מה שעבר עלי היום.

מה שעבר עלי היום.

זה שירשור חדש כי אני רוצה תמיכה.(אררר גל!!!) אני שונאת את הבית ספר שלי. את רוב האנשים בו, אני שונאת לקום בבוקר ולדעת שיש בית ספר היום. ניסיתי היום את הגישה הכי חיובית שיכולתי להגיע איתה וזה לא עבד. לא התגעגעתי אפילו טיפה לשום דבר במקום המסריח הזה (טוב אולי למקסימום -ואני מגזימה 4 אנשים-בחסד 4, זה כולל את המורה שלי לשעבר להיסטוריה שאני ממש אוהבת, ואותו לא ראיתי בכלל). להיות שמיניסטית לא עושה את זה אפילו קצת יותר טוב. כשאני בבית ספר שלי או לחילופין עם האנשים מהבית ספר שלי אני הכי לא אוהבת את עצמי. כל הביטחון העצמי נעלם-הערכה עצמית אפס. פתאום ליד פקצים ופרחות אני מרגישה קטנה (וביום-יום זה ממש לא ככה). אין לי אנשים מגניבים בבית ספר אין סטייל או קלאבריות, אבל לא יודעת מה כן יש שמה שגורם לי להרגיש כל כך לא מגניבה כל כך עלובה. הייתי הרי הקיץ הזה, ובכלל בחיי, בכל כך הרבה מסגרות, בכל המסגרות האלו הרי הייתי כל כך נאהבת כל כך אהבתי את ההתנהגות שלי בהן ואת עצמי, חשבתי שזה יעזור, אבל כלום נאדה. שלא תבינו לא נכון היום שלי ברמה השיטחית היה בסדר. המורה שלי לאנגלית שלרוב שונאת אותי הייתה אלי מאוד נחמדה. יש לי מקום חביב בכיתה ליד ילדה שאני דוקא די אוהבת. המערכת שעות שלי די גרועה אמנם (אני מסיימת ביום שישי בשלוש) אבל אני מסתדרת עם מערכות... בדקתי והציונים שלי היו יותר גבוהים מהמון אנשים (נו התחרותיות תסלחו לי...), המורים שלי ממש בסדר. ובכל זאת שום דבר מזה לא עוזר. וזה גם לא שאנשים לא אוהבים אותי בבית הספר, טוב יש כמה שמאוד לא אוהבים אותי אבל מאחורי זה יש סיפור ממש ארוך, באופן כללי בסדר במה שקרוי חברתית. ובכל זאת אני נהיית צינית ועם זאת פגיעה ולא נחמדה וסגורה וכל מה שאני לא ביום יום. עכשיו אם השלב הראשון זה להכניס את הבעיות שלך למודעות אז הדבר הזה מאוד מוגדר במודעות שלי המון זמן ובכל זאת אני לא מצליחה להתגבר עליו! אוף אני מתה ממני. עכשיו הזמן לתמיכה ולהבנה.

ZVI Z

New member
הממ. תמיכה והבנה..(וכרמית תכנסי)

קודם כל לכרמית,זה(ומה שעובר על נועה ועל עוד כמה)דוגמא בולטת למה שאמרתי שהפורום הוא לא פורום עברי לידר אלא פורום אוהבי עברי לידר..(הייתי חייב..) עכשיו,תמיכה והבנה.. בטח שאני מבין אותך..זה לא קשה,במיוחד כשמדובר בבי"ס..דבר שלא היה אהוב עליי במיוחד,אבל אין ממש מה לעשות,את יכולה לעבור בי"ס(הסיבה היחידה שאנלא רציתי בהתחלה לעבור זה היה החברים ואת אומרת שאת הרוב את לא אוהבת) אבל זה מן הסתם לא הכי מעשי ובד"כ אין חשק לזה בכיתה י'ב, אז כל מה שאת צריכה זה לעבור עוד יום ועוד יום..ולזכור שזה השנה האחרונה ומתישהו את כבר לא תשימי לב איך שהזמן עובר. ההרגשה יכולה להשתנות,היית שם רק יום 1.. בהצלחה!!

