מה שמעתי?

רותמיקה

New member
מה שמעתי?../images/Emo46.gif../images/Emo29.gif

שמעתי שלא רוצים להכניס את ט.א.ט.ו לארץ בגלל נטיותיהם המיניות?!? אני לא אוהבת את טאטו , אפילו שונאת.. ואני באופן אישי חושבת שהן מסתמשות בסטיגמת ה 'לסביות' בשביל פרסום.. אבל בכל אופן אני לא חושבת שזה בסדר מצדם לרא להכניס אותם לארץ בגלל שהן לסביות.. שמעתם על זה משו? מה אתם חושבים?

resputin

New member
זה פחות בגלל שהן לסביות, יותר בגלל

רמת הפרובוקטיביות שלהן ושל ההופעות שלהן. אני בטוח שעצם העובדה שהן לסביות איפשהו גם תפס מקום, הרבה יותר קטן אומנם, אבל עצם העובדה שהן מתחרמנות ונמרחות אחת על משניה על הבמה- בהחלט לא עוזר להן. אגב, אותם עיצומים היו גם לגבי כל טירוף המורדים- מכיוון שזה נכנס תחת אותה הקטגוריה של "השחטת הנוער".

זה רק בגלל שהן לסביות

וצריך להבין שההתנגדות באה כידוע לי רק מש"ס! שזו התנגדות די צפויה. אני והחבר מתכננים ללכת להופעה בתל אביב, חסר להם הם יבטלו.

ketty the sheep

New member
גם אני מתכננת להיות שם ../images/Emo13.gif

לא שאני מתה עליהן, אבל לחברה שלי אין עם מי ללכת, אז אני אארח לה חברה. מי יודע, אולי זה אפילו יהיה נחמד
.

resputin

New member
אני אהיה שם...

(עם הסמי אוטומטי מההופעה של סבלימינאל..)

miss tamborin

New member
אישית..

אני לא אהיה שם אלא אם יכוונו לי אקדח לראש (וגם אז זה יהיה אחרי מחשבה מרובה).. אבל לא לתת להן להופיע בגלל שהן לסביות זה לא הגיוני, אם כבר זה באמת מהסיבה של זה שהן פרובקטיביות מדיי. בכל מקרה, הדרך היחידה שהן לא יופיעו זה אם הן ייבטלו כיוון שלמרות ההתנגדויות אין מצב שלא ייתנו להן להופיע...

TwelveEyes

New member
נו, ומה עוד חדש תחת השמש?

אני לא רואה למה זה מפתיע אותך בכלל. בוודאי שגורמים דתיים כאלה ואחרים לא יירצו לראות אותן כאן בארץ כי זה פוגע באמונות שלהם. אז מה? בזמנו גם היו הרבה צעקות על שליחתה של דנה אינטרנשיונל לאירוויזיון, אבל זה לא מנע ממנה להופיע שם. החרדים הם גורם משפיע, אבל לא עד כדי כך. בטח לא אחרי הבחירות האחרונות. ומה זה משנה בכלל, אם את אפילו לא אוהבת אותן? מיידלע, הלוואי שזאת תהיה הדאגה היחידה שלך בחיים.

DarlingAdam

New member
נוטים להאשים את הדתיים,

ומאיזושהי סיבה לא שמים לב שהמוני "חילונים" גם רואים בלסביות, או סתם בבחורות מתפשטות, תועבה והשחתת הנוער. למה?

TwelveEyes

New member
בבקשה:

ח"כים דתיים נגד טאטו. מעולם לא פסלתי את קיומם של חילוניים הומופובים, אבך האייטם החדשותי שאליו התייחסה רותמיקה, כמו גם ההתנגדות האקטיבית להופעה של הבנות, באה מצד המגזר הדתי-חרדי. אודה לך אם להבא תטרח לבדוק את העובדות בשטח לפני שאתה מטיח בי האשמות. Don't start with me - you will *not* win.

DarlingAdam

New member
כל כך ידידותית.

שמת לב שההודעה שלי א', לא כוונה ישירות כלפייך, ב', לא הייתה תוקפנית, וג', לא כוונה באופן ספציפי כלפי הקטע עם טאטו? ושמת לב שתגובתך כלפיי הייתה להסתער לי על הצוואר ולנסות לקרוע את העורק הראשי עם השיניים? נעים להכיר.

למעלה