מה תאמרי

מה תאמרי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה תאמרי אם אפגוש בך היום כך לפתע פתאום ואומר לך שלום מה תאמרי אם אלחש אל אזנך ואשק על לחייך מה יאמר אז ליבך מה תאמרי אם פתאום אחייך ואקח את ידך ולסרט נלך מה תאמרי אם אלחש אל אזנך ואשק על לחייך מה יאמר אז ליבך מה תאמרי מה תגידי אל תתני לי לחכות מה תעשי איך תגיבי תני לי את עצמך לראות מה תאמרי אם אפגוש בך היום כך לפתע פתאום ואומר לך שלום מה תאמרי אם אלחש אל אזנך ואשק על לחייך מה יאמר אז ליבך מה תאמרי מה תגידי אל תתני לי לחכות מה תעשי איך תגיבי תני לי את עצמך לראות מה תאמרי אם אפגוש בך היום כך לפתע פתאום ואומר לך שלום מה תאמרי אם אלחש אל אזנך ואשק על לחייך מה יאמר אז ליבך מה תאמרי אם פתאום אחייך ואקח את ידך ולסרט נלך מה תאמרי אם אלחש אל אזנך ואשק על לחייך מה יאמר אז ליבך יזהר אשדות

מיכל31

New member
תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום

אמרת לי אתמול שחלמת עלי בלילה, זה דבר כל כך נחמד לדעת שמישהו חולם עליך, גם אם זה חלום קצר ואם זו את, זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד תחלמי, תחלמי, ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום אבטיפוס תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום כשאת ישנה ומחייכת לעצמך, אני שמח שאת שם לפעמים נחמד שחולמים עליך, גם אם זה חלום קצר ואם זו את, זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד תחלמי, תחלמי, ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום

למעלה