חופיתוש אהובתי

למרות האהבה הגדולה ששוררת בינינו... די לחשוב שתקבלי איזשהו יחס ממני, לפני שהשמש כבר לא נמצאת במזרח או במילים אחרות, לפני 14:00 בצהרים!!!. בטח שלא בשבועיים הקרובים, שאני עדיין לא מתחיל לעבוד, ונהנה מחופשת השחרור הנחמדה שלי. דבר שני, תפסיקי לרחם על עצמך. את בחורה מקסימה, מוכשרת, בעלת בטחון עצמי גבוה, ומספיק מעניינת בשביל שאנשים ירצו להיות איתך בקשר. ומי שלא רוצה? שיבושם לו, הפסד שלו. את תהיי עצמך, אל תשתני בשביל אף אחד, ותמצאי לך את המסגרת בתוך המסגרת, שתרגישי טוב בה. אני לא חושב שתהיה לך בעיה לעשות את זה. תני לעצמך להיפתח ולהשתחרר גם אם זה קשה לך, כי זה מה שיפה בך וזה מה שיגרום לאנשים לחבב אותך (זה מה שגרם לי לעשות את זה). טוב, זה מה שאני יכול לחשוב עליו עכשיו, ואני מבטיח להיות זמין ממחר. אחרי 14:00 בצהרים תעשי מה שאמרתי לך כי את יודעת שאני צודק :) אוהב המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון... גל

lirazba

New member
התרגשתי אז אפילו אני החלטתי לכתוב!

טוב, לפי הנושא שכתבתי את בטח חושבת שהנה אני הולך לכתוב סיפור שלם. אבל, אני לא ממש טוב בזה. אז בסדר, קצת קשה הבית ספר והאנשים שם לא משהו. תשתחררי ותרגישי טוב עם עצמך תראי לאנשים שאת יודעת להנות ולהיות פתוחה (ולא בגלל שאת רוצה להראות להם אלא בגלל שאת באמת כזאת וכי כיף לך להיות עצמך.דוגמא: בניצנים). חוץ מזה את עוד מעט מסיימת ביצפר ובקרוב תוכלי להגיד "ברוך שפטרנו.." ותכנסי למסגרות שונות שהם הרבה יותר קלות מהבחינה הזאת ופחות תחרותיות... אפילו הצבא... שיהיה לך רק טוב, ובהצלחה לירז. נב. מקווה שהצלחתי לנחם...

בובה-בואי אני אנסה לעודד ולו בקצת..

ואני אומר לך ש,תתחילי מחדש!!! ואני אומרת את זה כי: בכיתה ז',הייתי ממש סגורה,ילדה לא חברותית,ופשוט לא היו לי חברים. עכשיו,שאני נפתחתי,התבגרתי(תומר!),ונעשיתי חברותי(אפשר להגיד שהישתניתי) יש לי מלא חברות,והכל טוב ויפה. ואולי לא צריך לקחת את הכל כל כך קשה(שאת זה אני צריכה לחזור ולהגיד את זה לעצמי)...זאת תחילת שנה,הכל עוד לפניך(לטוב ולרע),צתפתחי דף חדש,שימי זין על הכל,תיהי עצמך,ו...את חייבת לאהוב את עצמך. כי אני ראיתי אותך-וכל כך יש מה לאהוב בך,צורה חיצונית ופנימית! יהיה בסיידר בובה!(יהיה פנאן!) תיפתחי,תנסי קצת לבוא לקראת-מה שאומר טיפה (אם צרעיך-אני לא חושבת שצריך) להשתנות. את מדברת על העניין החברתי-שהוא לא טוב כאילו? או על ה"ללמוד"..?

יקירתי

את שמינסטית נשארה לך שנה אחרונה בעצם זה רק חצי שנה אם נקזז את התקופה שאחרי פסח ואני יודע מה זה לסבול במקום שלא אוהבים אף אחד (כבר סיפרתי לך מקודם באיסיקיו) ואם את צריכה כוח או תמיכה בשביל זה אני פה תמיד בשבילך
אם תרצי תמיד אני אוכל לתת לך עצות מנסיון של איך לנהוג ומה לעשות בזמנים הקשים אוהב המון, שלך תמיד, תומר

אנשים יקרים שלי.

