מה שעובר עלי

twigy

New member
מה שעובר עלי

כשניכנסתי לערב תרבות שברברה המורה (המאגניבה) אירגנה חשבתי שכואב לי הראש. חשבתי שלא יכול להיות יותר גרוע. ואז הם עלו לבמה. הווווווווווו אההההההההה האאאאאאאא אבל הם ניגנו יפה, ורציתי לתת טפיחה על השכם לגיטריסטים ולמתופף (חבל שהוא קצת ממתנשאי המוזיקה "אני לא עושה ביט לראפ") על הופעה טובה אחרי הכל. אממ ואני פוחד מזאתי עם התיק ארון קבורה אמממאאאאאא ברררר ועוד ארבע ימים מהיום אני על המטוס לפולין!

Black Cat

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טיפש ולמה שיעשה ביטים לראפ אם הוא בכלל לא אוהב את זה ?

twigy

New member
כי היה צריך

והמוזיקה הייתה נורא חלשה, אז צריך שיתוף פעולה מכולם, גם אם זה כרוך במשהו שאנחנו לא אוהבים לעשות. אני לדוגמא עזרתי לסדר את המזרונים בסוף, וברור שזה לא משהו שאני אוהב, אבל כדי שהדברים יזרמו עשיתי את זה.

Superdror

New member
גם אני עזרתי לסדר את המזרנים

ולדעתי המתופף שלהם באמת מעולה..... מאוד מקצועי, הופתעתי מאוד לטובה. וגם אני חשבתי כמוך בהתחלה.... אבל מאוד נהניתי בסוף... וברברה, היא גדולה :>

twigy

New member
אהבתי שהיא הסכימה לעשות

את הביט למרות שאני בטוח שהיא לא מתה על הסגנון הזה. כל הכבוד לה.

Black Cat

New member
לא יודעת..../images/Emo88.gif

אני אישית לא הייתי יכול לעשות ביטיפ למוזיקה שפשוט, דוחה אותי.

Papito

New member
ביטים

מקצבי תופים ברביעיות (4\4) בד"כ אף פעם לא משתנים במיוחד בראפ

Superdror

New member
אומר לי המון....מקצבים ברביעיות

נגיד שהבנתי שזה מקצב בתופים וזהו !:> קלידן/מתופף/גיטריסט <> דרור

Papito

New member
לפחות לבסיסט יש תקווה

שלא להוציא סקסופוניסט, כנר וכו´

Superdror

New member
התקווה היחידה שאני רואה זה

מצלתים או איך שלא כותבים את זה :> או המשולש מתחת הקטן הזה שהמורה למוסיקה הייתה מביאה לכיתה והיינו מכים בו עם כזה שיפוד מתכת, וזהו :> וגם תוף מרים יכול להיות לא רע :>

Superdror

New member
ואלון..... יהיו פה מכות

תגיד לי י´חוצפן, למה באמברוזיה יש רק 5 שירים של אנומליה?! אה?! אה?! אה?! אני מצפה לקבל את שאר הסחורה ! ברור ?:> הקיצר מבין ה-5 שם נורא אהבתי את מלכה עם כבוד, שמעתי אותו כבר איזה 10 פעם היום , אם לא יותר :>

למעלה