מה שקרה בירושלים

מה שקרה בירושלים

אחרי מה שקרה בת"א לפני שבועות מספר, לא התראינו.
שלשום הזמין אותנו נדב לעשות חג אצלם בירושלים.
יחד אתנו הוזמן עוד זוג.
לא, לא התעלמנו ממה שקרה אז. יותר מדי טרי הכול, חוזר בהבזקים של עונג , בתמונות שעוברות מול העיניים, מכווצות את הבטן. כמעט ולא דיברנו בתקופה הזו והנה באה ההזמנה.
השאלה הייתה באוויר, האם זה יקרה שוב, לשיכרון החושים ההוא , האם אנו מצפים לכך, האם טעם של עוד יפיל אותנו שוב, האם נסחף למערבולת של זיון לא נגמר, של תשוקה מטורפת...
המילים נאמרו מפורשות. קיבלנו החלטה – ערב סולידי, של 3 זוגות. בלי פרובוקציות.
- תביאי בגדי סאדו, לכל מקרה, שיהיה באוטו, ביקש נדב.

חייכתי. שנינו כל כך רוצים. אבל לא יכולים. הבטחנו סולידי. אבל יש פתח קטן, אולי.

- אולי תישארו לישון אצלנו, שאל
- לא, לא נראה לי
-
התלבטתי האם ללבוש בגד סקסי במיוחד, וכן, איך לצאת עם זה מהבית כדי שהילדים לא ירומו גבה.
החלטתי שלא. לא שקוף ולא חשוף. שמלה קצרה, צמודה לגוף, גב פתוח, איפור מינימלי, נעלי עקב סטילטו, לא צועק, לא בולט, לא וולגרי.
הרגשתי הולכת על ענן. חסרת משקל, מרחפת.

בערב בירושלים היה ממש קריר, בטח בשביל שמלה תל אביבית כזו. האנשים הבודדים שעברו ברחוב בשעה מאוחרת כזו של הערב, רובם דתיים, תקעו בי מבטים מוזרים.

נדב פתח את הדלת.
הרגשתי דפיקות לב.
נשיקה חטופה וזהו. אבל חיבוק, מצמיד, תקיף, כזה שמעביר גלי חום.
גם דני הרגיש את החיבוק שנדב חיבק אותי.

גם השיחות ששוחחנו, סובבו הרבה סביב סקס וחיים שלנו בגילאים האלה.
אחרי חצות דנה הציעה שנשב בסלון ,שמה ג'ו קוקר ונעלמה.
בקבוקי יין ריקים הלכו ונערמו על השולחן.

כעבור כמה רגעים היא חזרה, לבושה שמלה שחורה סופר מיני, עם מחשוף שחושף קצת מהישבן היפה שלה, שרשרת כסופה מונחת נמוך על המותן עם תליון בגב שיורד ישר לחריץ הישבן, נעלי עקב וקובע.
מיד ראו שאין תחתונים או חזייה מתחת לשמלה הפצפונת הזו.

והיא התחילה לרקוד.

אגב, דנה מתאמנת בריקוד על עמוד.
היא רקדה כל כך חושני, הייתה מעלפת, יפה כל כך, סנטימטר אחד מהשמלה שעוד כיסה לה את הכוס, הורם מעט ומדי פעם אפשר היה לראות את כרית הכוס החלק שלה.
ישבנו מהופנטים.
נדב הצטרף אליה לריקוד טנגו שהם בצעו בצורה מושלמת.
טנגו?!!
אף אחד מאתנו לא רוקד טנגו.
רציתי רק להסתכל עליהם רוקדים כך, מתעלסים בריקוד.
ואז היא התקרבה אלי ולחשה,
- כך אני רקדתי להם בסלון, ואחר כך שניהם היו מזיינים אותי יחד, בו זמנית... ועכשיו אני רוצה להעניק את זה לנדב
תביאי את הבגדים ותחליפי.

