מה שרציתי להגיד זה...

בסדר?

את רואה?

מתוקית.

New member
יההההההההההההההההה

איזה מתוק אתהההההההההה מווווואה לא הייתי כאן כדיי לראות תודה אפרוח לא שוכח
מסוכרת מיוחדתתתתתתתתתת

את יודעת....

אתמול בקשת ללמוד להתחנף לא? לפי ההודעות שלי יחשבו שאני מאוהב בך אה......? לא שמים פה לב שאנחנו בכלל אחיות...

מתוקית.

New member
ביקשתי ללמוד

להיות אופטימית וחוץ מזה אמרתי לך לא לגלות שאנו אחיות אוףףףףףףףףףףף אפרוחית למה את מגלה הכל בקשר ליחשבו לחשוב זה דבר טוב לא? זה מפעיל את התאים האפורים קצת ומה רע לעוף על כנפיי הדימיון שיחשבו
ג´ול ג´עלולה כי סוגרים לה תתפוז אוףףףףףףףףף

אמרתי לך אתמול

המתנה הכי גדולה שקיבלנו בחיים היא הזכות לחשוב, לחלום, לפנטז ולעשות כל דבר שבא לנו בתוך הראש שלנו ! אז אני גם בנדם..גם לי מותר לחלום

מתוקית.

New member
מי אמר שאסור לך..?

גלה לי מה החלום שלךךךךךךך..?
תראה איזה תמונה מהממת אני שולחת לך

תמונה מדהימה

באמת באמת ! תמונה ענוגה שכזאת ( אני חושב שזה אני ואמא שלי Cגל כשהיתי קטן ) ומתוקית...בואי נעזוב את החלום שלי... כי נראה לי שאם אגלה לך אותו...כבל לא תרצי להיות לא אחותי לא דודה שלי, לא אחי, ולא כלום
ואם לא תיהי אני אהיה עצוב

מתוקית.

New member
שכחתי מה הייתה השאלה

חחחחחחחחח
רק אל תהייה לי עצוב עצוב אצל אפרוח זה באג
אפרוח לא משעמם קצת בלי עבודה? אני כבר על סף טירוףףףףףףף

משעמם .....ומתסכל

אבל רק עד יום שלישי חוצמיזה אני מבסוט קורא לאישה שומע מוסיקה רואה סרטים מדבר עם ממתקית מה רע?

מתוקית.

New member
כן כן ג´מני חוץ מה..

לאישה לא אוהבת לקרוא לאישה ובכל זאת אני מוטרפת מזה אני מקווה גם שאקבל כבר תשובה עד סופ"ש זה פווווווווווו אולי אלך קצת לים מחר קצת שלווה לנפש יה כמה דקות נישארו עד שסוגרים לנו ת´בסטה?

את מתוחה?

איזה מבאס זה להמתין לתשובה שקשורה למשהו ממש חשוב מחזיק לך אצבעות. אני רואה את הים מהסלון בבית. בזמן של השקיעות של השמש אני כל יום עושה קפה..מדליק סגריה ומסתכל על זה. נראה לי שהבסטה עומדת להסגר כל רגע

מתוקית.

New member
בטח מתוחה

למרות שיודעת שזה 99% שלי אבל בכל זאת תחזיק חזק אצבעות בידיים וברגליים איזה כיף לגור קרוב לים אני אוהבת ים ושקיעות וזריחות מחר אלך לים בערב בכיףףףף אני מקווה שלא העיפו אותנו מכאן כבר אם כן אז ערב קסם אני אמשיך לשוטט לי באינטרנט ואם לא העיפו אני כאן

יופי

גם אני מאמין !!! מאמין בו ( לא בממסד הדתי וברבנים ) אני חילוני "הדוק" ( וכן, זה הולך יחד..להאמין בו ולהיות חילוני ) מחר בבוקר אקרא תהילים של יום חמישי בשבילך ! אמרת 99 אחוז...נעזור לך להביא את האחוז הנוסף ממתקית, אני עף לישון לא ישנתי מאתמול בבוקר לילה טוב מותק ובהצלחה !!

מתוקית.

New member
חחחחחחחחחח

לילה קסם מתוק מאמינה אבל לא עד כדי כך חחחחחחחחח רבאק הרגת אותי מצחוק חלומות פרועים וזה אם בכלל תחלום הלילה מרוב עייפות גם אם תחלום לא ממש תזכור לא נורא
לילה קסם ג´ול

מתוקית.

New member
בוקר אמממממממ

בעצם צהריים טובים ג´עלולה רבאקקקקקרק אמרתי לילה טוב ואז התפוז כבר לא נתן לי מפתח להיכנס
יום קסם מווווווואה וחיבוק ענקקקקקקק ג´ול

למעלה