מה שצריך לקרות יקרה..

DANA178

New member
מה שצריך לקרות יקרה..

עד כמה אתם מאמינים במשפט הזה? אני עוברת עכשיו מעין משבר,שהבנתי שיש לי רגשות כלפי מישו מאוד חשוב לי..וניתקנו קשר כי יש לו חברה. אני יודעת ממנו שיש לו עדין רגשות כלפי. וכולם אומרים לי לא לדאוג כי מה שצריך לקרות יקרה ומרגש אי אפשר להתעלם מה אתם חושבים על המפשטים האלה?

free soul

New member
אני מאמינה בזה אבל...

אם יש לו רגשות כלפייך, למה הוא לא איתך?

DANA178

New member
אממ

זה קצת מסובך אז ממש בקצרה.. פעם אחרונה שהינו ביחד-הוא ממש פגע בי ושהוא סיפר לי עכשיו שיש לו רגשות כלפי ורצה שנחזור..אמרתי לו שאני לא יודעת ואני צריכה לחשוב על זה כי לא ממש חשבתי שאני יוכל לסלוח לו.. ועד שאני חשבתי..הוא התחיל לצאת עם מישהי והם כבר חודשיים ביחד... וזהו:(

Reddit

New member
והוא..

מרגיש כלפי החדשה?. הוא מספר לך על זה?

DANA178

New member
כמו שאמרתי..

ניתקנו קשר כי זה לא נראה לי מתאים שיש לו חברה ונהיה בקשר וגם לו זה לא נראה.. מה שכן בשיחה האחרונה שלנו שאלתי אותו אם הוא אוהב אותה והוא לא ענה לי הוא רק אמר לי שטוב לו

oferyosi

New member
הוא לא בהכרח יגיד לך

גם אם הוא אוהב אותה- או בגלל שהוא לא ירצה לפגוע בך , או לחילופין להשאיר אותך על אש קטנה עם רמז קטן כלפייך (שהרי הוא לא אומר לך מפורש שהוא אוהב אותה), אם שם לא יסתדר - הרי מה אכפת לו - כבר הראית לו סימנים של רצון לחזור...

DANA178

New member
גם מבלי שהיתי אומרת

לו הוא היה יודע לבד,כמו שאני יודעת שיש לו משו בלי שהוא ירגיש,,כי שנינו חלק מהסיפור הזה. ולא-אני לא סמרטוט-אם הוא יחזור,הוא יצטרך להסביר יותר מדבר אחד-לפני שנחזור להיות ביחד.. מה שכן-אני יודעת שפעם הבאה אם הוא יחזור,אני ישר אפגש איתו ולא אוותר על ההזדמנות לראות ולדבר איתו.

voguemaster

New member
ועכשיו כשהוא עם מישהי

פתאום המחשבות שלך הסתדרו ואת כן רוצה אותו ? אני אעשה את זה מאוד פשוט בשבילך דנה, הוא *פגע* בך. את אומרת שמאוד. מה הדילמה בכלל ? תעברי הלאה.

nate2000

New member
אני מאמינה במשפט אחר

"גברים לא קורים מעצמם- אם רוצים שמשהו יקרה, גורמים לו לקרות".

oferyosi

New member
מה פרויד היה אומר על זה?? ../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

גברים..או דברים???

nate2000

New member
אחרי יומיים של שינון מבנים של חומצות אמינו

וסינטזה של פפטידים אני בכלל מתפלאת שיש לי עוד ראש לגברים......

אם את אוהבת אותו

כדאי שתנסי ליצור אתו קשר, לפחות ידידות. אם תשמרו ידידות טובה, אולי פעם יעזוב את חברתו, ותהפכו לחברים.

oferyosi

New member
יהודה יהודה..../images/Emo13.gif

למה לה לענות את עצמה??? מה ידידה??? למה מה קרה???? שהוא יהיה עם אחרת והיא תסתכל מהצד???? למה מה היא - שחקנית ספסל???

תלוי כמה הוא חשוב לה

אם הוא חשוב לה, כדאי שתנסה ליצור אתו קשר כלשהו, ואולי בהמשך יהפוך לקרוב יותר.

Reddit

New member
ותאבד

את עצמה תוך כדי. אם היא חשובה לו, שהוא יצור קשר. היא לא צריכה לרדוף אחרי גבר תפוס. יש עוד הרבה גברים פנויים בעולם.

לא לרדוף

אם הוא חשוב לה, שתיצור אתו קשר מתוך רצון וחבה ותהנה ממנו. אולי יהפוך בהמשך לקרוב יותר.

למעלה