מה תגידו על זה?

elotan

Member
אז סליחה מרסלו, אבל באמת

אני חי טוב מאוד עם גזענים חשוכים בורים ומה לא
אבל עד הנאצים
מעבר למה שטוען חוק גודווין, יש בינינו עוד הרבה ניצולי שואה, וגם בנים של, שעדיין חיים.

marceloros

Member
מנהל
אין בעיה, מקובל

כנראה קשה למצוא דרך לתאר את הסלידה מאותם "אוהדים" שנותנים קבלת פנים חמה לשחקנים מקצועיים מצ'צ'ניה.

HelloweeN

New member
אתה גם מאלה שלא קונים אופל, אאודי

או מדיחי כביסה של BOSCH?
אתה מקיא כשאתה שומע גרמנית?
אני מאוד מקווה שלא, כי אם כן, כדאי לך לצאת מהסרט של השואה (היא נגמרה לפני פאקינג 70 שנה, MOVE ON) ולפתוח את העיניים ולראות עם איזה אנשים תת רמה אתה חי, שלחלקם נאצי זאת מחמאה של ממש. והלוואי וכל מה שהייתי כותב לא היה נכון או לא היה מבוסס על מציאות יומיומית כמעט, אבל לצערי, או לצערנו, תרבות ה"סמוך" וה"יהיה בסדר" כבר מזמן גידלה גרורות סרטניות שמכרסמות בכל תחום.

ולא, חוראניות זה לא לשכור בורד במג'דל, חוראניות זה לעלות לראש ההר, כשאין לך מושג קלוש איך לגלוש, ולהתחיל שם בניסיונות קמיקאזה שיכולים לפצוע את שאר המשתמשים בהר. ולזה אני חושב, התכוון הכותב.

elotan

Member
אני לא יודע למה הוא התכוון אבל הוא בפירוש כתב

"שוכרים בורד במג'דל" כדוגמא לחוראניות
והמדיח שלי הוא BOSCH, גם התנור אפייה והכיריים, זה לא קשור
לקרוא ליהודים "נאצים" זה לא כמו לא לקנות מוצר גרמני.

HelloweeN

New member
תקרא שוב את הפסקה שלו

הישראלי לוקח נעליים מחבר, בורד ממג' דל ומוותר על ההדרכה.
כל הפסקה הזאת אכן יוצרת רושם של.... חוראניות, ואני מסכים עם הכותב ב- 100%. השטן הנאצי מסתתר כניראה בפרטים הקטנים

לקרוא ליהודי או נוצרי או מוסלמי או בודהיסט (מבחינתי כל הדתות אותו חרא והיהדות לא טובה מהן בכלום) שקורא להשמיד ציבור שלם, שדוגל בגזענות באופן מסורתי ומגדל את הילדים שלו על ברכי השינאה - נאצי, זאת מחמאה.
אתה מוזמן לראות את הכתבה ששודרה ב"עובדה" ותבין על איזה מיץ זבל אני מדבר.

lastnight

New member
עכשיו התבלבלת

מה הקשר ? אני לא קונה אופל או אאודי או מכונת כביסה מגרמניה . אני גם לא נוסע לסקי לאוסטריה ( האוסטרים גרועים מהגרמנים - ויש לי ידע רב משנים של התעניינות וקריאה בנושא ) . כתבתי כאן על זה בעבר , וזכיתי להתנפלות כמעט כללית . מי שרוצה לנסוע לשם - שיערב לו .
אבל מה כל זה קשור לגזענות המגעילה , הלאומנות הקיצונית וההתבהמות בחברה הישראלית ? לא הבנתי .

HelloweeN

New member
אתה מתעקש לחיות בעבר

ולהמשיך לאכול את הסרט של השואה עד יומך האחרון, שיהיה לך בכיף. אתה מזכיר לי קצת את הדתיים, שחיים בטריפ מקולקל ומנסים להרעיל את כולם ולגרום לרגרסיה של איזה 500 שנה ושהמדינה הרקובה ממילא הזאת תיראה כמו אירן.
וזה קשור להתבהמות כי ישנו מיעוט שהם בעלי התנהגות והתבטאות של 'נאצים' אבל מה, הם 'יהודים'. ומכאן המונח "יהודונאצים".

marceloros

Member
מנהל
נו עזוב

הוא נפגע מזה, רואה בכך טעם לפגם, זכותו וניתן להבין את הרגשות.
אי אפשר לשכנע שזה בסדר, אבל אפשר לעבור לכינוי אחר.

