מה שעובר עליי

tj1234

New member
מה שעובר עליי

אני בן 23 בתול ומבולבל מאוד(או ככה אני משלה את עצמי) אני חושב שבערך מגיל 15 התחלתי להמשך לגברים אבל מאז אני בהדחקה מוחלטת לפני כן הייתי מאוהב בכמה בנות מהשכבה אבל תמיד דחו אותי וככה מאז אני מתחבט בשאלה האם כן או לא ותקוע-כי אני מפחד להתנסות עם נשים ומפחד להתנסות עם גברים למרות שאני מאוד רוצה.... כשהתגייסתי התאהבתי בטירוף במפקד שלי ואפילו אמרתי לו שהוא האהבה הראשונה שלי הוא היה ממש קול וממש לא הומופוב למרות שהיה הכי מאצ'ו וסטרייט ותמך בי בלי לקבוע אם אני כן או לא מבחינתו זה לא שינה ומאז כבר השתחררתי וטסתי ואפילו לא ניסיון מיני מרוב פחד שאני כן אוהב את הצד שלי ולא את הצד שהחברה רוצה וגם אני שרוצה להיות "רגיל"(ולא שהומואים הם סוטים....מבחינה חברתית) ונמאס לי!

bios

New member
שלום ל-tj1234!

לפי איך שאתה מתאר את עצמך, די ברור שאתה נמשך רק או בעיקר לגברים, ומה שמעכב אותך מלממש את הנטייה המינית שלך זה הפחד להיות "חריג". ובכן - לא נראה לי שלהמשיך להיות "רגיל" זה מה שיעשה אותך מאושר. כבר ניסית את זה ואתה בעצמך אומר שנמאס לך. אתה חי את החיים שלך ולא החברה. אתה נושא בתוצאות לבחירות שלך ולא אנשים אחרים שחיים את החיים שלהם ומממשים את עצמם בצורה שהם רואים לנכון. לפני 7 שנים הייתי במצב דומה מאוד לשלך. היום אני חי בדירה עם בן זוג, אנחנו אוכלים בסופ"שים עם ההורים שלנו, ונפגשים פחות או יותר עם אותם חברים שהיו לי אז. אני לא מבטיח לך שהדברים ילכו לך חלק באותה מידה, אבל אני מנסה להגיד שאפשר להיות הומו ולחיות חיים די "רגילים". מה שבטוח זה שאני הרבה יותר מאושר משהייתי אז. בהצלחה!

יאני3

New member
מקריאה של דבריך

מתקבל הרושם שאתה בחור בעל חשיבה רציונלית שיודע מה הוא ומי הוא ובעיקר מה יהיו התוצאות של 'לא לעשות כלום'. הפחד שלך כמו של רבים אחרים הוא הדבקת/ אימוץ זהות שלא ניתן להשתחרר ממנה, בהודאה של אדם כלפי החברה "אני הומו" יש משהו גורלי כמו להכנס בדלת שממנה כבר אין דרך חזרה. גם אני שהייתי במקום שלך ועדיין לפעמים נמצא בו עם אנשים מסויימים החלטתי לזנוח את המחנות/ הצדדים/ ההבדלים ופשוט לחיות את היום ולא את המחר כי אם לא, תהיה זו בכיה לדורות. תשתדל לא להתיש את עצמך במחשבות או לשפוט את עצמך בחומרה.

dert

New member
שלום אחי

אני מאוד מבין תמצב שבו אתה נמצא כי אני נמצא באותו מצב עכשיו(בערך) אחריי שהבנתי מה מחיר ההדחקה בדרך הקשה החלטתי לחיות את הרגע גם אני לא יודע איך להתחיל עם גברים ואין לי ניסיון מיני על אף שיצאתי לדייט עם כמה ולא קרה כלום (גם אם תהיה עם אישה תמשיך להימשך לגברים )ככה נולדת לכן תזרום עם החיים ותנסה להיות עם גבר חיים פעם אחת תהנה מקווה שעזרתי

isrmnhr

New member
שלום לך

כאחד שהיה במצבך ויצא ממנו רק בגיל 35... אני חושב שעשית צעד חשוב בזה שכתבת את ההודעה הזו. אני מקווה מאוד בשבילך שיש לך כוון מגובש - גברים או נשים. מה שזה לא יהיה, אתה צריך להשלים עם זה קודם כל מול עצמך ורק אח"כ לחשוב "מה יגידו". אחד הצעדים שתוכל לעשות כדי להשתחרר קצת זה לשוחח עם אנשים כמוך ואז תראה שהשד לא נורא כל כך. תוכל לעשות את זה באינטרנט או פשוט להיפגש אחד על אחד. אם תרצה, אני מנדב את עצמי. תוכל לפנות אליי בהודעה פרטית ונשוחח.

elad dark horse

New member
אתה תצא מזה

אם תרצה תצא מזה אין מה להכניס את עצמך לשום מיטה חולה התאהבות זה דבר שיכול לקרות תמיד זה אומר שאתה חי אפשר להתאהב בכל דבר אבל מכאן ועד לחטוא בחטא הדרך ארוכה מציע לך לחיות חייך לקבל את עצמך כמו שאתה ותראה שהכל יסתדר בסוף תמצא בחורה שתוכל לחיות

למעלה