מה שמעתי?

גלעד2211

New member
אני? למען האמת...אני חיית המחמד שלה

סתם שיחקתי עם כולכם אני לא מאזין אני יושב בבית לבד כשהיא משדרת ומייל שהיא תחזור ותוציא אותי לעשיית צרכים...היא מוציאה אותי 3 פעמים ביום וגם זה בקושי שתתבייש לה! אני כמו אלף החייזר? גם אני יודע לדבר וכן זה אני שמתקשר אליה כל הזמן למרכזייה בשביל שיחשבו שיש לה מאזינים והכל קורס..פשוט לפעמים אני רוצה למנוע שמה שאכלתי יהיה על השטיח אז אני בוכה לה שתחזור להוציא אותי. דייי איך אפשר להתייחס אליכם ברצינות? כל פעם שאני מגן על מישה/י/ו אז אני עובד אצלו בתחנה/המנהל שלו משלם לי נו באמת זה לא רציני. וסבבה זכותכם לדעתם אני חושב שיש לה קול רדיופוני מעולה ואני אוהב את התוכנית והשירים הנוסטלגיים. טוב נו אני גם גבר אז מן הסתם מי שראה תמונות יכול להנות גם מהקנקן

גלעד2211

New member
אגב, שעל אחרים אתם לא יוצאים כמו על

91 ועל רונית ואליקו...ומוזר שרק זה מה שמעסיק אתכם כל היום.

חח איך לא נצא על אליקו תגיד.

בושה לקהל המזרחי זה מה שהוא מקבל,לא חוכמה ולא הוגן לקחת שדרן כזה ולהגיד שהוא מייצג את המזרחיים,כמו שבובליל לא מייצג את המזרחיים,שדרן שמדבר שטויות ושר על השירים,שדרן שמפרסם מסעדות בתי מלון ואוכל ויישן בהם זה פשוט לא נראה טוב,מגיע לנו חובבי המזרחית שדר טוב יותר ולא חסר טובים אפילו מהתחנות האינטרנטיות שמשדרים פי 10 יפה יותר,תגיד לבן בסט שיעלה לך בכסף.

גלעד2211

New member
עובדה שיש לו מאזינים! והוא לא תוכנית

המוסיקה המזרחית היחידה באותם שעות! מ 16:00 עד ללא יודע מתי זה נהפך בחצי מהתחנות לשעות המזרחיות ומה לעשות? הרוב מעדיפים את אליקו. הרדיו הפרטי צריך כסף מה לעשות לא נזכיר תחנה אחרת שחיה על חשבון כיסך אבל הם לא כמו אותה תחנה לכן צריך לפרסם אין מה לעשות. אתה חושב שבדרום 101.5 לא מפרסמים כל מיני הפלגות וכ'ו? ובעיקר בשעות המזרחיות שם. מי שרוצה יאזין לתחנות ברשת או לתחנות אחרות בסקאלה ומי שרוצה יאזין לאליקו מה הסיפור פה? יש לך גם בצהריים את בני שמעוני יאללה לך תפנה ל107.2 שישדר שעתיים נראה אותך...שם לא שמים כלום על מאזינים כמה פעמים דיברתי איתם על איכות השידור בFM? נאדה כלום לא יצא מזה רק האיכות ברשת שהרוב מאזינים בFM אז רק היא עלתה....

אליקו ברירת מחדל בפעם המיליון.

תאמין לי שאם תחנות אחרות ישדרו תוכנית ים תיכונית בשעות שלו,תוכנית איכותיות בלי שטויות חפירות על מסיבות וכ'ו אף אחד לא יאזין לו מי ירצה להאזין לו,זה השדרן היחיד בארץ שכולם מלכלכים עליו לא סובלים אותו אבל מאזינים לו,כי הוא מעורבב הוא מפרסם מועדונים אז גם הברנז'ה מאזינה לו,לגבי התוכנית ברדיו דרום 101.5 שם התוכנית גרועה יותר משל אליקו חפירות אין סופיות ים פרסומות ולקינוח מבזק רבע שעה באמצע התוכנית.

גלעד2211

New member
שום ברירת מחדל!

אני הסברתי לך שזה השעות של המוסיקה המזרחית מי שרוצה יכול לעבור לתחנה אחרת ושם לשמוע מוסיקה מזרחית כגון רדיו דרום רשת ג' ולא זוכר איזה עוד.

מי החליט שזה השעות של המוסיקה המזרחית אתה?

אם כבר השעות הן שעות בוקר 10-12 ,12-2 וגלעד כמו גלעד נלחם תמיד בשביל בן בסט מעניין למה!! חוץ מהתוכנית הגרועה של רדיו דרום 101.5 אף תחנה לא משדרת מזרחית בשעות הללו ובטח ובטח לא באזור המרכז,אם היו תחנות פיראטיות כמו פעם בריזה,סנטר,גלי הים התיכון,רדיו גל,חפרניקו היה יכול לחלום על רייטינג הוא ברירת מחדל עצובה וגרועה זה ידוע.

91 ורדיוס בושה עם הפרסומות מה שקורה שם.

אפשר לפרסם זה לגיטימי,מקבץ פרסומות 4 גג 5 דקות כמו ברדיו ללא הפסקה שהיא הכי שבסדר גמור בקטע הזה,אבל 91 לא מספיק 7 דקות מקבץ גם שאליקו חוזר הוא ממשיך לספר איזה דיל טוב יש לאילת או על ההפלגות או איזה חנות שהוא מפרסם כל התוכנית מציק כנ''ל רדיוס גם ככה בתוכניו של ג'ני בלום שגם מפרסמת כל הזמן תוך כדי השידור מבחינתי זה גועל נפש.

גלעד2211

New member
גם באמצע הדרך ואזאנא מפרסם

אז מה? הפרסומות זה המחייה של תחנותה רדיו האיזוריות זה עצוב לכולם אכל אין מה לעשות. ולפחות בעיניי התוכנית של ג'ני שווה כל שניית פרסומות אבל זו דעתי בלבד.

newradio

New member
לא מבין אותכם אחלה תחנות אלה

אליקו שדר איכותי מאוד!!!! יש לו המון נסיון

למעלה