מה תגידו על זה ------->

מיטללל

New member
מה תגידו על זה ------->

קיבלתי את זה במייל... תחת הכותרת... איך תזהו בחור עשיר

SANGUSUGA

New member
כן. יש לו אופי נהדר

וחשבון בנק שמן חוץ מזה, אולי היא אחותו? או הבת שלו? או בת דודה שלו? מי יודע?

HyPeR SoNiC

New member
יש פורום לזה....

"סקס לנוער" לך לשם אני בטוח ששם יוכלו לעזור לך בענייני הזין

TheWhiteTigris

New member
השאלה היא....

אם מתחת לעור יש באמת שומן, או שזאת דרך מיוחדת להחביא את הכסף...

Miss CBR

New member
נחמד ....../images/Emo13.gif

מעניין איזו תמונה יצרפו ל "איך תזהו אישה עשירה" .

SANGUSUGA

New member
אני מקווה שלא

אני בדרך להיות מיליונר (אני עובד הרבה. באמת :)), ואני לא רוצה להיות שמן. טוב לי עם הגוף שלי עכשיו :D

Zoharrr

New member
הרוע בהתגלמותו!

מה קרה? אין אנשים רזים ומדהימים שמתאהבים בשמנים? אני מכירה אישית בחור מזה חתיך שמה לעשות אוהב רק בנות שמנות,אבל ענקיות... זה הטעם שלו...שיהיה לו בהנאה! אבל כן צחקתי....

yardenj

New member
שזה פוגע בשמנים

אני בתור שמן לא מבין למה צוחקים עלינו כל הזמן,גם אנחנו בני אדם עפ רגשות!

yardenj

New member
../images/Emo10.gif

לא יפה לצחוק עליי,את יודעת שיש לי רגשות?

HyPeR SoNiC

New member
מה מצחיק בזה? ../images/Emo3.gif

כמובן שיש מקרים שבהם בחורות יפות מתחתנות ו\או נכנסות לקשר עם אנשים קשישים ו\או שמנים ו\או מכוערים בשביל הכסף שלהם..... שזה גם לא ממש מצחיק.... זה די עצוב למען האמת....
אבל עדיין... התמונה הזאת לא בהכרח מציגה מקרה כזה... אז מה מצחיק בתמונה? שמישהו שמן מסתובב יד ביד עם בחורה כוסית? אז אתם צוחקים על הבחור שהוא שמן? או על הבחורה שהיא הולכת איתו? על מה יש פה לצחוק? לדעתי דווקא מגיעה לבחור טפיחה על השכם, שהוא השיג בחורה שנראית ככה מבלי שהוא יצתרך להיראות טוב! ולבחורה מגיע לא פחות, שהיא לא מחשיבה את המראה החיצוני כפאקטור לבחירת בן זוג... זה מראה על חוסר שטחיות משני הצדדים.... אתם לא חושבים? זה לאו דווקא מראה על מצב חשבון הבנק שלו... ותחשבו על זה....

בשלולית

New member
מה אתה רציני? ../images/Emo2.gif

בטח שזה מראה על מצב חשבון הבנק שלו! לפחות ככה הם מציגים את זה במייל שמיטל קיבלה.... אתה באמת חושב שהבחורה איתו בגלל האישיות שלו? כי אם הוא טחון, אני לא חושבת שמישהי באמת הייתה מחפשת לבדוק תאישיות שלו, היא איתו נטו בגלל הכסף!

למעלה