לבשתי בגד רשת ממלאי בגדי סאדו שיש לי והצטרפתי עליה לריקוד.
ממלאי הבגדים שהיו לי , הצטרפה גם האישה של הזוג הנוסף שהיו אתנו.
הגברים ישבו לבושים על הספה וצפו בנו.
דנה ואני נצמדנו זו לזו והתחלנו להתנשק.
משם הזיכרון כבר מעורפל.
זוכרת שדנה ירדה על הברכיים, זוכרת את הלשון שלה בפתח בגד גוף שלי, זוכרת שפתאום הופיע נדב, ערום לגמרי, זוכרת שדנה מצצה לו, אחר כך אני, אחר כך שתינו, אחר כך הידיים והפה של עוד גבר, לא זוכרת מי, דנה ערומה, אני ערומה, נזרקת על הספה, שפתיים נצמדות לשפתיים.
שומעת את דני אומר לנדב, תזיין לה את הצורה...
שומעת את עצמי צועקת , לאאאא!
ומרגישה ידיים שמחזיקות אותי על הברכיים, עם הפנים לספה, וזין של נדב מפלח לי את הכוס כמו סכין ומרעיד את הגוף, ואני צועקת , עוד, רק עוד, רק עוד...
לא מרגישה איפה נוגעים בי, ומי, מי חודר לתוכי , מי מלקק לי את הדגדגן, מי נוגע לי בפטמה, מי מחזיק לי את ראש. זה בא מכל המקומות בו זמנית, סוחף כמו גל של צונמי, ואני טובעת בתוכו.

כמה רגעים אחר זה, הבטתי על מה שקורה בחדר.
דני היה ערום, השתרע על הספה ואונן.
נדב זיין את דנה בעמידה וזוג נוסף שכבו על הספה והתנשקו.
דני שלי היה יפה כמו אל.
עם איבר זקור בידו הגדולה, נשימות מהירות, עיניים חצי עצומות, עורו שוקולדי , ריח הבושם שלו.
לקחתי לגימה של יין אדום, התקרבתי ושמעתי אותו אומר,
- אני אוהב לראות אותך מזדיינת כך . את מוארת.
לקחתי את הזין שלו בפה מבלי לשפוך טיפה אחת, שאבתי אותו לפה כשקרירות נעימה של היין עטפה את הזין שלו, כששפתי הדוקות עליו.
טעם של הזין והיין בפה, איזה תענוג זה. לאט לאט היין נזל מפי בין שדי, נדב התקרב וליקק את היין בזמן שדנה הביטה בנו מהצד. בידו של נדב היה ויברטור, קטן כזה, מעוקל, עם בליטה בצד.
הוא הפעיל אותו והניח על הדגדגן שלי. גלים של עונג עושה המכשיר המופלא הזה.
- שבי על הזין שלי, ביקש דני
ואני התיישבתי עליו בבת אחת, זין של דני , שהיה כל כך מוכר עד עכשיו, פתאום היה חדש ולא מתחשב, פראי ודורש, עם ויברטור שנדב החזיק על הדגדגן שלי, פשוט עפתי , מחוסרת הכרה כמעט ,ונשפכתי על הבטן שלו, מרטיבה את כל מה שמסביב, ונדב מנשק אותי עם הלשון, שותה לי את הגמירה, ואז הם מתחלפים ונדב מזיין לי את הגמירה שדני גרם לה...

יש סקס אחר? שאלה יונה וולך.
ואני אומר, כן, יש.
וערב סולידי שהבטחנו זה לזו ..., נו, לפעמים לא עומדים בהבטחות.

-

וונוס45

New member
ריקוד שכזה

עם או בלי עמוד... מחרמן.. וזה שלא עמדתם בהבטחות? זה מה שטוב..
כל התיאור, כל החוויה - כשלא זוכרים בדיוק, כי הכל כל כך מסחרר, תיארת נהדר.
ו... כן... הלוואי עלי

זה היה ריקוד הדולפינים ?

יודעת שגם הדולפינים משתעשעים מינית במעמקי הים ולא במספר זוגי

אהבתי את זהסקס אחר זה תמיד מעניין..

ושלך מגרה במיוחד..
הלוואי והיו דברים כאלה באמת...

למעלה