מה תגידו על זה ?

Sephiroth

Member
מה תגידו על זה ?

אני חושב שזה דיי משעשע... אבל בסך הכל מראה על חשיבה נכונה לעתיד.

oren*

New member
אין לי התנגדות לראות עוד 5 קומות של

המגדל היפהיפה הזה

oren*

New member
מגדל שלום

סתאם מגדל סונול

DerBleistift

New member
לרגע הבהלת ותי

מגדל האריחים הדהויים והחלונות המטונפים. יקירו של אורן.
אגב, מה נכתב על סונול בכתבה לעיל? (בראשי פרקים)

DerBleistift

New member
אישור ייתכן שיש

אבל במצב הקיים, בו רק לפני כשבוע נודע לנו שאין אפילו עסקה אחת שנסגרה, לגבי שכירות\קניית משרד במגדל סונול, למה שיוסיפו לו עוד 5 קומות?! כדי להחריף את הבושה? כדי להגדיל את ההפסד? אבל מבחינתנו, שיוסיפו עוד 10... גם מגדל שווה בטירוף, וגם גבוה.

Sephiroth

Member
תראה,

לדעתי מדובר במגדל באיזור שהוא יחסית "מבוקש", אמנם אף אחד לא שכר אפילו מ"ר אחד כרגע, אבל כשנצא מהמצב הזה (ואני מאמין שבסופו של דבר באמת נמצא ממנו) - המגדל יהיה מאוד אטרקטיבי לשוכרים.

K © B I

New member
הוא כלכך יפה ../images/Emo99.gif

אין המגדל פשוט פצצה! ואתה מצלם עוד יותר פצצה!

DerBleistift

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אתה גורם לי לרצות להעלות תמונה ללא חתימה...

K © B I

New member
זה יהיה lovely....

כי שמתי תמונות של TLV בפורום האמריקאי, כי איזה ילד ערבי אמר שדובאי היא המנהטן של המזרח התיכון, ואני אמרתי שת"א לדעתי יותר טובה, ואני כבייכול מNY
לא יזיקו עוד כמה תמונות טובות....

DerBleistift

New member
אבל בנינו?

הילדון הערבי צודק.
בדובאי יש יותר גורדי שחקים "אמיתיים" מאשר בת"א-בורסה, והם גם יותר גבוהים. מה גם ששם הם בנויים בצפיפות גבוהה יותר, בניגוד לת"א ששם הם פרושים על פני קילומטרים. ואגב, כשאני אומר ת"א אני מכליל את הבורסה כחלק אינטגרלי, גם מאחר ומה לעשות שהבורסה נראית כמו חלק מת"א, וגם בגלל שללא הבורסה, ת"א אינה יכולה להתחרות בדובאי מבחינת גובה מבנים. לגבי עניין התמונות, זו הסיבה שאני בכלל לא מעלה תמונות ללא חתימה, קובי. כל הרעיון זה שלא יעשה שימוש בתמונות, בעיקר באופן מסחרי, אבל במוקדם או במאוחר, תמונות שלי מוצאות את דרכן הקלוקלת אל תוך כל מיני אתרים פרטיים שמציגים תמונות שאינן שלהם, כשלהם.

K © B I

New member
דובאי אולי יותר מפוצצת מגדלים...

אבל לדעתי TLV יותר טובה, וזה ברור שהיא יותר מתקדמת מבחינת התפתחות וטכנטלוגיה.... בכל מקרה, שמתי תמונות שלי ומהפורום, ואמרו שם שTLV ממש פצצתית!!! וגם משהו שהזכרת, שהמגדלים בת"א לא צפופים! זה ממש מעצבן ומעציב
כי אם הם כן היו, זה היה נראה נורא טוב....אבל אולי יום אחד.....

CityBoy

New member
מה הכתובת של אותו פורום?

אתם תמיד מדברים על אותו פורום שנראה שיש שם הרבה אקשן מה הכתובת?

fireman

New member
ליאור יש לי רעיון אדיר....

אתה תצלם ותגיד שאני צילמתי, לאף אחד לא יהיה את האומץ להעלות תמונות שלי בלי אישור....

DerBleistift

New member
באמת?!

יאללה... צלם במצלמה החשה שלך תמונות מהמרכז, העלה לפורום ללא חתימות, ואחרי שבוע הן על גבי כל הרשת. בייבי, אף אחד לא רואה אותך ממטר.

fireman

New member
אני מבטיח לך שאם זה יקרה

מספר מקרי ההצתות באזור המרכז יעלה פלאים

למעלה