מה שצריך לעשות:

n i v1

New member
מה שצריך לעשות:

עברתי בפורומים בחו"ל וראיתי שם שאלה מעניינת: מה צריך לקרות כדי שאנטרפרייז תעלה ברייטינג? תחשבו על זה ותענו. מה צריך לקרות? זה יכול להיות דיון סופר מעניין

Mnementh

New member
להוריד את הסדרה ולהחליף אותה

בסדרה אחרת. או לשנות את כל התסריט מההתחלה ולהכניס גם את ברנט ספיינר או פטריק סטוארט לסדרה. או פשוט להביא איזה אקס בורגית כוסית.

אילן די

New member
להעלות הילוך וליצור עלילה

ליצור עלילה רחבת יריעה שתקשר בין הפרקים כמו ב- DS9 ובוויאג´ר. בינתיים כל פרק עומד בפני עצמו וזה כנראה לא מספיק. אולי אפשר להתמקד יותר ולזרז את העלילה לקראת ה- Temporal cold war.

n i v1

New member
יופי

איזה חכמים אתם... אבל מה, מה צריך לקרות בסדרה? מה יקרה לדעתכם אם ישימו את מייקל דורן בתפקיד מפתח בסדרה הזו, כמובן, לא בתפקיד וורף העבירו אותו הלוך ושוב בין הסדרות והסרטים, עוד פעם בטח לא יזיק. מה צריך לקרות?

בצל אל

New member
צריך שגזע חיזרי ישתלט

על ארצ´ר, ופלוקס לא יוכל להסיר אותו לחלוטין, ככה שארצ´ר יישאר תמיד בעל אישיות כפולה. סתם. אמרתי כבר כמה פעמים לכל מיני אנשים - צריך להראות תמונה קצת יותר רחבה מאשר מה קורה ברדי רום. בעונה הראשונה היתה אחת קאטלר, שהתאהבה בפלוקס. לאן היא נעלמה? יש 82 איש על אנטרפרייז. אני רוצה לראות אותם. יש סטארפליט, אני רוצה לראות אותו. יש וולקנים, אני רוצה לראות אותם. דיי עם המחזוריות הזאת של כל פרק עם הח"תים החדשים שלו. תתחילו להתעסק בדברים יותר עמוקים מפושעים נמלטים.

למעלה