מה שקורה באילת...

backdoorgirl

New member
מה שקורה באילת...

אז כבר יצא לכתוב על הנושא של אהבת נשים. זה סיפור שמתאר את אחת החוויות הטובות.

אז החלטנו לרדת לאילת. חופש גדול בין י"א לי"ב (חופש עמוס כפי שאתם כבר קראתם...). אני,חברת ילדות, חברה טובה שלה ועוד חברה של החברה.
סגרנו על,חדר לארבעתנו באכסניה קטנה ומזופתת.חיפשנו רק מקום להניח את הראש. ידענו שהרבה לא נהיה שם (והאמת ש...די טעינו)

אז יצאנו כל ערב, שתינו, רקדנו, חלקן התקעקעו (לא אני), עשו פירסינג (כנ"ל), פריקת עול שכזו.
בשלב ההוא של חיי כבר די התרגלתי לנושא של המין,בלשון המעטה. לא עבר שבוע בלי סקס. לפחות פעם אחת.
אז אחרי כ-4 ימים התחלתי להרגיש דגדוג. היה לי מאוד קשה לשים את האצבע מה מפריע לי.לא מחזור,לא חבר (פחחח)...ואז הכתה בי ההכרה-חסר לי סקס!
אז אמרתי לבנות שהערב אני אוספת מישהו,ושאם לא נוח למישהו להשאר בחדר או לראות את תהליך הפיתוי-שיישארו בחוץ עד הבוקר.אני מקבלת הלילה.

באותו ערב יצאנו.רעש,אלכוהול,מוזיקה שמכה לי בעור התוף ללא רחם. ההיצע די עלוב, במקום הספציפי הזה-מלא ערסים (כמובן שלא משקף את אילת.אוהבת את העיר הזו).עוד מקום,ועוד מקום.ופשוט אין קליק.אני מתחילה כבר להתייאש.
הלכתי לבר להטביע את יגוני בוויט ראשן (ביג לבובסקי היה חזק בזמנו).בעודי יושבת ומערבבת את קוביות הקרח מישהו כמעט מפילה אותי מהכסא, כנראה נדחפה בטעות.וכל המשקה נשפך לי על השמלה...הלבנה.אופס.עכשיו זה בטוח שלא היה רעיון טוב לבוא בלי חזיה מתחת. אני מסמיקה והיא מסמיקה ולוחשת לי לאוזן "מצטערת...אפשר להזמין לך אחד חדש?" אני עונה לה שלא,זה סיום מושלם לערב עלוב,ושאני אתקפל לישון. אז היא ענתה "אני מתעקשת.לפחות קפה.את תתייבשי מהר,חם בחוץ".
בחורה משכנעת.ירדנו לים והזמנתי קפה חזק עם רום, ישבנו ופטפטנו ליד הגלים, והיא סיפרה לי על עצמה-בת 25 (קצת מבוגרת בשבילי...), עובדת באילת אבל במקור מבאר שבע, בדיוק נפרדה מהחברה.חשבתי שלא שמעתי טוב. "חבר?" לא,חברה.היא לא בעניין של בנים. ואם היא לא טועה,גם אצלי זה קצת מעורבב.
לפני שהספקתי לענות היא נישקה אותי,מלטפת לי את השיער, מחדירה את הלשון המתוקה והגמישה שלה לפה שלי....טעים.
"את בעניין?" היא שואלת אותי.ואני כבר שבויה...מהממת. שיער בלונדיני בקוקו ארוך הדוק, רגליים ארוכות-ארוכות שזופות בנעליים אדומות, שמלה שחורה קטנה...עיניים חומות וגומה, אחת,בלחי.אני כבר התחלתי לדמיין איך אני מלקקת לה את הגומה...
אז קמתי,עזרתי לה לקום,נתתי לה לשלם (הבטחה זו הבטחה) וקפצנו על האופנוע הקטן שלה. חיבקתי אותה חזק מאחורה.נשמעתי לה את השיער.זה הולך להיות מעניין.

כשהגענו,שתי חברות כבר ישנו,האחרות כנראה עוד בחוץ.שתי מיטות קומותיים ועוד אחת מתקפלת.גררתי את המיטה המתקפלת למאחורי הוילון,למינימום פרטיות.אני הזהרתי אותן...נכנסנו למקלחת שבקצה המסדרון, מתנשקות וחוקרות מעל הבגדים ואז מתחתיהן.גוף מטריף.חזה קטן, הכל מסודר ואסטתי...תענוג.סיבנו האחת את השניה,תוך כדי ניצול המקלחת לחקירה...מעמיקה יותר.
"אני לא יושבת שנגיע לחדר",אמרתי לה. "למה לא, כאן זה לא כמו גברים,גומרים הולכים.פה גמירה זו רק התחלה". מושלם,חייכתי בחורה כלבבי. נישקתי את גופה המתוק, צוואר,חזה, בטן חלקה עם עגיל כחול קטן, ו...אמממ.תענוג. היא שמחה לראות אותי כמו שאני שמחה לראות אותה. חקרתי אותה עם הלשון,ואז עם אצבע,ושתיים,היא עומדת כנגד קיר האמבטיה ואני מתחתיה,כורעת על ברכי. אחרי שהיא הגיעה לשיא בפיהיא משכה אותי למעלה,והעמידה אותי בפני לקיר,כופפה אותי.מזל שאני גמישה.בתורה חקרה אותי,עם אצבעות ארוכות ולשון חדה ופעלתנית. אחרי ששמענו כבר דפיקות מבחוץ, ניגבנו האחת את השניה היטב ויצאנו לתדהמת הבחור שרצה להכנס.התדהמה שלו התחלפה במבט הערכה בתוך שניה ובתוך שתי שניות להצעה משותפת. הסתכלתי עליה,אבל היא רק חייכה ואמרה לו "הלילה היא שלי.תנסה שוב מחר". הלכנו לחדר, משתרעות בשיער לח על המצעים הנוקשים,והתחלנו בחקירה בשכיבה.אחרי כשעה פתאום נפתח לנו הוילון "אולי תלכי עם הבחור שלך ל...".הפרצוף שחברת הילדות שלי עשתה כשקלטה שלא בגבר מדובר...יישאר לי כל החיים לראש...השותפה שלי לסקס רק הרימה את ראשה בעצלות,ליקקה את אצבעותיה ואמרה לחברה שלי "או שתצטרפי או שתסגרי את הוילון".
מיותר לציין ש...

היא הצטרפה :) אמנם כשותפה פסיבית,אבל היא בהחלט תרמה את חלקה.עד היום היא מזכירה לי את הלילה המשותף שלנו...

היו זמנים באילת.
לצערי לא לקחתי את הטלפון של שרון (ככה קראו לה), מעניין אם היא עדיין חושבת על הלילה שלנו.
מקדישה לה את הסיפור הזה בערגה.

yaron522

New member
שרון (שלך) עדיין מפנטזת..

אין מצב שהיא לא תפנטז אחרי חוויה מסעירת לב ורגש שכזו
בוודאי נחרתת אצלה כמו שהיא אצלך

giligil55

Member
מאחלת לך

שהיא תקרא כאן את הסיפור ותשלח לך מסר...

חוויה מדהימה

למעלה