זוכרים שלפני מספר שבועות או חודשים אנשים אמרו פה על כמה שהפורום הזה הוא הרבה יותר מסביבה וירטואלית אלא מין עוגן. הייתם לי עוגן ממשי היום ותודות לכם מחר אני אנסה להגיע שוב לבית הספר בגישה עוד קצת חיובית. עודדתם אותי-כל אחד בדרכו אפילו יותר ממה שציפיתי שתעשו (ויש לי כבר ציפיות גבוהות מכם). תומר-אני מסתכלת עכשיו על ילדים בכיתה ח' נגיד כמו שתמסתכלת בסוף ריצת 2000 מ' על אלו שמתחילים אותה, בכזה; "פאק לא הייתי חוזרת לשם גם תמורת מיליון דולר". לכן ה"את שמיניסטית" זה הכי נכון בעולם. גל- טוב אני בסוף יקלוט את הקטע אבל המחשבה עליך הייתה מעודדת בפני עצמה ומה שתכבת אפילו עוד יותר:). צבי- זו הגדרה מדויקת לפורום. נועה- ממש אין לי בעייה חברתית זה לא העניין, אני פשוט כל כך לא אני בבית הספר שזה קוטל אותי והאנשים שאיתי בצורה הזאת הם לא אנשים שאני אוהבת. ולירז, לסט בט נוט ליסט (ואני אמנע מלכתוב את זה באנגלית) תודה, פשוט תודה רבה. אתם אנשים נפלאים ויקרים לי מאוד ואתם יכולים ללכת לישון היום במחשבה שעשיתם מעשה ממש טוב (אם זה נחשב מעשה טוב לעשות אותי שמחה). תודות רבות

אוקי מצטערת. בכל זאת היו לי כוונות

טובות. וגם אני מרגישה כמוך בקשר לפורום!

Ez sLeeP

New member
פשושתי..

(אני יודע, זה נשמע מזעזע. אבל תומרוש גנב לי את הכינוי, ואני חייב להיות מקורי..) אני לא יכול להזדהות איתך, כי אני בוחר להתעלם מן המגרעות הבולטות בשכבה שלי, והעובדה שאני מסתדר בשטחיות רבה עם כמעט כל האנשים בשכבה, ואין לי סכסוכים בולטים אנשים, היא כבר חיובית, ועל-כן אין לי בעיה להופיע בביצפר. מעבר לזה יש לנו ביצפר זולתי במיוחד (מבחינת מרחבים והיצע), והרצון של בעלי הסמכות לאכוף את סמכותם משעשע אותי (הם לא מצליחים). מצד שני, זה יכול להיות מאוד נורא לבוא לביצפר עם הרגשה רעה, ועל-כן אני מפציר בך למצוא את הדברים הכי חיוביים שתוכלי, ואם לא מוצאים, מחפשים יותר חזק.. אל תתני לאנשים הדוחים להרוס לך את חוויית השמינסטיות, כי זו השנה האחרונה, שתיזכר לטוב ולרע, כנראה, יותר מהשנים האחרות. MAKE THE BEST OF IT. נצלי. היי פעילה. תרמי למחזורזמר ולשטויעס האלו. יהיה טוב. מבטיח. אם יש בעיות, את מוזמנת להתקשר לשיחת נפש.. (לא לפלאפון. הוא אצל בוריס כרגע..) נדבו'ש.

חופית

אני לא יודעת אם אני אנחם או לא אבל מה שיש לי לומר זאת האמת!!! ממה שאני מכירה אותך וזה ממש ממש טיפונת בשביל להכיר בן אדם אבל זה מספיק בשביל לקבל הצצה עליו ולדעת בערך מי הוא ומה הוא שווה... ראיתי בחורה עם מלא בטחון עצמי, ובאמת בחורה מקסימה!!! שלא צריכה את ההתחנפיות של הסביבה - ואולי אני אחזור עכשיו על דבריו של גל אבל.. מי שמקבל אותך כמו שאת צריך רק להיות שמח בחלקו כי הוא מכיר אותך!! בלי שום הצגות.. ומי שצריך הצגות אולי הוא כזה שלא באמת שווה את זה? ולהרגיש רע בגלל אנשים כאלה? אין לך שום סיבה!! יש לך את האנשים שאת אוהבת ואת האנשים שמקבלי םאותך כמו שאת ואוהבים אותך באמת בלי מסכות ובלי הצגות!!! וחוץ מזה זאת שנה אחרונה תתנחמי בזה!! ושנת השמינית היא השנה הכי משעשעת שיש!! שתהיה לך שנה הכי מקסימה בעולם!!

