבר כזה, לדעתי, זה באמת, כמו שמישהו פה אמר, רוע בהתגלמותו....

בשלולית

New member
אויי.. הכל ברוח טובה.....

קארמה טובה!!
מה אתה לוקח קשה? גם לי לא חסר עודפים... אני הבן אדם האחרון שיצחק על שמנים...... נראה לי... וזה סתם מצחיק כמו התמונה הזאת למשל.....

HyPeR SoNiC

New member
תשמעי....

אני לא לוקח את זה קשה וגם לא לוקח את זה אישית..... אין לי ממש סיבה... אני פשוט חושב שזה לא יפה לצחוק על שמנים ולהחשיב אותם בעלי יכולות פחות טובות מרזים וחתיכים..... כמו.... שבן אדם שמן צריך להיות טחון כדי להשיג בחורה כמו בתמונה ההיא... זה סתם מגעיל לדעתי...

בשלולית

New member
אגב... שים לב למשפט שאמרתי...

"לפחות ככה הם מציגים את זה במייל שמיטל קיבלה..." הכל יכול להיות.... תסתכל על אחותי ועל חבר שלך... ובאמת, אורן, הכל בקארמה טובה
בלי עצבים מותק

כבר יצאת אחושילינגגג

רעה!!!!!! זאת אני.. את יודעת שאפשר להכנס עם כל שם שרוצים... לכי תחפשי מי שידבר איתך בעשור הקרוב!! רותם! (ומתן)

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo3.gif

כאילו שחסרות בעיות וחסרים ריבים ביניכן גם ככה.... ובמקום לנסות לפתור משהו, אתם עוד יותר מחפשות לריב ומתייחסות אחת לשניה בצורה מחפירה.... ממש ילדות קטנות... סורי....

HyPeR SoNiC

New member
רותם.....

קודם כל, מתי אמרתי שאני לא רוצה להתערב? בכל מקרה, לא התערבתי, ואני גם ככה לא רוצה להתערב כי השטויות שלכן כבר לא ממש מעניינות אותי.... אני רק אמרתי מה אני חושב על כל הקטע הזה...

HyPeR SoNiC

New member
תקראי אותו שוב...

לא כתבתי שם דבר כזה...... אבל לא משנה עזבי אני רק רוצה שתסתדרו ביניכן כבר!
סליחה על התגובות המגעילות.....

HyPeR SoNiC

New member
או-קיי.......

בקשר לאחותך והחבר שלה - זה כבר ממש מתחת לחגורה! (אלא אם כן את מתבדחת) אבל אנחנו לא נפתח את הנושא פה....

למעלה