מה שעובר עלי..

MILK*

New member
מה שעובר עלי..../images/Emo41.gif

אני לא יודעת אם זה קשור אבל אני מרגישה צורך לחלוק איתכם פה את מה שעובר עלי...ומה שעבר עלי במיוחד אתמול. קודם כל אתמול עשיתי בדיקת הריון...למזלי הכל בסדר אבל, למי שלא יודע דקת ההתיחדות הזאת עם המקלון יכולה לשנות הרבה דברים. אני נמצאת כבר שלוש שנים ברשת ויש לי מכאן קשרים ארוכי טווח ורבים מאוד. הבנתי שמהרגע שבו בתולי אבדו הסקס בשבילי הפך לדבר אלמנטרי...לא בצורה רעה אלא הכוונה היא לזה שאם אני כבר שכבתי עם מישהו, מה הבעיה לשכב עם עוד מישהו..בסה"כ השנה שכבתי עם שלושה אנשים שזה יחסית לא היסטרי, אבל...ההרגשה שקיבלתי בסוף היתה נוראית...מין הפקרות ווירטואליות שכזו שהשתלטה עלי. בנוסף לבדיקה של אתמול גם פגשתי שני ידידים שלי (כל אחד בנפרד) מהרשת, וזה דבר שאני עושה כל הזמן...רק להכיר את הבן אדם. גם האנשים האלה לא חיכו הרבה זמן והתחילו לגעת בי....ההרגשה היתה שונה ממקודם.קיבלתי בחילה מעצמי, רציתי שזה ייפסק. נמאס לי מהאופי המיני של הרשת והרעיונות שנכנסים, במודע או לא במודע לאנשים לראש. בסוף היום כששכבתי לישון הייתי מאושרת להיות סוף סוף עם עצמי...בלי אף אחד. רק אני, הגוף שלי והתחושות שלי. לבסוף הרשו שלי לומר...אל תמהרו לשום מקום גם אם זה נורא מפתה.. ואף אחד לא מגיע להרגיש כמו שהרגשתי אתמול. סוף שבוע טוב לכולם וסליחה על הקיטורים...אבל הייתי חייבת להוציא את זה החוצה. מילקית

מילקית../images/Emo41.gif

את צודקת במאה אחוזים שלאף אחת, אחד לא מגיע את הדבר הזה. אבל לפעמים ההורמונים יוצאים ואי אפשר תמיד להשתלט על זה... אני שמחה שהפסק את זה בזמן. ואת לא צריכה להגיד "סליחה על הקיטורים" , תוציאי תמיד לא טוב לשמור דברים בבטן... סוף שבוע טוב גם לך, ממישהי אדומה

למעלה