מה שעובר עלי

• פותח הנושא deepd
  • פורסם בתאריך

deepd

New member
מה שעובר עלי

לפעמים זה מדהים אותי עד כמה אני יכול להרגיש לבד. אני מוצא את עצמי במצבים בהם אני מוקף בחברים ובאנשים שאוהבים אותי, אבל אני עדיין לבד. יכול להיות שכולם יבינו, וכולם יאהבו אותי גם אם אני אספר הכל, אבל בואו נודה על האמת - מי יכול לסמוך בדברים האלה על "יכול להיות". לכל אחד מאיתנו יש את הרצון להיות אוהב ונאהב, להגשים את החלומות הכי כמוסים והתשוקות הכי גדולות. אבל לא תמיד זה ברור לי מה יקרב אותי יותר להגשים את כל אותם הדברים. להיות בחור בן 23 שעדיין לא ממש יודע מה הוא רוצה או אפילו איך להתחיל להשיג את זה זה לא כזה פיקניק. אני מרגיש שבכל דרך שלא אבחר בה אני אפסיד דברים שאני לא בטוח שאני מוכן להפסיד, בין אם זה אהדה וקבלה של הסביבה והמשפחה ובין אם זה לא להיות מסוגל לאהוב באמת בעצמי. אז כל יום אני מקריב קורבן בדרך כל שהיא ונמו במטוטלת בין לרצות להשאיר את המצב כמו שהוא היום לבין להפוך את הכל על פיו. ובסך הכל ביקשתי אהבה...

lirota

New member
אני יודעת בדיוק איך אתה מרגיש

שאת הדילמה של החיים שלי. אתה מכיר את השיר של עיברי/הכוס הכחולה "היו אנשים שאמרו לי אנחנו כאן ממש לצידך עכשיו כולם נעלמו לי כולם נעלמו רק נשארת אתה אז אל תתחלק אל תנמס אל תעזוב וגם אם קשה אל תתפתה לאהוב ורק תנסה להבין שככה קרוב המלכה מתוסכלת ויהיה לה קשה לעזוב" אני מוקפת באנשים שאוהבים אותי אבל לפעמים אני מרגישה שעוד רגע הם יעלמו ואני אשאר לבד. שהכל לא אמיתי ומזויף, שברגע שזה יגיע אליהם, שהם יצטרכו להקריב הם יברחו... האמת, הם מקסימים וזו רק אני עם המשקעים שלי... אני יותר מפחדת להתאהב... להתאהב ואז להיפגע ולכאוב כמו ש"זה תמיד אהבה וזה תמיד מסובך ונמאס" אין יאוש בעולם כלל!!! יום יבוא ותמצא את הבן/בת אדם האמיתיים ואז כלום לא ישנה והאושר שלך יהיה אמיתי. מה שבא בקלות הולך בקלות, אם הכל היה בא בלי כאבים לא היינו יודעים להעריך מהו אושר אמיתי. לירון:)

דרור22

New member
ובסך הכל ביקשתי אהבה.....

מה לעשות - אלו החיים, גם אני מאז ומעולם תפסתי מעצמי, בן אדם יפה, אינטיליגנטי, מצחיק (ועל כל אלו חברים שלי יוכלו להעיד) אבל מה לעשות האביר על הסוס הלבן לא מגיע, אפילו הסוס לא מגיע, מה זה אומר? שהבעיה היא בי? ממש ממש לא!!!!! אז יאללה ממי תחייך מי יודע אולי האהבה של החיים שלך מתחת לאף שלך ואתה עיוור מידי בשביל לראות אותה? אולי מחר תתיקל בה בעבודה ואולי היא תעזור לך להחליף פנצ´ר מי יודע???? בנתיים תתעודד- יש דגים בים, ויש גם אחד בשבלך אני בטוח !!!! בנתיים תשתדל להישאר אופטימי- ואולי אם תתעלם מהמציאות המרה שעוטפת אותנו בכל יום תגלה שמתחת לכל שכבת הקור מסתתר לו עולם ורוד בקשר להפסדים?? אני לא בטוח שעדיף לעמוד מול הצומת ולא לבחור בנתיב מסויים, לכל בחירה יש את הטוב והרע שלה אבל יש גם את הטוב שלה! כמובן שאני מצתער שלא למדתי ריקוד מגיל 5 (ועדיין לא למדתי) כמובן שאני מצתער על דברים שעשיתי אבל במחשבה שניה כל אלו גרמו לדברים אחרים לא פחות טובים!!! אז תעלה חיוך על השפתיים וכאפרה שלי יהיה טוב מתחתית הבאר אפשר רק לעלות....................... שלך דרור

למעלה