המיץ של הזבל די מייצג.

natyh

New member
רק בעזרת ההיגיון תוכל להבין את הנוראיות

של המושג נאצי .

הדרך הכי טובה להסביר זאת היא על ידי אחד העדים הראשיים במשפטי נירנברג אלברט שפייר .

http://he.wikipedia.org/wiki/אלברט_שפר

ההבדל הענק בין אנשים שיורדים לשפל גזעני נוראי ובין הגרמנים הוא זה שניתן להבין דרך העיניים של שפר
מכונת ההשמדה לא עבדה בשל שינאה היא עבדה בשל הציות הגרמני בשל העובדה שניתנה הוראה חוקית או לא ,לא משנה אנושית או לא ,לא משנה יש הוראה יש עבודה צריך להשמיד אנשים ,יהודים או צוענים או חולים או צולעים או קומוניסטים ,לא משנה מה ,מי ולמה ,צריך לבצע את העבודה בצורה טכנית מיכנית ללא שום מחשבה וצל של אנושיות .

האופי הגרמני אוסטרי לצערי לא השתנה מדובר באותם נורמות של חינוך או נכון יותר אילוף את הגרמנים לא מחנכים אלא מאלפים , אין כאן רוע יש כאן דבר גרוע בהרבה זה לא אובדן עשתונות בשל שנאה זה פשוט סוג של חיה נחותה לא אנושית סוג של כלב שממלא הוראות גם מה שאנו קוראים לא אנושי בעליל , אפילו אספסוף מוסת ברמה הכי נמוכה שיש עדיין שלוש דרגות מעל הדרגה הזו .

את ההיסטוריה הזו אסור לשכוח ואסור שלא להבין , זו ההיסטוריה זה לא היה אספסוף איראני מוסלמי פאנאטי מוסת אלו היו אנשי תרבות מהרמה הראשונה באירופה שהיו חסרי אנושיות , חסרי מצפון , בקיצור זה הדיוקן של אלברט שפר ואלו היו הנאצים .

lastnight

New member
אין לך מושג על מה אתה מדבר

וגם - מי ששוכח את עברו גם עתידו מפוקפק . אני יודע לחיות את ההווה לא פחות טוב ממך . אבל אני גם זוכר את העבר , במיוחד עם רקע משפחתי מאוד מסויים אצלי , שאין לך מושג לגביו ולכן חבל שאתה מדבר על מה שאתה לא מבין . אבל לא זה הנושא . מבחינתי , הלקחים ממה שקרה לנו לפני 70 שנה מביאים אותי בהשקפתי למקום בו , כך נראה לי , גם אתה נמצא . הם מהווים תמרור אזהרה לאן אפשר להידרדר גם בחברה דמוקרטית ופתוחה .

HelloweeN

New member
בעיניך אני אולי לא מבין

כמו שבעיני אתה ניראה כמו מישהו שתקוע אי שם בעבר ומסרב להמשיך הלאה. מילא אתה, אבל יש ציבור שלם כזה, ציבור של פרזיטים בנוסף לכל, שמבקש לתפוס את מרבית האנשים בביצים ולהכריח אותם ליצור מציאות שרלוונטית לאולי 1000 שנה אחורה.
וביננו, לפי איך שהמדינה הזאת ניראית, שום לקח לא נלמד מהשואה. שום דבר. נהפוך הוא, המדינה ה"נאורה" וה"דמוקרטית" הזאת ("הדמוקרטיה היחידה במזה"ת) נמצאת בדרך ישירה למלחמת אזרחים, ואני ממש לא אפתלא אם תהיה עוד שואה או שניים בעתיד.

למעלה