../images/Emo25.gifאנשים אתם מדהימים...

אני רק רוצה להגיד שאני בפורום הזה ממש מעט זמן וכל פעם זה מקסים אותי איך אתם עוזרים אחד לשני... הלוואי עלי אנשים כמוכם בשכבה שלי!!!! תמשיכו ככה...

כשראיתי את הכותרת של תומר

שאלתי את עצמי מה תעשה. חופית - אני לא אנסה לעודד אותך כי כל עידוד שלי ישמע כמו התבכיינות, זתאמרת מה היה יכול להיות גרוע יותר, למשל אצלי. לכן אני אגיד לך רק שלדעתי את אחלה. והעיניים שנתתי אז, כשחזרתי מהתפילה, אם את בכלל שמת לב, לא הייתי עצבני עלייך, יש הרבה דברים אפלים שם בפנים, גם אני לא מכיר את כולם.

Ez sLeeP

New member
אני מרגיש צורך להוסיף...

(ההודעה הקודמת היתה מאוד מרוכזת בעצמי.. מצטער פשושית) יקירתי, אם לא ציינתי את זה מספיק, את הקסמת אותי. אנשים רבים שבו את ליבי במפגש הזה (כי באמת שאנחנו קהילה מקסימה), אבל באופן מיוחד, את. לא יודע אם זה הפרצוף המחוייך, הציניות הנערצת, השידול שאעשה פעילות אורתופדית לא ברורה, הקארמה המצויינת שיש לך עם גלוש (שהרי הוא איש יקר בעצמו..). פשוט הוקסמתי. ואם האנשים האלו לא יכולים לראות את זה, הרי שמשהו כואב להם מבפנים. אנשים שלא מסוגלים לפרגן, רע להם, וזה עצוב. אני מתחיל לכתוב דברים לא ברורים, וזה קורה לי שאני מדבר בכנות..... נדבו'ש.

גם לי זה קורה-שאני לא עצמי.

פה-אני מאוד מישתדלת להיות עצמי,בבית ספר אני אחרת,בבית אי אחרת,בקיבות אני אחרת. ואיפה הזהות שלנו?!בפח,או בתאים אפלים במוח.כי אני באמת לא יודעת מי אני כבר.בכל מקום אני אחרת. ואני מחפשת דרך להיות עצמי,ולדעת מי אני באמת,יש דרך?אם כן-תגלו לי אותה בקשה(נשמע כמו משל עם מסר מיוחד ולא ברור...)

היום השני שלי בבית הספר היה הרבה

יותר טוב. קודם כל אין לך מושג כמה טוב עשיתם לי על הלב. אולי הייתי קצת תשומתית אבל אין מה לעשות לפעמים אני צריכה תשומת לב ועידוד חצוני כדי לשרוד, זה לא טוב אבל לפעמים אני צריכה. היום שלי בבית הספר היה המון יותר טוב! קודם כל היום התחיל עם שיעור בלט שעשה לי טוב על הבוקר ואחרי זה גם מודרני שעשה לי טוב על סוף בית ספר. חוץ מזה החלטתי לאסוף את כל המסקנות הנפלאות שלכם שעזרו לי כל כך וליישם אותן! ככל שפחות אכפת לי מהאנשים בבית הספר שלי ככה אני יותר נהנת. היו לי שעורי ספרות חיבור ותנ"ך באמצע וממש נהנתי כי הרשתי לעצמי להיות חנונית ולדבר בשיעור ואתם יודעים מה, זה ממש לא גרם לאנשים לאהוב אותי פחות בדיוק להפך. אני לא יודעת מה עשה את זה אבל אני חושבת שהצלחתי באמת לעשות סוויטצ' במוח ולראות את האנשים ואת הבית ספר בפרופורציות של החיים שלי. כמה שהם כלום בשבילי, חלק זניח ולא משמעותי. תודה רבה לכם אתם פשוט ענקיים!

OfrikiG

New member
אני מאוד שמחה בשבילך

ויש לי שאלה קטנה - איפה את לומדת? את במגמת מחול??

למעלה