מה שרציתי

hadas555

New member
מה שרציתי

להגיד לכם שאצלי הצ´אט החדש לא עובד אבל ישר יצאתם ביי

hadas555

New member
איך נכנסים לצ´אט החדש?

בבקשה תגידו לי זה נורא דחוף וחשוב

../images/Emo15.gifהדסוששש !!!../images/Emo98.gif

הצ´אט החדש נמצא בצ´אט מצלמות... דרך " תפוז אנשים " למעלה ... כניסת חברים בצ´אט מצלמות... להקיש את החדר " דוסון קריק " ... אגב , בהתקנה ראשונית זה לוקח כמה דקות ... כשמופיעה לך הודעה " אם את רוצה להתקין את התוכנה של הצ´אט ? " תלחצי : yes ... בהצלחה ! ביי ...

hadas555

New member
קרינוששששששש !!

באמת חשבת שלא ניסיתי את זה? זה פשוט לא עובד אצלי אתמול שעה אני מחכה שזה יכנס ובסוף לא נכנס אהה ותודה שחיכית לי דייזי אמרתי לך תחכי שניה אני לא מצליחה להכנס לצ´אט החדש ואת כמובן שתי שניות אחרי הלכת .

ניצול שירשור!!!../images/Emo105.gif

לי,נכון שאת רוצה לשרשר לנו ספויילרים ותמונות לפרק הבא??? :*) בבקשה....

LillipooT

New member
חחח בוודאי ../images/Emo70.gif

אני יראה אותו שוב היום ויוציא תמונות וספויילרים.. יש קטע כזה מצחיק חח.. אלכס הזאתי מטורפת! כאילו היא באמת לא שפויה.. היא כמעט הורגת את פייסי שלנו :(

ניצול שרשור נוסף!!../images/Emo63.gif../images/Emo105.gif

במעריב לנוער יש מן כתבה כזו על מפורסמים ועל לימודים.... בכל מקרה יש שם על קייטי וג´וש!!!!! אז כדאי לכם לקנות!!!! כתוב שקייטי מאוד עסוקה והיא התקבלה כבר לאוניברסיטת קולומביה אבל בגלל העבודה נאלצה לדחות את הלימודים פעמיי! (כאילו שלא ידענו את זה) כתוב גם שהיא הייתה בשיעור אחד ,בינתיים היא תמשיך לקרוא ספרים אבל היא רוצה ללמוד... ג´וש כתוב שהוא מעוניין ללמוד בחו"ל כי כל חיו הוא גר בצפון אמריקה אז הוא רוצה ללמוד במקום רחוק....וכתוב שם : שמישו יגיד לו שיש אוניברסיטות טובות בארץ!!! נכון!! צריך להגיד לו!!!!! אני ווי זה נורא חמוד ויש תמונה קטנה של כל אחד! ויש לי בקשה...כל פעם שיש משו שאיזה עיתון או בטלויזיה על דוסון קריק או משו שקשור בבקשה תכתבו בפורום!!!! אני אעריך את זה מאוד!! :*)

כן ראיתי את זה

באמת צריך להגיד לו. זה יהיה מאוד נחמד אם הוא יעבור לארץ לכמה שנים.. :)

shirakl

New member
מישהי מכן תוכל להיות ממש חמודה

ולסרוק את זה לכאן למעני?

אני אסרוק....../images/Emo105.gif

ואנסה לשים בפורום יותר מאוחר! וזה יהיה מאוד (!!!!) נחמד אם הוא יעבור לארץ לכמה שנים!!! אם הוא רוצה הוא יוכל לגור אצלי...חח :*)

LillipooT

New member
חחח ../images/Emo60.gif

זה נורא מדכא שכמעט אף אחד לא בא לישראל.. איזה מפורסם בא לבקר פה ?! וגם מי שמתכנן לבוא דוחה או מבטל את זה כי הוא מפחד.. זה מאכזב :( אני רוצה שג´וש יבוא !!

../images/Emo15.gifג´וש וג´יימס...../images/Emo98.gif

לקנות מיטה זוגית? אני ישים את ג´יימס בצד ימין ... את ג´וש בצד שמאל... ואני באמצע נהנית מכל רגע ! חחחחחחחחחחחחחההה... ביי ...

ד י י ז י

New member
היי!!!! מה עם קר??

"קר" כאלו אני מכירה אותו כבר כמה שנים ואנחנו חברים טובים.. :) אני הכי רוצה שהוא ומישל יבואו (ולדייקנים קר סמית´ ומישל וויליאמס)

מה עם קר??????../images/Emo105.gif

קר מעשן!!!!!!! זהו מעכשיו!!! ח-ר-ם!! סתאאאאאאםםםםם!! :*) אני אוהבת אותו...הוא חמוד....אבל למה הוא מעשן?! את יודעת מה?! בשבילך(!!) אני מאשרת שגם הוא יכול לבוא לארץ...חחח :*)

LillipooT

New member
חחחחח ../images/Emo60.gif

באמת מוזר לי שהוא מעשן..מממ.. אולי הוא פשוט..ממ..בלחץ.. או שזה חד פעמי או ש.. טוב אין תירוץ אני יודעת :)

ד י י ז י

New member
לא יודעת , זה לא נראה לי כמו סיגריה

יותר כמו דף מגולגל שהוא החליט להחזיק.. טוב אני אשתוק..

../images/Emo15.gifאחרי בירור קצר...

ותודה לתוכנת לפוטושופ... אחרי שהגדלתי והבהרתי את התמונה... רואים שקר סמית מחזיק סיגריית MARLBORO LIGHTS ... בתקווה שהוא יפסיק... ביי ...

למעלה